HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.

HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft.

HELLA belső lamellás árnyékolók HELLA pliszék HELLA belső rolók HELLA fényvédő rolók
 
HELLA belső árnyékolók
5 termék

A HELLA belső árnyékolói szépek, rugalmasak és hatékonyak. A belső redőnyök, belső zsaluziák, pliszék és függőleges zsaluziák kreatív lehetőségek bőségét kínálják, hogy a fényt és a lakótér klímát a lakó- és munkahelyiségekben a felhasználó igényeihez lehessen igazítani. Védve a túl világos fénytől és az idegen pillantásoktól.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
AF 80 külső zsaluzia AF 80 Plus külső zsaluzia
 
HELLA külső lamellás árnyékolók
2 termék

A HELLA zsaluziái rugalmasak, nem lógnak ki, de ennek ellenére első osztályú védelmet nyújtanak. Lamelláik magas szélterhelés esetén is ellenállóak és mindig „visszaugranak“ a tökéletes formára. A klasszikus zsaluziák C-formájú lapos lamellákkal 50 - 80 mm-es szélességben kaphatók. A kis csomag-magassságuknak köszönhetően a sekély nyílásokba és üregekbe is beférnek.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
AR 63 S ECN sötétítő raffstore AR 92 S ECN sötétítő raffstore AR 92 S ECN WS szélálló sötétítő raffstore ARO 65 sötétítő raffstore-ok
 
HELLA raffstore-ok
6 termék

A HELLA peremezett C-, S- és Z-lamellákkal ellátott raffstore-jai a kiváló megmunkálási minőséggel és a megalkuvás nélküli funkcionalitással tűnnek ki. A természetes napfény terelését és beengedését végzik, hogy biztosítsák az ideális kihasználtságot, és megelőzzék a vakító hatást. Számos okos műszaki adat teszi őket a modern épületekhez elsőnek kiválasztandó termékekké. Esztétikusan illeszkednek üveghomlokzatokba, nagy ablakfelületekbe, valamint a modern koncepciók alapján tervezett épületekbe.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA TOP MINI plus RvU/RvI műanyag tokfeltét elem redőnyökhöz, szerelés alulról/belülről HELLA TRAV® tokrendszer HELLA THERMplus TOP FOAM RvU tokfeltét elem, szerelés alulról HELLA TRAV®Aktiv tokrendszer
 
HELLA tokrendszerek
8 termék

Az ablak és a napvédelem egy rugalmas, testreszabott és tökéletesen beszerelt egységgé olvadnak össze. A HELLA tokrendszerei időt és költséget spórolnak meg, megakadályozzák az építési hibákat, optimalizálják az építés minőségét és megfelelnek a jövő normáinak. Lehet szó redőnyökről, zsaluziákról, textil árnyékolókról vagy szúnyoghálóról - a HELLA különféle tokrendszereibe minden fény-, betekintés-, és zaj elleni védelem varrat nélkül integrálható. A nap- és az időjárás elleni védelem, a szúnyogháló tökéletesen van elhelyezve, semmi nem zörög, minden akadás nélkül mozog, stabil és hosszú életű.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA Protect előtét vászonárnyékoló HELLA előtét vászonárnyékoló zsinórvezetéssel HELLA Protect üregbe épített vászonárnyékoló Hella üregbe épített vászonárnyékoló zsinórvezetéssel
 
HELLA homlokzati vászonárnyékolók
6 termék

A HELLA függőleges napellenzői három kategóriában érhetőek el: előtét-, üreg- és vakolható napellenzők. Mindhárom elérhető ZIP- vagy zsinórvezetéssel ellátott kivitelben. A HELLA a függőleges napellenző programmal minden beépítési helyzethez a megfelelő megoldást kínálja.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HELLA PAN 7040 kazettás napellenző HELLA VENTUR pergola HELLA C2 kazettás napellenző HELLA VENTUR SIDE pergola
 
HELLA teraszárnyékolók
13 termék

Robusztusságuk és az időjárásnak való ellenállásuk miatt a HELLA teraszárnyékolók tökéletes alternatívát jelentenek az napernyőkkel és napellenző ponyvákkal összehasonlítva.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HELLA lezuhanás elleni rögzítés - üveg
 
HELLA lezuhanás elleni rögzítések

A HELLA napvédő rendszerekbe integrált lezuhanás elleni üveg-, rács-, lemez- vagy rúdmegoldásokkal a klasszikus, az elegáns és a kreatív homlokzati hangsúlyok is megmutathatók. A lezuhanás elleni védelem megfelel a magas törvényi biztonsági követelményeknek, és kiváló színvonalú építészeti eredményt garantál. A lezuhanás elleni védelem a HELLA TOP FOAM és a TOP MINI plus termékkel együtt kapható ráhelyezhető elemek. Reluxával, redőnnyel vagy opcionálisan integrált rovarhálóval szállítják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HELLA TRAV®frame tokok HELLA TRAV®frame redőnyök HELLA TRAV®frame raffstore-ok HELLA TRAV®frame Screen homlokzati árnyékolók
 
HELLA bélésfalrendszerek
4 termék

Hogyan integrálható szakmailag egyszerűen és építésfizikailag tökéletesen az ablak, ablakpárkány és napellenző összetett kombinációja bármely homlokzatra? A válasz neve: TRAV® frame. Az ablaknyílásba kész építődobozt helyeznek be, amely teljes mértékben integrálja az ablakot és a napellenzőt. Az egyszerű szerelés időt és költséget takarít meg. Hőhidak, vakolati repedések és más szerkezeti hibák gyakorlatilag ki vannak zárva, az energiaértékek csodásak, és ugyanez áll a zajszigetelésre.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
HELLA ONYX.HOME árnyékolás vezérlés
 
HELLA ONYX.HOME árnyékolás vezérlés

A HELLA ONYX.HOME vezérlőrendszer kifejezetten a nap ellen védelmet nyújtó HELLA termékek vezérlésére készült. A zsaluziák, raffstore-ok, napellenzők, valamint redőnyök kényelmesen irányíthatók: az ONYX lehetővé teszi a kezelést fali zsaluziakapcsolóval, távvezérléssel, okostelefonnal, sőt az Ön hangjával is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...