Weidmüller Kft.

Weidmüller AC SMART elektromos autó töltők

Az AC SMART termékcsalád kialakítása és megvalósítása során nem csupán a töltési infrastruktúrák üzemeltetőinek és felhasználóinak kívánságait és igényeit vették figyelembe, hanem az infrastruktúra telepítését és karbantartását végző szakemberekét is. A platform alapú töltési koncepció, az ECO, a VALUE és az ADVANCED alapvető berendezéseket kínáló sorozatával lefedi a leggyakoribb alkalmazási területeket, és könnyen testre szabható az egyedi feladatokhoz a standardizált interfészeknek és a sokféle konfigurálási lehetőségnek köszönhetően.

Termékcsalád tagjai

AC SMART ECO fali töltő elektromos autókhoz
 
AC SMART ECO fali töltő elektromos autókhoz

Az AC SMART ECO könnyedén és hatékonyan integrálható a meglévő környezetbe, így segít megspórolni az épület elektromos berendezéseinek költséges felújítását. A töltődoboz az interfészeken keresztül a hálózatba köthető bármelyik meglévő épületautomatizálási rendszerrel együtt a hatékony töltéshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AC SMART VALUE fali töltő elektromos autókhoz
 
AC SMART VALUE fali töltő elektromos autókhoz

Az AC SMART VALUE töltődoboz ideális megoldást kínál a magánlakásoknak otthont adó társasházak, vagy több parkolóhellyel rendelkező ingatlanok számára. Az egyes töltőportok rögzített elosztásához és a jogosulatlan hozzáférés megelőzésére felhasználói hitelesítést lehet aktiválni az RFID/NFC-n vagy egy mobilalkalmazáson keresztül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AC SMART ADVANCED fali töltő elektromos autókhoz
 
AC SMART ADVANCED fali töltő elektromos autókhoz

A kifejezetten a cégek, vállalkozók és az önkormányzatok részben nyilvános területei számára kifejlesztett AC SMART ADVANCED töltődoboz minden műszaki és funkcionális tulajdonsággal rendelkezik, ami a professzionális, kereskedelmi használathoz szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Weidmüller AC-töltőkábelek
 
Weidmüller AC-töltőkábelek elektromos autók töltéséhez

Az ergonomikus fogantyúval ellátott Type 2 Mode 3 töltőkábelek a lehető legkiválóbb minőségű töltési kényelmet biztosítják. Minden tekintetben masszívak és tartósak. Különböző hosszúságokban elérhetőek, egyenes és tekercses formában, Type 2 csatlakozóval az autó oldalán, és nyitott (csupaszolt és krimpelt) kábelvéggel a töltőállomás csatlakoztatásához. Akár 11 kW vagy 22 kW töltési kapacitás, IP55-ös védelmi osztállyal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...