proidea.hu online termékinformációs katalógus

Fabeton zajvédőfalak


2011. március 17.

Valamennyi összetevője természetes anyag

A fabeton építőanyagok alkalmazása közel 80 éves múltra tekint vissza.
A Fabeton gyártástechnológiájának köszönhetően egyesíti a fa és a beton kedvező épületszerkezeti tulajdonságait, valamennyi összetevője természetes anyag. A Fabeton termékekkel a ház szerkezetkészre építhető: a fő- és válaszfalak, valamint a födém megépítéséhez gyártott termékek mellett az esetenként szükséges hőszigetelő lapok is a Fabeton rendszer részét képezik. De azonos anyagból elkészülhet a kerítés is, illetve számos más építő- vagy díszítőelem is.

A magában is kedvező hőtechnikai paraméterekkel rendelkező Fabeton kiválóan kombinálható kavicsbetonnal, illetve más, jó hővezetési jellemzőjű szigetelőanyaggal. A rugalmas gyártási sajátosságai miatt teljesíthetőek az olyan egyedi igények, mint a nagyfokú hangelnyelés és hanggátlás egyazon szerkezettel, a fokozott hőszigetelés kis vastagsági méretekkel, vagy a magas páratartalmú épületek nagy hőszigetelésű falazatának kivitelezése.
A Fabeton épületszerkezetek sajátossága, hogy a tartószerkezeti és az épületfizikai részek jól elkülönülnek, így külön méretezhetőek. Az adott követelményekhez legmegfelelőbb Fabeton elemek kiválasztásával gazdaságos épületszerkezetek építhetők.
A ma folyó technológia fejlesztések egyik fő iránya az egyes Fabeton termékcsaládok előállításához használt, különböző szálszerkezetű és tömörségű olyan fabeton alapanyagok előállítása, amelyekkel tovább javítható a termékek hőszigetelési-, akusztikai- és méretpontossági paraméterei. A másik fontos fejlesztési cél, a hangelnyelési paraméterek további javítása mellett, a mintázott felületű akusztikai gyártmányok választékának bővítése.

A NÁDÉP-FABETON Kft. termékcsaládjának része a Fabeton Építési rendszer, amellyel készült épületek falszerkezetei kiemelkedő hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek. A gyártástechnológia egyesíti a fa és a beton kedvező épületszerkezeti tulajdonságait, valamennyi összetevője természetes anyag.

A NÁDÉP-FABETON Kft. válasza a forgalom és a menetsebesség ugrásszerű megemelkedésére a Fabeton- és fa anyagú zajvédő falak választéka, amelyre több évtizedes referenciák sorával rendelkezik. A zajvédő gyártókapacitás meghaladja az évi 100 000 m²-t.
A Fabeton zajvédő panelek a legkülönbözőbb felhasználási területeken - legyen az közintézmény, vasút vagy autópálya - méretbeli-, felületi- és mintázatbeli-, valamint színbeli választékának köszönhetően változatos igények kielégítésére alkalmas.
Fabeton zajvédőfalak
A NÁDÉP-FABETON Kft. a Várépítő Pályázat termékfelajánlója.
 

Cég
Székhely: H-4181 Nádudvar, Bem József u. 3.
Telefon: +36 54 527 023
Fax: +36 54 482 014
E-mail:
Web: www.fabeton.hu
   
   
   
   
   
A NÁDÉP-FABETON Kft. alapítói a NÁDÉP Kft. és a TRANSINVEST Csoport. A fejlesztések egyik fő iránya, az egyes FABETON termékcsaládok előállításához használt, különböző szálszerkezetű és tömörségű fabeton alapanyagok előállítása. Komplexségük mellett a FABETON rendszerek megtartották egyszerűségüket és természetességüket mind gyártásukban, mind alkalmazásukban.
Márkanevek: FABETON
Hír
Várépítő Pályázat 2011 eredményhirdetés
2011.06.09    
Kulcsszavak:  nádép  fabeton  fa  beton  zajvédőfal