Fabeton zajvédőfalak

Valamennyi összetevője természetes anyag

A fabeton építőanyagok alkalmazása közel 80 éves múltra tekint vissza.
A Fabeton gyártástechnológiájának köszönhetően egyesíti a fa és a beton kedvező épületszerkezeti tulajdonságait, valamennyi összetevője természetes anyag. A Fabeton termékekkel a ház szerkezetkészre építhető: a fő- és válaszfalak, valamint a födém megépítéséhez gyártott termékek mellett az esetenként szükséges hőszigetelő lapok is a Fabeton rendszer részét képezik. De azonos anyagból elkészülhet a kerítés is, illetve számos más építő- vagy díszítőelem is.

A magában is kedvező hőtechnikai paraméterekkel rendelkező Fabeton kiválóan kombinálható kavicsbetonnal, illetve más, jó hővezetési jellemzőjű szigetelőanyaggal. A rugalmas gyártási sajátosságai miatt teljesíthetőek az olyan egyedi igények, mint a nagyfokú hangelnyelés és hanggátlás egyazon szerkezettel, a fokozott hőszigetelés kis vastagsági méretekkel, vagy a magas páratartalmú épületek nagy hőszigetelésű falazatának kivitelezése.
A Fabeton épületszerkezetek sajátossága, hogy a tartószerkezeti és az épületfizikai részek jól elkülönülnek, így külön méretezhetőek. Az adott követelményekhez legmegfelelőbb Fabeton elemek kiválasztásával gazdaságos épületszerkezetek építhetők.
A ma folyó technológia fejlesztések egyik fő iránya az egyes Fabeton termékcsaládok előállításához használt, különböző szálszerkezetű és tömörségű olyan fabeton alapanyagok előállítása, amelyekkel tovább javítható a termékek hőszigetelési-, akusztikai- és méretpontossági paraméterei. A másik fontos fejlesztési cél, a hangelnyelési paraméterek további javítása mellett, a mintázott felületű akusztikai gyártmányok választékának bővítése.

A NÁDÉP-FABETON Kft. termékcsaládjának része a Fabeton Építési rendszer, amellyel készült épületek falszerkezetei kiemelkedő hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek. A gyártástechnológia egyesíti a fa és a beton kedvező épületszerkezeti tulajdonságait, valamennyi összetevője természetes anyag.

A NÁDÉP-FABETON Kft. válasza a forgalom és a menetsebesség ugrásszerű megemelkedésére a Fabeton- és fa anyagú zajvédő falak választéka, amelyre több évtizedes referenciák sorával rendelkezik. A zajvédő gyártókapacitás meghaladja az évi 100 000 m²-t.
A Fabeton zajvédő panelek a legkülönbözőbb felhasználási területeken - legyen az közintézmény, vasút vagy autópálya - méretbeli-, felületi- és mintázatbeli-, valamint színbeli választékának köszönhetően változatos igények kielégítésére alkalmas.
Fabeton zajvédőfalak
Fabeton zajvédőfalak
A NÁDÉP-FABETON Kft. a Várépítő Pályázat termékfelajánlója.

Kapcsolódó hírek

Várépítő Pályázat 2011 eredményhirdetés
10 gyermekintézmény és 5 műemlék megújulását támogatja 9 építőanyag gyártó cég
Várépítő Pályázat 2011 eredményhirdetés
Várépítő Pályázat 2011 - Meghosszabbított beadási határidő
A pályázatokat 2011. április 22-ig várják
Várépítő Pályázat 2011 - Meghosszabbított beadási határidő
Várépítő Pályázat 2011
16 millió Ft értékű építőanyag gyermekintézmények és műemlékek számára
Várépítő Pályázat 2011

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...