a_6_d_17_1245224852796_Weidmuller_logo_uj.jpg Weidmüller jelöléstechnikai rendszerek

A Weidmüller átfogó termékcsaládot kínál készülékek, vezetékek és csatlakozók jelölésére. A jelölőrendszerek a meglévő CAE szoftver adatait használják gyors és tartós jelölések nyomtatásához. A Weidmüller MultiCard koncepciója világszerte új mércét állított. Mind a Weidmüller termékekhez, mind egyéb gyártók termékeihez kiváló minőségű jelölőrendszereket kínálnak.

Termékcsalád tagjai

 
Weidmüller sorkapocsjelölők

A Weidmüller sokrétű sorkapocsjelölőivel a felhasználók az összes vezetékösszekötés esetében szinte minden jelölési feladatot meg tudnak oldani. Mindegy, hogy többkarakteres felirat, használatra kész jelölő normál felirattal vagy egyedi feliratozás, mindegy, hogy fehér vagy színes jelölő, esetleg csoportjelzés a csatlakozási helyen – az átfogó termékprogram minden jelölési feladatot egyszerűen, gyorsan és áttekinthetően old meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller vezetékjelölők, kábeljelölők

A Weidmüller vezeték- és kábeljelölő termékprogram a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz kínál megoldásokat a felhasználók számára. A felhasználási terület a vékony vezetékektől a nagy külső átmérőjű kábelekig terjed. A választék egyebek között egyedi táblák, átlátszó hüvelyek és jelölők olyan kombinált rendszerét is tartalmazza, amelyet kábelkötözővel lehet rögzíteni. Kaphatók nyitott és zárt, valamint előre nyomtatott vagy egyéni feliratozás céljára üres jelölők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller készülékjelölők

A kapcsolóberendezések feliratozását a készülék- és berendezésjelölések teszik teljessé. A Weidmüller készülékjelölők segítségével a felhasználók eleget tudnak tenni a készülékek jelölési kötelezettségének. A Weidmüller a neves gyártók készülékeihez speciálisan kialakított jelölőket kínál, mind a klasszikus ragasztott, mind az eredetinek megfelelő táblával ellátott gyors felpattintható technológiával. A felhasználó a készülékjelölő feliratait maga készítheti el a megfelelő szoftver és a rendszerrel kompatibilis nyomtató- vagy plotter rendszer segítségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller nyomtatórendszerek

A Weidmüller feliratozó rendszereivel gyorsan és biztonságosan feliratozhatóak a csatlakozók, vezetékek és kábelek, készülékek jelölői valamint a címkék. Az M-Print® PRO szoftverrel gyorsan és egyszerűen végezhető a villamos gyártmányok jelölése. A nyomtatáshoz a Weidmüller PrintJet ADVANCED nyomtató, MCP Plus plotter, MCP Basic plotter és a ThermoMark sorozat nyomtatói használhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
M-Print PRO jelölő- és címkeszoftver

Az M-Print® PRO nyomtató és megrendelő szoftver jelölőkhöz és címkékhez egy professzionális Windows-alapú megoldás a Weidmüller címkéinek és jelölőinek nyomtatásához és megrendeléséhez. Ezzel a szoftverrel optimalizálni lehet az elektromos berendezések azonosításának folyamatát. Tervezés és jelölőanyag megrendelése egyszerűen, professzionálisan és gyorsan lehetséges, szöveggel, keretekkel, vonalakkal, grafikával, vonalkóddal, sorozatszámmal és fényképpel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Megjelent a Weidmüller magyar nyelvű jelölők, nyomtatók, szoftver katalógusa
Ipari feliratozó rendszerek
Megjelent a Weidmüller magyar nyelvű jelölők, nyomtatók, szoftver katalógusa

További termékek a cégtől

 
Weidmüller Klippon Protect készülékházak, kötődobozok

A Klippon® márkanév a tokozatokat illetően már hosszú ideje a szakértelem és a minőség szinonimája, legyen szó szabványos ipari alkalmazásokról vagy mostoha környezetben való alkalmazásokról. A Weidmüller a Klippon® TB-sorozat új kiadású, rozsdamentes acél házaival illetve a Klippon® K-sorozat alumíniumházaival tovább erősíti a márkanév hírnevét. A választékot a Klippon® POK üvegszállal erősített poliészter házak és az ipari polikarbonát házak családja egészíti ki. A Weidmüller a dobozokat - a vevői igényeknek megfelelően - teljesen felszerelve, sorkapcsokkal és tömszelencékkel szállítja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller sorkapcsok
15 termék

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller professzionális szerszámok
8 termék

Professzionális, csúcsminőségű kéziszerszámok vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, csavarozáshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A kínálatot a szerszámkészletek teszik teljessé, melyek a szerszámokat és tartozékaikat költséghatékony formában egyszerre tartalmazzák. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tömszelencék

A Weidmüller Kft. kiegészítésképpen számos kábel-/és vezetékbevezetőt is kínál: különböző kivitelű műanyag, sárgaréz, és nemesacél tömszelencéket, IP 66,67 vagy IP69k védettséggel. A tömszelencékhez előre konfekcionált vezetékeket is, melyek a moduláris többhuzalos-/kábelbevezetőrendszerek segítségével egyszerűen csatlakoztathatók az üzemi eszközbe. Nem utolsó sorban tartalmaz kínálatuk Ex-tanúsítvánnyal rendelkező tömszelencéket és kábel-/vezeték bevezető rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tápegységek
5 termék

Kapcsolóüzemű tápegységek 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységek és elektronikus biztosítók 24 V-os hálózatokhoz. A transzformátorok és tápegységek lényeges összekötő elemei az automatizálási rendszerek táplálásának, és egyben központi szerepet kapnak minden kapcsolószekrényben. A villamos működtetésű rendszerelemek táplálására ugyan világszerte egységesen elfogadták a 24 V-os vezérlőfeszültséget, de ennek ellenére változatlanul szükség van eltérő feszültségszintekre is. Mivel a megfelelő táplálásnak meghatározó szerepe van a kapcsolódó rendszerelemek megbízható működése szempontjából, ezért azt rendkívüli gondossággal kell kiválasztani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Vezetékcsatornák
Vezetékcsatornák
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...