Weidmüller Kft.

Weidmüller sorkapcsok

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

Termékcsalád tagjai

Weidmüller Klippon Connect SNAP IN sorkapcsok Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (A sorozat) Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (P sorozat) Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, húzórugós technológiával (Z sorozat)
 
Weidmüller sorkapcsok általános felhasználásra
8 termék

A sorkapcsoknak a mindennapokban jó néhány dolgot ki kell bírni. A robusztusság és megbízhatóság mellett hangsúlyt kell fektetni az áttekinthetőségre és az egyszerű kezelhetőségre is. Csak így lehet megakadályozni a hibás vezetékezést, és elérni a megbízható, biztos kötést. A csatlakozástechnológia kiválasztása az aktuális alkalmazástól függ. Mindegy, hogy csavaros vagy rugós, a bevált Weidmüller csatlakozórendszerekkel és az átfogó Klippon® Connect termékválasztékkal hatékonyan és rugalmasan valósíthat meg minden kapcsolószekrényben levő alkalmazást.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller sorkapcsok energiabetápláláshoz Weidmüller sorkapcsok energiaelosztáshoz Weidmüller sorkapcsok vezéráram-elosztáshoz Weidmüller sorkapcsok mérőváltó vezetékezéshez
 
Weidmüller sorkapcsok speciális alkalmazásokhoz
8 termék

A villamos szekrények konfigurálását egyenként kell elvégezni. Iparágtól függetlenül is sokszor előfordul, hogy a villamos berendezésbe gyakran ismétlődő alkatrészek szerelése szükséges. Ezt a tényt felismerve kifejezetten ezen alkalmazási területekre tervezett megoldásokat fejlesztett ki a Weidmüller. A termékfunkciókat specifikusan az adott alkalmazás igényei szerint strukturálták és alakították ki, így ezek a megoldások a villamos berendezésépítési folyamat minden egyes lépése során magasabb fokú termelékenységet, hatékonyságot és biztonságot tesznek lehetővé. Alkalmazásspecifikus termékcsaládjuk a kapcsolószekrény-gyártási folyamat minden szakaszában előnyt biztosít a hatékonyság és termelékenység területén.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Weidmüller sorkapocs katalógus 2019 - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 74.7 MB
Weidmüller sorkapocs katalógus 2019
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa
Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa
Univerzális és alkalmazásra szabott termékcsaládok a 658 oldalas kiadványban
Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa
Ajánlott kategóriák
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Vezetékcsatornák
Vezetékcsatornák
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...