proidea.hu online termékinformációs katalógus

1MOVE Street Workout edzőparkok utcai edzéshez


2019. január 28.

Az eszközök úgy lettek összeválogatva, hogy szinte a teljes izomzatot átmozgassák

A street workout vagy utcai edzés egy olyan erősítő edzésforma, amit saját testsúllyal, azaz gimnasztikai gyakorlatokat alkalmazva végeznek. Fontos jellemzője az is, hogy szabadban végezhető, nem edzőteremben. A közelmúltban a street workout egyre népszerűbbé vált a fiatalok, testépítők és a mozgást választó átlagemberek körében is. A gyakorlatok érdekesek, látványosak és teljesen ingyen elvégezhetők. A street workout a modern életmód állandó része lett, ráébresztve az egészséges életmóddal és a fizikai aktivitással járó előnyökre, hiszen azok, akik ezt az edzésmódot választják és rendszeresen végzik, a lenyűgözően kidolgozott test mellett a mozgásformához kapcsolódó készségek fejlődését (például: egyensúly, helyes testtartás) is megkapják. Nem lebecsülendő a közös edzéssel járó közösségépítő szerepe sem, számos magyarországi és külföldi városban edzőcsoportok, baráti társaságok szerveződnek, találkozókat és versenyeket rendeznek.

1Move eszközök
A 1Move Street Workout – mivel ez az irányzat is már jó pár éve hódít Magyarországon, fontosnak tartja, hogy az arra vágyók kifejezetten erre az edzésformára tervezett eszközpark segítségével végezhessék erősítő gyakorlataikat. Főként arra a fiatal korosztályra fókuszálva munkálkodnak, akik nem feltétlenül egy hagyományos edzőteremben szeretnének gondoskodni alakjukról, erőnlétükről.
A Három Kertőr Kft. a 1Move Street Workout eszközök együttesét ajánlja mindehhez. A szabványos kialakításnak köszönhetően igény szerinti, tetszőleges nagyságú szetteket lehet kialakítani. Az eszközök úgy lettek összeválogatva, hogy szinte a teljes izomzat átmozgatását, edzését lehetővé teszik. A kialakított edzőparkhoz információs tábla is tartozik, melyen megtalálható az edzőparkhoz tartozó teljes gyakorlatsor, megkönnyítve akár az egészen kezdők számára is a street workout elkezdését.

1MOVE Workout Start edzőpark szett

1MOVE Workout Start edzőpark szett

1MOVE Workout Mini edzőpark szett
1MOVE Workout Mini edzőpark szett

1MOVE Workout Maxi edzőpark szett
1MOVE Workout Maxi edzőpark szett

1MOVE Workout Jungle edzőpark szett
1MOVE Workout Jungle edzőpark szett

1MOVE Workout Full edzőpark szett
1MOVE Workout Full edzőpark szett

1MOVE Workout Mini+ edzőpark szett

1MOVE Workout Mini+ edzőpark szett

Információs tábla
A sportpályák kötelező eleme az információs tábla. A táblán a speciális gyakorlatok leírása olvasható, így mindenki - azok is, akik kezdőként keresik fel a pályát - könnyedén elkezdhetik az edzést, amihez a gyakorlatokat profi sportolók állították össze. A javasolt gyakorlatokon kívül megtalálható rajta a pályára vonatkozó használati utasítás és a biztonsági előírások is.

Műszaki adatok
A masszív acéleszközök ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, maximális védelmet biztosítanak a vandalizmus ellen. Az oszlopok porfestettek, a vízszintes elemek tűzi horganyzottak. Az eszközök alapszíne a fekete és a szürke. Lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő színre festésre is. A szállítási idő a megrendeléstől számított 6-8 hét.
A balesetek elkerülése miatt a park teljes területén ütéscsillapító burkolat kialakítását javasolják. A berendezések az európai biztonsági szabványok betartásával készültek.

A 1MOVE Workout edzőpark szettek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a HÁROM KERTŐR Kertészeti Szolgáltató Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1125 Budapest, Napos út 5./B.
Mobil: +36 20 447 1060
Mobil: +36 20 521 3415
E-mail:
Web: http://www.outdoorfitnesscenter.hu/
Bacsó András
ügyvezető +36 20 521 3415
   
   
   
A Három Kertőr Kertészeti Szolgáltató Kft. 2012. óta forgalmazza és telepíti az Outdoor Fitness Center kültéri fitneszgépeket, és a 1MOVE Street Workout eszközöket. A porfestett fémeszközök ellenállnak az időjárásnak, a fokozott igénybevételnek és TÜV minősítéssel rendelkeznek. Cégünk már a létesítendő fitnesz- és sportparkok és tervezésénél segítséget nyújt, különös tekintettel a szigorodó jogszabályi környezetre, és a fitneszparkok teljeskörű kivitelezését is vállalja.
Márkanevek: Outdoor Fitness Center
További hírek a Kültéri fitnesz és sporteszközök termékkategóriában
További hírek a Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  1MOVE  Street  Workout  edzőpark  Start  Mini  Maxi  Jungle  Full  Mini+  szett  kültéri  fitnesz