proidea.hu online termékinformációs katalógus

Termékbemutató videó a B&K Kft. utcabútor jellegű, automatikus illemhelyeiről


2015. október 27.

Automatikusan vezérelt az ajtóműködtetés, a tisztítás, a fertőtlenítés, érintésmentesen működtethető a WC-öblítés és a kézmosás

A B&K Kft. 15 éve gyárt és forgalmaz különböző felszereltségű, utcabútor jellegű köztéri illemhelyeket. Ennek és az évek során végrehajtott számtalan fejlesztésnek apropóján, elékészítették az alább látható összeállítást, amiből kiderül, milyen felszereltséggel, milyen szolgáltatásokat nyújtanak a választékban megtalálható WC épületek.

Az egyszemélyes nyilvános illemhelyek esetében a 3T (Tiszta Toalett Technológia) megvalósítható akár teljesen automatikus módon. Ekkor az automatikusan nyíló ajtó érmeelfogadóval vezérelt, csukódása is automatikus, minden használatot követően megtörténik a WC-csésze, a padozat, a hátsó fal lemosása és fertőtlenítése. Igény esetén automatikus a szellőztetés, illatosítás és egyéb, a használatról információt adó kijelző is beépítésre kerül.
Az egyes használati elemek, így a WC-öblítés és a kézmosás működtetése érintésmentesen történik. A hulladéktároló ürítése, a toalettpapír, a fertőtlenítőszer és a szappan utántöltése a szerviztér felől történik.
A célszerű és a használatot támogató megoldások mellett itt is kiemelkedően fontos a külső megjelenés, hiszen utcabútorról van szó. Természetesen a belső ergonomikus és esztétikus kialakítás hasonlóan fontos.
Az automatikus működtetés és a felügyeleti rendszer sem mellőzheti az időszakonkénti üzemeltetői ellenőrzést, a fogyó anyagok szükség szerinti utántöltését.


Az automatikus illemhelyekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában
További hírek a Készépületek, konténerek termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  automatikus  működésű  köztéri  illemhely  WC  utcabútor  3T  Tiszta  Toalett  Technológia  érintésmentes  öblítés