proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa


2019. június 20.

Univerzális és alkalmazásra szabott termékcsaládok a 658 oldalas kiadványban

Mindegy, hogy egyszerű kezelhetőségről, kapcsolószekrényben való helytakarékosságról vagy szerelés közbeni időmegtakarításról van szó, a Klippon®Connect számos előnyt biztosít az Ön számára a folyamatok során. A Weidmüller sorkapocs termékcsaládján belül egy alkalmazásra szabott termékcsaládot és egy univerzális termékcsaládot kínál. Azt, hogy melyik ezek közül a megfelelő választás, a mindenkori igények döntik el. A szabványosítás következtében gyakran megtalálható a megfelelő megoldás az átgondolt, funkcionális szempontok szerint megtervezett univerzális termékcsaláddal. Ezzel a gyakorlathoz közel álló terméktulajdonságokra helyeződik a hangsúly. Az olyan ismétlődő alkalmazási területekre, mint a vezérlőáram elosztás vagy jelvezetékezés, az alkalmazásra szabott termékcsaláddal kínál Önnek optimális megoldást a Weidmüller. Nagyfokú alkalmazás-központúsággal ezen termékek jelentősen hozzájárulnak a termelékenység, hatékonyság és biztonság növeléséhez. Ha pedig a testreszabott összeállítások a fontosak, az Önök rendelkezésére áll a vevői igényének kielégítésére szakosodott összeszerelő szolgáltatás.

Fedezze fel mind az univerzális, mind a speciális alkalmazási területekre tervezett Weidmüller sorkapocs kínálatot a legújabb katalógusból, mely a napokban jelent meg. Az alábbi képre kattintva letöltheti a katalógust pdf formátumban:
Weidmüller sorkapocs katalógus 2019
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
További hírek a Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  sorkapcsok  vezérlőáram  elosztás  jelvezetékezés  rugós  csatlakozás  csavaros  csatlakozás  Push  In  technológia  húzórugós  technológia  húzókengyeles  technológia  csapos  technológia