Weidmüller Kft. Weidmüller energiamenedzsment megoldások

A Total Energy Monitoring (energiamenedzsment) a Weidmüller moduláris, holisztikus rendszere a táphálózat méréséhez és monitorozásához. A teljes gyártóművi energiahálózatot folyamatosan és részletesen lehet monitorozni és analizálni még távolról is. A Total Energy Monitoring rendszerrel a Weidmüller mindenki számára átfogó, egyúttal flexibilis termékcsaládot alkotott az egyedi megoldásokhoz: a testre szabott hardver, szoftver és tanácsadás minden vevőspecifikus energiafelügyelet számára megfelelő. A koncepció támogatja az ISO 50001 nemzetközi irányelvet is és megkönnyíti a projektek tervezését, továbbá megvalósítását.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

Energia monitoring minden szinten a Weidmüllertől
Energia monitoring minden szinten a Weidmüllertől
A Total Energy Monitoring figyelemmel kíséri és elemzi az energiát és az adatokat az üzem minden szintjén
Energia monitoring minden szinten a Weidmüllertől

További termékek a cégtől

Weidmüller sorkapcsok energiabetápláláshoz Weidmüller sorkapcsok energiaelosztáshoz Weidmüller sorkapcsok vezéráram-elosztáshoz Weidmüller sorkapcsok mérőváltó vezetékezéshez
 
Weidmüller sorkapcsok speciális alkalmazásokhoz
8 termék

A villamos szekrények konfigurálását egyenként kell elvégezni. Iparágtól függetlenül is sokszor előfordul, hogy a villamos berendezésbe gyakran ismétlődő alkatrészek szerelése szükséges. Ezt a tényt felismerve kifejezetten ezen alkalmazási területekre tervezett megoldásokat fejlesztett ki a Weidmüller. A termékfunkciókat specifikusan az adott alkalmazás igényei szerint strukturálták és alakították ki, így ezek a megoldások a villamos berendezésépítési folyamat minden egyes lépése során magasabb fokú termelékenységet, hatékonyságot és biztonságot tesznek lehetővé. Alkalmazásspecifikus termékcsaládjuk a kapcsolószekrény-gyártási folyamat minden szakaszában előnyt biztosít a hatékonyság és termelékenység területén.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller sorkapocsjelölők
 
Weidmüller sorkapocsjelölők

A Weidmüller sokrétű sorkapocsjelölőivel a felhasználók az összes vezetékösszekötés esetében szinte minden jelölési feladatot meg tudnak oldani. Mindegy, hogy többkarakteres felirat, használatra kész jelölő normál felirattal vagy egyedi feliratozás, mindegy, hogy fehér vagy színes jelölő, esetleg csoportjelzés a csatlakozási helyen – az átfogó termékprogram minden jelölési feladatot egyszerűen, gyorsan és áttekinthetően old meg.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller sorkapcsok csavaros csatlakozással, húzókengyeles technológiával (SAK sorozat)
 
Weidmüller sorkapcsok csavaros csatlakozással, húzókengyeles technológiával (SAK sorozat)

A környezeti hőmérséklet a különböző anyagoknak (polyamid, duroplast, kerámia) köszönhetően nem játszik szerepet a SAK-sorozatnál. A nagy szilárdságú acélnak köszönhetően a szerkezet a csatlakoztatott vezeték minden geometriai változását felfogja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller sorkapcsok energiabetápláláshoz Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (A sorozat) Weidmüller sorkapcsok energiaelosztáshoz Weidmüller sorkapcsok rugós csatlakozással, PUSH IN technológiával (P sorozat)
 
Weidmüller sorkapcsok
15 termék

Az energia- és irányítástechnikában a növekvő funkcionalitással, kisebb méretekkel és az egyre komplexebb elemekkel és rendszerekkel folyamatosan nőnek a csatlakozástechnikával szembe állított követelmények. A Klippon® Connect sorkapocs kínálatban megtalálható a speciális alkalmazási termékcsalád és az univerzális sorozat. A különleges követelmények határozzák meg melyik a legalkalmasabb. Folyamattámogató szolgáltatások, úgy mint a tervezőszoftver vagy az egyedi szerelési szolgáltatás egészíti ki a kínálatot.

15 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weidmüller krimpelőszerszámok
 
Weidmüller krimpelőszerszámok

Csupaszolás után a kábelvégre csatlakozókat vagy érvéghüvelyeket lehet krimpelni. A krimpelés biztos összeköttetést képez a vezető és a csatlakozó között, és a legmesszebbmenőkig kiváltotta a forrasztásos módszert. A krimpelés szó egy, a vezető és a csatlakozóelem közötti, homogén, nem oldható csatlakozás létrehozását jelenti. A tökéletes csatlakozás kizárólag jó minőségű, precíziós szerszámmal érhető el. A Weidmüller szerszámokkal létrehozott csatlakozások megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és előírásoknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek
Kisfeszültségű transzformátorok, tápegységek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...