Panasonic Marketing Europe GmbH<br>South-East Europe Fióktelep Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

Termékcsalád tagjai

Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A) Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A)
 
Aquarea All in One hőszivattyú rendszer
6 termék

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R32) Aquarea H generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R410A) Aquarea H generációs High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R410A) Aquarea H generációs T-CAP egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split – SXC (R410A)
 
Aquarea Split hőszivattyú rendszer
6 termék

A H generációs egyfázisú / háromfázisú split 3,2-16 kW-os kivitelben érhető el. E kis teljesítményű berendezéseket kifejezetten az alacsony energiafelhasználású otthonokba tervezték. COP-értékük kiemelkedően jó: a 3,2 kW-os változat 5-ös COP-vel rendelkezik. Magas műszaki színvonaluknak és a fejlett vezérlésnek köszönhetően ezek a hőszivattyúk akár –7 és –15 °C-on is képesek nagy teljesítmény hatékony leadására. Az AQUAREA szoftverét kifejezetten az alacsony energiafelhasználású otthonok igényeire optimalizálták a maximális energiahatékonyság eléréséhez. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az Aquarea akár –20 °C-on is üzemel. A kompakt kialakítású kültéri egység nagyon egyszerűen felszerelhető.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5 Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) - WH-MDC05H3E5, WH-MDC07H3E5, WH-MDC09H3E5 Aquarea H-generációs T-CAP monoblokk egyfázisú/háromfázisú fűtő és hűtő - MXC (R410A) - WH-MXC09H3E5, WH-MXC12H6E5, WH-MXC09H3E8, WH-MXC12H9E8, WH-MXC16H9E8 Aquarea G generációs HT monoblokk egyfázisú, csak fűtő – MHF (R407C) - WH-MHF09G3E5, WH-MHF12G6E5
 
Aquarea Monoblokk hőszivattyú renszer
4 termék

„A” energiaosztályú vízszivattyúval és új távirányítóval, amely nagyobb teljesítményt, kényelmesebb kezelhetőséget és maximális megtakarítást biztosít.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Intelligens fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez
 
Intelligens fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez

Rendkívül alacsony hőmérsékletű radiátorcsalád hőszivattyús alkalmazáshoz: Aquarea Air 200/700/900 sugárzó hőhatással. A vékony Aquarea Air radiátorok kiemelkedően hatékony hőmérséklet szabályozást biztosítanak. Az alig 13 cm-es mélységű radiátorok a technológia élvonalát képviselik. Az otthonokba könnyedén beleolvadó Aquarea Air elegáns kialakítása és a rajta megvalósított termékfejlesztések világosan láthatók minden apró részleten. Az Aquarea Air a szellőztető egység és a hőcserélő innovatív elhelyezésének köszönheti vékony profilját. Az érintő irányban elhelyezett ventilátor aszimmetrikus lapátokkal rendelkezik, és a nagy felületű hőcserélő nagy légáramlás elérését teszi lehetővé alacsony nyomásesés és alacsony zajszint mellett. A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energia-felhasználásának (alacsony teljesítményfelvételének) köszönhető. A ventilátor fordulatszámát folyamatosan szabályozza az arányos belső logikával rendelkező hőmérséklet-vezérlő, ami mindenképpen előnyös a nyári hőmérséklet és páratartalom szabályozása tekintetében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez
 
Fan-coil egységek Aquarea rendszerekhez

Az új fan-coil termékcsalád egy lakossági és kereskedelmi célra ideális, kompakt légcsatornás sorozatból és egy kereskedelmi alkalmazásokhoz ideális, magas statikus nyomású modellből áll. Az Eurovent által tanúsított termékcsalád mindegyik tagjához leeresztő tálca és szűrő tartozik, valamint alacsony fogyasztású ventilátormotorral van felszerelve. A készülékeket egyszerű karbantartás és hozzáférés jellemzi. Az új fan-coil termékcsalád fűtésre és hűtésre, 6 féle teljesítményszinttel (2,4 és 14,8 kW közötti hűtőteljesítménnyel és 3,0 és 19,9 kW közötti fűtőteljesítménnyel) érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Használati melegvíz-tartályok Aquarea rendszerekhez
 
Használati melegvíz-tartályok Aquarea rendszerekhez

A Panasonic az Aquarea és a használati meleg víz legjobb kombinációját kínálja. A széles választékban 1 tartály puffertartállyal, 2 rozsdamentes „A” energiahatékonysági osztályú tartály és 5 zománcozott, 150 és 400 l közötti tartály is megtalálható. A Panasonic kifejlesztett egy új kombinált tartályt, amelyben egy 80 literes puffertartály és egy 185 literes használati melegvíz-tartály található. A Panasonic „A” energiahatékonysági osztályú rozsdamentes tartálya 200 literes és 300 literes változatban kapható. Egyik modellben sem található anód, így karbantartást nem igényelnek. A zománcozott tartályok kínálata 4 különböző méretű tartályból áll: 150, 200, 300 és 400 l. A 300 literes tartály 2 tekercses változatban is kapható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hővisszanyerős szellőztető egység - PAW-A2W-VENTA-L
 
Hővisszanyerős szellőztető egység Aquarea rendszerekhez

A beépített forgódobos hővisszanyerős szellőtető egység az előre beprogramozott optimális szellőztető program segítségével az elhasznált levegőt a konyhán és a fürdőszobán keresztül szívva, egy kiépített légtechnikai hálózaton keresztül, a külső térbe juttatja. Eközben a beszívott friss kezeletlen levegőt az elszívott levegőben lévő energiával kezeli (felmelegíti vagy lehűti évszaktól és üzemmódtól függően). Ez a kezelt levegő a tartózkodási terekbe (nappali, szobák stb.) kerül befúvásra. A készülék hővisszanyerési hatásfoka 84%, mely nagyfokú energia megtakarítást tesz lehetővé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez
 
DHW önálló hőszivattyús vízmelegítő Aquarea rendszerekhez

A hőszivattyú az egyik legnagyobb hatásfokú és legtakarékosabb megoldást kínálja a vízmelegítésre. A víztartályra szerelt szivattyú a környezeti levegőből elvont energiával 55 °C-osra melegíti a vizet. A maximális energia-megtakarítást biztosító Aquarea DHW közepes kapacitású változata tökéletesen alkalmas a villanybojler kiváltására. A hagyományos, közepes kapacitású víztartályt egy kiemelkedő energia-hatékonyságú hőszivattyúval szerelték fel. A légcsatornás levegő-víz hőszivattyú használatával a levegő be- és kilépési pontjai szabadon megválaszthatók, így a berendezés a lakás különböző helyiségeiben (a konyhában, a fürdőszobában, a télikertben, stb.) használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea vezérlési és csatlakozási lehetőségek
 
Aquarea vezérlési és csatlakozási lehetőségek

Az integráció segítségével az otthoni berendezések egy központi felületen vezérelhetők, és lehetővé válik az üzemeltetési és fenntartási költségek optimalizálása. A Panasonic interfészek kompatibilisek a legjobban elterjedt Modbus és KNX protokollokkal. A nem integrált vezérlésű berendezésekhez a Panasonic kifejlesztett egy egyszerű módszert a vezeték nélküli hálózathoz történő csatlakozásra, amellyel a végfelhasználó bárhonnan távolról vezérelheti saját hőszivattyúját. A Panasonic Internet Control a KNX / Modbus projektekbe rugalmasan integrálható, ezért lehetővé teszi az összes funkcionális paraméter kétirányú ellenőrzését és vezérlését. A H generációs termékekhez továbbfejlesztett távirányítót könnyebb leolvashatóság és egyszerű kezelés jellemzi a teljes méretű, pontmátrixos LCD panelnek és nagyméretű érintőpanelnek köszönhetően. A Heat Pump Manager egy routerhez csatlakoztatva lehetővé teszi a fűtési rendszer vezérlését az interneten keresztül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquarea Smart Cloud és Service Cloud vezérlés
 
Aquarea Smart Cloud és Service Cloud vezérlés

Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát. Hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és melegvíz-készítési funkciók teljes palettája - az energiafogyasztás figyelését is beleértve - távolról vezérelhető. Az Aquarea H generációs rendszer vezeték nélküli LAN vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a felhőhöz. A felhasználó a Cloud portálhoz csatlakozva távolról működtetheti a berendezés összes funkcióját, valamint másoknak is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését. Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással a telepítést végző szakemberek távolról ellenőrizhetik ügyfeleik fűtési rendszereit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Elindult az Aquarea hőszivattyú gyártás Csehországban
Elindult az Aquarea hőszivattyú gyártás Csehországban
Kedvezőbb szállítási idők és környezetvédelmi előnyök várhatóak a Pilzenben történő gyártásnak köszönhetően
Elindult az Aquarea hőszivattyú gyártás Csehországban
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
100 évvel ezelőtt alapította meg Konosuke Matsushita a Panasonic vállalatot Osakában
100. évfordulóját ünnepli a Panasonic
Duplán győzedelmeskedett a Panasonic Aquarea a
Duplán győzedelmeskedett a Panasonic Aquarea a "Good Design Awards"-on
A két győztes modell a H-generációs split és az All in One hőszivattyú
Duplán győzedelmeskedett a Panasonic Aquarea a "Good Design Awards"-on
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Jelentősen növelné értékesítését a Panasonic
Élénkülő kereslet várható a klímapiacon
Új AQUAREA levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe
Új AQUAREA levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe
Tökéletes hőmérséklet és egyszerű, olcsó, környezetbarát megoldás használati meleg víz előállítására
Új AQUAREA levegő-víz hőszivattyú lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe
Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
A program segít a megfelelő hőszivattyú kiválasztásában, valamint kiszámítja a más hőforrásokhoz képest elért megtakarításokat, és a CO2-kibocsátást is
Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
Panasonic hőszivattyús esettanulmány
Panasonic hőszivattyús esettanulmány
Az esettanulmány egy konkrét létesítmény hőellátó rendszereit vizsgálja különböző verziókban
Panasonic hőszivattyús esettanulmány
Panasonic intelligens hőszivattyús rendszer az energiahálózaton felgyülemlett terhelés csökkentésére
Panasonic intelligens hőszivattyús rendszer az energiahálózaton felgyülemlett terhelés csökkentésére
Az új fejlesztés ötvözné a levegős hőszivattyú technológiát, a napenergiát és az intelligens vezérlőrendszereket
Panasonic intelligens hőszivattyús rendszer az energiahálózaton felgyülemlett terhelés csökkentésére
Új Panasonic hőszivattyúk
Új Panasonic hőszivattyúk
A fűtési költségek, és a széndioxid-kibocsátás csökkentését szolgálják
Új Panasonic hőszivattyúk
Panasonic fűtési és hűtési rendszerek a növekedés útján
Panasonic fűtési és hűtési rendszerek a növekedés útján
Új, innovatív termékcsaládok, megnövelt beruházások a K+F és a képzés terén, és új viszonteladókra való összpontosítás
Panasonic fűtési és hűtési rendszerek a növekedés útján
Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszerek a Panasonictól
Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszerek a Panasonictól
Maximális hatékonyságú megoldás fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra
Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszerek a Panasonictól

Ajánlott kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Fan-coil berendezések
Fan-coil berendezések
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...