a_6_d_17_1245224852796_Weidmuller_logo_uj.jpg Weidmüller sorkapcsok

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

Termékcsalád tagjai

 
Weidmüller sorkapcsok általános felhasználásra
7 termék

A sorkapcsoknak a mindennapokban jó néhány dolgot ki kell bírni. A robusztusság és megbízhatóság mellett hangsúlyt kell fektetni az áttekinthetőségre és az egyszerű kezelhetőségre is. Csak így lehet megakadályozni a hibás vezetékezést, és elérni a megbízható, biztos kötést. A csatlakozástechnológia kiválasztása az aktuális alkalmazástól függ. Mindegy, hogy csavaros vagy rugós, a bevált Weidmüller csatlakozórendszerekkel és az átfogó Klippon® Connect termékválasztékkal hatékonyan és rugalmasan valósíthat meg minden kapcsolószekrényben levő alkalmazást.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller sorkapcsok speciális alkalmazásokhoz
8 termék

A villamos szekrények konfigurálását egyenként kell elvégezni. Iparágtól függetlenül is sokszor előfordul, hogy a villamos berendezésbe gyakran ismétlődő alkatrészek szerelése szükséges. Ezt a tényt felismerve kifejezetten ezen alkalmazási területekre tervezett megoldásokat fejlesztett ki a Weidmüller. A termékfunkciókat specifikusan az adott alkalmazás igényei szerint strukturálták és alakították ki, így ezek a megoldások a villamos berendezésépítési folyamat minden egyes lépése során magasabb fokú termelékenységet, hatékonyságot és biztonságot tesznek lehetővé. Alkalmazásspecifikus termékcsaládjuk a kapcsolószekrény-gyártási folyamat minden szakaszában előnyt biztosít a hatékonyság és termelékenység területén.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa
Univerzális és alkalmazásra szabott termékcsaládok a 658 oldalas kiadványban
Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa

További termékek a cégtől

 
Weidmüller Klippon Protect készülékházak, kötődobozok

A Klippon® márkanév a tokozatokat illetően már hosszú ideje a szakértelem és a minőség szinonimája, legyen szó szabványos ipari alkalmazásokról vagy mostoha környezetben való alkalmazásokról. A Weidmüller a Klippon® TB-sorozat új kiadású, rozsdamentes acél házaival illetve a Klippon® K-sorozat alumíniumházaival tovább erősíti a márkanév hírnevét. A választékot a Klippon® POK üvegszállal erősített poliészter házak és az ipari polikarbonát házak családja egészíti ki. A Weidmüller a dobozokat - a vevői igényeknek megfelelően - teljesen felszerelve, sorkapcsokkal és tömszelencékkel szállítja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller jelöléstechnikai rendszerek
5 termék

A Weidmüller átfogó termékcsaládot kínál készülékek, vezetékek és csatlakozók jelölésére. A jelölőrendszerek a meglévő CAE szoftver adatait használják gyors és tartós jelölések nyomtatásához. A Weidmüller MultiCard koncepciója világszerte új mércét állított. Mind a Weidmüller termékekhez, mind egyéb gyártók termékeihez kiváló minőségű jelölőrendszereket kínálnak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller professzionális szerszámok
8 termék

Professzionális, csúcsminőségű kéziszerszámok vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, csavarozáshoz, méréshez és ellenőrzéshez. A kínálatot a szerszámkészletek teszik teljessé, melyek a szerszámokat és tartozékaikat költséghatékony formában egyszerre tartalmazzák. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tömszelencék

A Weidmüller Kft. kiegészítésképpen számos kábel-/és vezetékbevezetőt is kínál: különböző kivitelű műanyag, sárgaréz, és nemesacél tömszelencéket, IP 66,67 vagy IP69k védettséggel. A tömszelencékhez előre konfekcionált vezetékeket is, melyek a moduláris többhuzalos-/kábelbevezetőrendszerek segítségével egyszerűen csatlakoztathatók az üzemi eszközbe. Nem utolsó sorban tartalmaz kínálatuk Ex-tanúsítvánnyal rendelkező tömszelencéket és kábel-/vezeték bevezető rendszereket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Weidmüller tápegységek
5 termék

Kapcsolóüzemű tápegységek 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységek és elektronikus biztosítók 24 V-os hálózatokhoz. A transzformátorok és tápegységek lényeges összekötő elemei az automatizálási rendszerek táplálásának, és egyben központi szerepet kapnak minden kapcsolószekrényben. A villamos működtetésű rendszerelemek táplálására ugyan világszerte egységesen elfogadták a 24 V-os vezérlőfeszültséget, de ennek ellenére változatlanul szükség van eltérő feszültségszintekre is. Mivel a megfelelő táplálásnak meghatározó szerepe van a kapcsolódó rendszerelemek megbízható működése szempontjából, ezért azt rendkívüli gondossággal kell kiválasztani.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Vezetékcsatornák
Vezetékcsatornák
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...