GRAPHISOFT otthoni BIM szemináriumok

GRAPHISOFT BIM HOME szeminárium

A BIM képzések online környezetben folytatódnak

A GRAPHISOFT folyamatosan azon dolgozik, hogy ARCHICAD felhasználókat a BIM lehetőségeinek minél hatékonyabb kihasználását lehetővé tévő képzéseken keresztül is támogassa. A 2016-ban sikeresen elindított GRAPHISOFT BIM Classes tréningsorozat tematikusan és különböző tudásszinteknek megfelelő moduláris felépítésben dolgozta fel a BIM és az ARCHICAD felhasználási környezetét. A képzések elméleti alapjait hazai és nemzetközi gyakorlati példák egészítik ki.

A GRAPHISOFT célja, hogy a felhasználóknak nyújtott képzési és tudásmegosztási támogatását a jelenlegi járványügyi környezetben is biztosítsa.

Ennek érdekében tréningjeiket otthon is követhető szemináriumként online webináriumi keretben folytatják. Arra törekszenek, hogy GRAPHISOFT BIM HOME (otthoni) szeminárium olyan képzési sorozatként folytatódjék, amely sikeresen alkalmazkodik felhasználóik jelenlegi munkavégzési szokásaihoz.

Céljuk a korábban megszokott magas minőségű és színvonalú oktatás folyamatos biztosítása, amely ebben a nehéz környezetben is hozzájárul az egész hazai építőipar eredményességéhez és versenyképességének fejlődéséhez.

A GRAPHISOFT BIM HOME (otthoni) szeminárium sorozat képzései itt nézhetők meg: https://www.graphisoft.hu/oktatas/webinar.html

A hírben szereplő termékek

ARCHICAD 23
 
ARCHICAD 23 - építész tervező szoftver

Az ARCHICAD segítségével az építészek szabadon felfedezhetik dizájn ötleteiket anélkül, hogy a dokumentáció pontosságát és minőségét fel kellene adniuk. Szabadon alkothatnak és modellezhetnek könnyen létrehozva a kívánt formákat, és módosíthatnak komplex elemeket a legmegfelelőbb nézetben. Az ArchiCAD a kreatív szabadságot egyesíti az épületinformációs modell jól ismert hatékonyságával. Eszközök széles tárháza támogatja a projekt alkotó folyamatát.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Általános építési szoftverek
Általános építési szoftverek
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...