Termékbemutató videó a B&K Kft. utcabútor jellegű, automatikus illemhelyeiről

Automatikusan vezérelt az ajtóműködtetés, a tisztítás, a fertőtlenítés, érintésmentesen működtethető a WC-öblítés és a kézmosás

A B&K Kft. 15 éve gyárt és forgalmaz különböző felszereltségű, utcabútor jellegű köztéri illemhelyeket. Ennek és az évek során végrehajtott számtalan fejlesztésnek apropóján, elékészítették az alább látható összeállítást, amiből kiderül, milyen felszereltséggel, milyen szolgáltatásokat nyújtanak a választékban megtalálható WC épületek.

Az egyszemélyes nyilvános illemhelyek esetében a 3T (Tiszta Toalett Technológia) megvalósítható akár teljesen automatikus módon. Ekkor az automatikusan nyíló ajtó érmeelfogadóval vezérelt, csukódása is automatikus, minden használatot követően megtörténik a WC-csésze, a padozat, a hátsó fal lemosása és fertőtlenítése. Igény esetén automatikus a szellőztetés, illatosítás és egyéb, a használatról információt adó kijelző is beépítésre kerül.
Az egyes használati elemek, így a WC-öblítés és a kézmosás működtetése érintésmentesen történik. A hulladéktároló ürítése, a toalettpapír, a fertőtlenítőszer és a szappan utántöltése a szerviztér felől történik.
A célszerű és a használatot támogató megoldások mellett itt is kiemelkedően fontos a külső megjelenés, hiszen utcabútorról van szó. Természetesen a belső ergonomikus és esztétikus kialakítás hasonlóan fontos.
Az automatikus működtetés és a felügyeleti rendszer sem mellőzheti az időszakonkénti üzemeltetői ellenőrzést, a fogyó anyagok szükség szerinti utántöltését.

Az automatikus illemhelyekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Piano Automatic, automatikus működtetésű köztéri illemhely Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely Art Relic Professional Plus automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló és wc mosással
 
Utcabútor jellegű automata nyilvános WC-k
3 termék

Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhelyek többféle formai kialakításban, vandálbiztos kivitelben is. Alaprajzuk szerint lehetnek zongora alapúak és téglalap alapúak. Felszereltség szerint: basic, automatic, professional, professional plusz. Vandálbiztos berendezések. Alapszínük és dekorációs lehetőségük adott palettáról választható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...