Továbbfejlesztett Panasonic AQUAREA Designer Software

Továbbfejlesztett Panasonic AQUAREA Designer Software

Gyors hőszivattyú kiválasztás

A hőszivattyús rendszer pontos kiválasztása és méretezése fontos, nagy körültekintést igénylő folyamat. A Panasonic új szoftvere túlmutat ezen – segítségével könnyedén kiszámolható a rendszer várható CO2 kibocsájtása és üzemeltetési költségei, és olyan jelentés készíthető, amely a tervezési folyamat megkönnyítésén túl hasznos információkat nyújt a kivitelező és a végfelhasználó számára is. A hőszivattyús készülékek működési paraméterei jelentősen függnek többek között az elvárt vízhőmérsékletektől, környezeti hőmérsékletektől és a rendszer kialakításától. Az új AQUAREA Designer Software használatával a bemeneti paraméterek és igények, valamint a hőszivattyú kialakításának megadása után pontosan kiválasztható a megfelelő készülék.

A szoftver ezt követően kiszámolja a rendszer energiafogyasztását havi bontásban, a rendszer éves SCOP értékét, valamint összehasonlítja a hőszivattyú CO2 kibocsájtását és éves üzemeltetési költségeit más fűtési módokkal. A Panasonic fontosnak tartja, hogy teljes körű megoldásokat nyújtson ügyfelei részére, így egyedi HMV és puffer tartály termékei is hozzárendelhetőek a kiválasztáshoz. A számítások elvégzése után egy gombnyomással látványos és részletes jelentés generálható, valamint a specifikált rendszer hidraulikai kapcsolása is elkészíthető.

Példa egy elkészült, szoftverben generált hidraulikai kapcsolásra
Példa egy elkészült, szoftverben generált hidraulikai kapcsolásra

A szoftver fejlesztése közben két cél elérése volt fontos a Panasonic számára: egyszerűsíteni a tervezők és telepítők munkáját, valamint segítséget nyújtani a végfelhasználók pontos és egyszerű tájékoztatásához leendő Panasonic rendszerükkel kapcsolatosan.

Az AQUAREA Designer Software most már elérhető a Pansonic PRO Club oldalán. Próbálja ki Ön is legközelebbi hőszivattyús projektjénél!

Pansonic PRO Club
Pansonic PRO Club

Panasonic PRO Club

A Panasonic célja a PRO Club létrehozásával egy olyan online felület elkészítése volt, amelyen keresztül gyorsan elérhető a tervezéshez és kivitelezéshez szükséges minden dokumentáció, valamint a gyártó kiválasztási és tervezési folyamatokat segítő innovatív eszközei.
A PRO Clubról elérhető a fent bemutatott AQUAREA Designeren túl a kereskedelmi klímarendszerek tervezéséhez készült VRF Designer, a folyadékhűtők kiválasztását megkönnyítő Chiller Selection Software, valamint a természetes hűtőközeggel működő rendszerek hűtéstechnikai tervezését segítő CO2 Refrigeration Designer is.
Érdemes követni a PRO Club weboldalt, ahol a piac újdonságain túl első kézből értesülhet a Panasonic tervezői promócióiról is.

A hírben szereplő termékek
Aquarea EcoFleX egyfázisú fütő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea J generációs High Performance egyfázisú fűtő és hűtő split  – SDC (R32) Aquarea J generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R32) - WH-MDC05J3E5, WH-MDC07J3E5, WH-MDC09J3E5
 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
25 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program
 
Panasonic Aquarea Designer levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyú kiválasztó program megkönnyíti a Panasonic levegő-víz hőszivattyúk kiválasztását. Szimulált adatok nyerhetők ki a rendszerből a konkrét épületre vonatkozóan, melyből informálódhat a program használója a várható fogyasztásról és annak költségeiről. A program időjárás adatbázist használ a pontosabb eredmények érdekében. A kiválasztást követően magyar nyelvű pdf generálható, melyet a projekt későbbi fázisaiban tudnak használni a szakemberek és a megrendelő.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...