Energia monitoring minden szinten a Weidmüllertől

A Total Energy Monitoring figyelemmel kíséri és elemzi az energiát és az adatokat az üzem minden szintjén

A Weidmüller Total Energy Monitoring figyelemmel kíséri és elemzi az energiát és az adatokat az üzem minden szintjén a hálózati átviteli pontoktól a gyártósorokon és berendezéseken keresztül az egyedi gépi modulokig.
 
A harmonizált hardver és szoftver elemekkel a Total Energy Monitoring megoldása lehetővé teszi a teljes energiafelügyeletet hozzáigazodva a fennálló körülményekhez. A megoldások minden szinten megvalósíthatóak, az egyes mérési ponttól a kiterjedt mérési hálózatig, beleérve a távoli hozzáférést.

"Energiamérő műszereink lehetővé teszik az energiahálózatok mérhető területekre bontását annak érdekében, hogy a fogyasztásmérés és egyéb energiával kapcsolatos paraméterek analizálása még egyszerűbb legyen" nyilatkozta Jens Muttschall termékmenedzser. "Nem minden készülék alkalmas minden feladatra. Amikor energiahatékonység mérésről van szó a fogyasztásmérők kerülnek előtérbe, hálózati minőség megállapítására pedig az energia analizálók ajánlottak. Adatok hatékony és egyszerű szolgáltatására Energy loggerek javasotak."
A Weidmüller lehetővé teszi a teljes energiafelügyeletet hozzáigazodva a fennálló körülményekhez.

A Weidmüller energia monitoring portfólióból gyakorlatilag mind a 14 készülék integrált adat interfésszel rendelkezik a mért adatok továbbításához. Még a létező hardver elemeket is könnyen lehet beintegrálni az új energia monitoring rendszerbe. Például ahol a u-remote-ot Remote I/O-ként használnak, ott az új 3 fázisú energiamérő mondul beépítésével könnyedén juthatunk kulcsfontosságú fogyasztók energiafelhasználásához valós időben.

Az egyes energiaméréseket összhasonlítva a Weidmüller integrált megoldást nyújt központosított, web-alapú vizualizációjával az ecoExplorer szoftver által. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a követelményeknek megfelelő energiaadatok elemzését és a lehetőségek optimalizálását. Az ecoExplorer Go is rendelkezik PC-alapú szoftverrel, mellyel az adatok gyorsan paraméterezhetőek és közvetlenül a készüléken megjeleníthetőek.


A Total Energy Monitoring rendszer termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi termékre kattint. Ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Weidmüller energiamenedzsment megoldások
 
Weidmüller energiamenedzsment megoldások

A Total Energy Monitoring (energiamenedzsment) a Weidmüller moduláris, holisztikus rendszere a táphálózat méréséhez és monitorozásához. A teljes gyártóművi energiahálózatot folyamatosan és részletesen lehet monitorozni és analizálni még távolról is. A Total Energy Monitoring rendszerrel a Weidmüller mindenki számára átfogó, egyúttal flexibilis termékcsaládot alkotott az egyedi megoldásokhoz: a testre szabott hardver, szoftver és tanácsadás minden vevőspecifikus energiafelügyelet számára megfelelő. A koncepció támogatja az ISO 50001 nemzetközi irányelvet is és megkönnyíti a projektek tervezését, továbbá megvalósítását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Villamosenergia-felügyeleti rendszerek
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...