Megjelent a Weidmüller új sorkapocs katalógusa

Univerzális és alkalmazásra szabott termékcsaládok a 658 oldalas kiadványban

Mindegy, hogy egyszerű kezelhetőségről, kapcsolószekrényben való helytakarékosságról vagy szerelés közbeni időmegtakarításról van szó, a Klippon®Connect számos előnyt biztosít az Ön számára a folyamatok során. A Weidmüller sorkapocs termékcsaládján belül egy alkalmazásra szabott termékcsaládot és egy univerzális termékcsaládot kínál. Azt, hogy melyik ezek közül a megfelelő választás, a mindenkori igények döntik el. A szabványosítás következtében gyakran megtalálható a megfelelő megoldás az átgondolt, funkcionális szempontok szerint megtervezett univerzális termékcsaláddal. Ezzel a gyakorlathoz közel álló terméktulajdonságokra helyeződik a hangsúly. Az olyan ismétlődő alkalmazási területekre, mint a vezérlőáram elosztás vagy jelvezetékezés, az alkalmazásra szabott termékcsaláddal kínál Önnek optimális megoldást a Weidmüller. Nagyfokú alkalmazás-központúsággal ezen termékek jelentősen hozzájárulnak a termelékenység, hatékonyság és biztonság növeléséhez. Ha pedig a testreszabott összeállítások a fontosak, az Önök rendelkezésére áll a vevői igényének kielégítésére szakosodott összeszerelő szolgáltatás.

Fedezze fel mind az univerzális, mind a speciális alkalmazási területekre tervezett Weidmüller sorkapocs kínálatot a legújabb katalógusból, mely a napokban jelent meg. Az alábbi képre kattintva letöltheti a katalógust pdf formátumban:
Weidmüller sorkapocs katalógus 2019
Weidmüller sorkapocs katalógus 2019

A hírben szereplő termékek

Weidmüller sorkapcsok energiabetápláláshoz Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (A sorozat) Weidmüller sorkapcsok energiaelosztáshoz Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (P sorozat)
 
Weidmüller sorkapcsok
15 termék

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...