Panasonic fűtési és hűtési rendszerek a növekedés útján

Új, innovatív termékcsaládok, megnövelt beruházások a K+F és a képzés terén, és új viszonteladókra való összpontosítás

környezetbarát innovációkat a fenntartható fűtésért és hűtésért. A PHAAE K&F beruházásainak hasznossága már a közelmúltban bemutatott VRF Mini ECOi szériában is megmutatkozott, mely az új és egyre növekvő lakossági és kiskereskedelmi szektor számára kínál nagy hatékonyságú fűtési és hűtési megoldásokat. Ezen kívül, az elkövetkezendő hónapokban a PHAAE tervezi még egy teljesen új gázmotoros hőszivattyú (GHP) sorozat bevezetését is, melynek készülékei hatékonyabbak és könnyebben beszerelhetőek lesznek.

A PHAAE innovatív Aquarea hőszivattyúi is bizonyítják, hogy egyetlen más márkához sem mérhető a vásárlói igények figyelembe vétele. Ezen sorozat legújabb készüléke, az új kompakt Aquarea monoblokk 6 kW-os levegő-víz hőszivattyú, melyet kifejezetten az európai piac számára terveztek, tökéletes a kis energiaigényű lakóházak és a korlátozott hellyel rendelkező háztartások számára, mivel a monoblokk kialakítás hatékonyan egyesíti a kültéri és a beltéri egységeket egyetlen könnyen beszerelhető egységben. Ily módon az ebbe a hőszivattyú sorozatba tartozó kiegészítők még kompaktabbak, elegánsabbak, gazdaságosabbak és könnyebben beszerelhetőek és karbantarthatóak, mint bármikor korábban.

A PHAAE jelentős erőfeszítéseket tett annak érdekében is, hogy az Aquarea sorozatnál biztosítsa az olyan helyi tanúsítványoknak való megfelelőséget, mint a Microgeneration Certification Scheme (MCS) az Egyesült Királyságban, az NFPAC Franciaországban és az EHPA Németországban, így garantálta a vásárlóinak azt, hogy készülékei minden tekintetben megfelelnek az előírásoknak.

Bővített viszonteladói hálózatok
Annak érdekében, hogy innovatív termékei Európa szerte elérhetőek legyenek, a PHAAE arra koncentrál, hogy növelje viszonteladói partnerei számát, így lefedve az összes fontos európai piacot a légkondicionálási és fűtési megoldások terén.

Enrique Vilamitjana, a Panasonic Homes Appliances, Air-conditioning ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: "Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóink igényeit ne csak kielégítsük, de túl is teljesítsük a fűtési és hűtési piacon. A befektetés a kulcs ahhoz, hogy vevőinket ilyen termékekkel elláthassuk; a K&F beruházások biztosítják az innovatív, élvonalbeli készülékeket, míg a viszonteladói hálózatba történő invesztálás gondoskodik arról, hogy ezek a termékek Európa szerte elérhetőek legyenek."

Képzési beruházások
A növekedési stratégia részeként a Panasonic több képzési létesítménybe is beruház, így Budapesten, Stockholmban és az Egyesült Királyságban is új létesítmények létrehozása mellett döntött. Szintén ebben az évben nyílik meg két képzési központ Franciaországban, Valence-ben és Párizsban. Az új központok célja a már meglévő és a leendő partnerek támogatása annak érdekében, hogy a termékek elismert és megbízható szolgáltatókon keresztül jussanak el a vásárlókhoz. Az új képzési központok további célja, hogy a szerelőknek széles skálájú, átfogó képzéseket és segédanyagokat biztosítsanak azért, hogy növeljék Panasonic rendszerek tervezésének, kivitelezésének és üzembe helyezésnek műszaki színvonalát és tudatosságát.

Panasonic háztartási készülékek, légkondicionálás
Több mint 30 év tapasztalattal, világszerte több mint 120 országba történő exporttal és már 100 millió legyártott kompresszorral a háta mögött, a Panasonic piacvezető a légkondicionálás terén.
A Panasonic négy innovatív sorozatot kínál a háztartások, irodák, vállalatok és ipari létesítmények fűtésére és légkondicionálásra.
A Panasonic különleges hangsúlyt fektet a minőségre, ami kiválóan megmutatkozik a formatervben és az egészséges levegő garantálásában, miközben a legszigorúbb előírásokat is betartja az energiafogyasztás, a környezetvédelem és a zajkibocsátás terén.

A Panasonic termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
21 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Panasonic lakossági légkondicionáló berendezések
9 termék

A Panasonic hisz benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért vezette be az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Split klímák
Split klímák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...