Extrém hőmérsékletű rendszerek hőszigetelése Armacell szigetelőanyaggal

Azonos hőszigetelő képesség a megszokott szigetelőanyagokkal, a szigetelésvastagság töredékén

Az ArmaGel extra alacsony vagy magas hőmérsékleten is alkalmazható

Az Armacell ArmaGel egy továbbfejlesztett, rugalmas Aerogél-szövetlap, mely ideális megoldás kriogén (mélyhűtési) és változó vagy extra magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz.

Mélyhűtési és váltakozó hőmérsékletű berendezések szigetelése Armacell aerogél-szövetlappal
Armacell ArmaGel szigetelőanyag
Mélyhűtési és váltakozó hőmérsékletű berendezések szigetelése Armacell aerogél-szövetlappal

A már megszokott szigetelőanyagokkal összehasonlítva az ArmaGel szokatlanul alacsony hővezető és kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik, melyeknek köszönhetően jóval csekélyebb szigetelés vastagságok érhetők el. Az armaGel lényegesen nagyobb szigetelőképessége a terméket a piacon ma kapható egyik leghatékonyabb szigetelőanyaggá teszi.

A termék nagyon alacsony hőmérsékleteken nem zsugorodik össze, ezáltal biztosítja, hogy a magas hőmérsékletekhez kifejlesztett aerogél alapú szigetelőanyagok előnyeit az extrém alacsony hőmérsékletek között is kihasználhassuk. A hidrofób (vízlepergető) és rugalmas ArmaGel hatékonyan csökkenti a szigetelés alatti korrózió (CUI) kockázatát, így növelve meg a rendszerek élettartamát.

A vízlepergető felület csökkenti a szigetelés alatti korrózió kockázatát
A vízlepergető felület csökkenti a szigetelés alatti korrózió kockázatát
A vízlepergető felület csökkenti a szigetelés alatti korrózió kockázatát

Az ArmaGel szigetelések számos méretvastagságban (5, 10, 15 és 20 mm-es) érhetők el, mellyel jóval gyorsabb telepítést tesznek lehetővé.

Az ArmaGel DT és ArmaGel HT segítségével az Aerogél-szövetlapok a legszélesebb választékot biztosítják a mélyhűtési, változó vagy magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz. A két anyagtípus kombinációjával a felhasználási hőmérséklet tartomány -196 °C-tól egészen +650 °C-ig terjedhet. Az ArmaGel szigetelések javított teljesítmény paraméterei a legmodernebb termikus és akusztikus megoldásokat adják a vevők számára világszerte, mindezt kiváló minőség/költség aránnyal.

Az ultrakönnyű és csúcsminőségű aerogél-szövetlapokat egy új aerogél gyártósoron, az Armacell dél-koreai gyárában, Cheonan-ban gyártják. A 21.206 m² területű gyártóegység Szöul közelében található, és egy igen fontos ellátóközpont az iparágban.

Az aerogél szigetelések az Armacell azon elképzelésének középpontjában állnak, mely szerint innovatív műszaki szigetelőanyagokat és komponenseket biztosítsanak az energiamegtakarítás és az életminőség javításának szolgálatában. A nagyteljesítményű szigetelések kulcsfontosságúak a klímaváltozás negatív hatásainak kiküszöbölésében is, mivel az energiahatékonyság növelésének legegyszerűbb, leggyorsabb és leginkább költséghatékony módszere.

A hírben szereplő termékek
ArmaGel szigetelőanyag
 
ArmaGel szigetelőanyag

Az ArmaGel szigetelőanyag egy továbbfejlesztett, rugalmas aerogél-szövetlap, mely alkalmazható kriogén- (mélyhűtési) és változó vagy extra magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz. A már megszokott szigetelőanyagokkal összehasonlítva az ArmaGel szokatlanul alacsony hővezető képességgel, és kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, melyek jóval csekélyebb szigetelés vastagságokat eredményeznek. A hidrofób (vízlepergető) és rugalmas ArmaGel hatékonyan csökkenti a szigetelés alatti korrózió (CUI) kockázatát, ezzel növelve a rendszerek élettartamát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületgépészeti hőszigetelések, hangszigetelések
Épületgépészeti hőszigetelések, hangszigetelések
Hőszigetelések, hangszigetelések
Hőszigetelések, hangszigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...