proidea.hu online termékinformációs katalógus

Panasonic AQUAREA All in One hűtő, fűtő és használati melegvíz-készítő hőszivattyúk


2017. február 20.

Kompakt és egyszerűen szerelhető

Panasonic AQUAREA All in One hűtő, fűtő és használati melegvíz-készítő hőszivattyúk

Az AQUAREA All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz-készítő hőszivattyúinak új generációja. Az új termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a piacvezető COP érték elérését.
Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába is felszerelhető. A Panasonic kidolgozott továbbá egy vezérlőkből álló termékcsaládot is, amely 2 fűtési zóna, bivalens és kaszkád rendszerek vezérlését teszi lehetővé.
 • Kiemelkedően hatékony megoldás
 • Gyors és egyszerű telepítés. Alacsonyabb beszerelési költségek. Csőcsatlakozások az All in One készülék alján
 • „A” energiaosztályú vízszivattyú
 • 200 literes rozsdamentes acél tartály
 • A HPM távirányítóval egyszerűen integrálható
 • Kitűnő rozsdamentes acél tartály, vastag szigeteléssel az energiaveszteség csökkentése érdekében
 • Nagy hőcserélő felület a hatékonyság növelése érdekében
 • Helytakarékos: 1800 (magasság) x 598 (szélesség) x 717 (mélység) mm
 • Nagy teljesítményű AQUAREA hidraulikus egység vízmelegítéshez
 • Elölről karbantartható: előlapon elhelyezett elektromos csatlakozások
 • Beépített szűrők
 • Kilépő víz max. hőmérséklete: 55 °C

Mitől különleges az AQUAREA All In One?

Széles termékpaletta
Akár 14-féle kombináció. 3 kW és 16 kW közötti teljesítményskála.
 • High Performance új épületekbe és alacsony energiafelhasználású ingatlanokba
 • A rendkívül alacsony hőmérsékleten alkalmazható T- CAP akár –15 °C-os hőmérséklet mellett is folyamatos fűtést biztosít.
Az All in One modul tesztgyőztes lett
A Danish Technological Institute alapos vizsgálatnak vetette alá a Panasonic AQUAREA T-CAP 9 kW-os levegő-víz hőszivattyúját, melynek során 10 °C-on, 9,29 kW-os teljesítménnyel vizsgálta a berendezés működését. A rendszer az iparágban legmagasabbnak számító, 4,84-es SCOP értéket kapott. Az SCOP az Európában forgalmazott hőszivattyúkra érvényes minimális előírások és energiahatékonysági címkék alapját képező paraméter, és ezzel a kitűnő értékkel a Panasonic All in One magasra tette a mércét a versenytársak számára.

Panasonic gyártmány
Minden hőszivattyú lelke a kompresszor, a Panasonic pedig a világ vezető kompresszorgyártója.

Intelligens kialakítás
A tervezés során figyelembe vették a beszerelést végző szakemberek véleményét. Ennek eredményeként a csőcsatlakozások a berendezés alján találhatók, ami megkönnyíti a beszerelést, és a csövek rejtett elhelyezése miatt a berendezés esztétikusabb látványt nyújt. További előny, hogy a berendezés tetején hely szabadul fel, és nem szükséges külön helyet biztosítani a karbantartáshoz.

Új funkciók a telepítést végző szakemberek számára
 • Betonszárítási üzemmód padlófűtéshez
 • Hűtés üzemmód kioldása
 • 7 sebességfokozatú, „A” energiaosztályú szivattyú
Nagy hatékonyság
A fűtés jósági foka eléri az 5-öt. A használati melegvíz-készítés jósági foka eléri a 2,5-et. „A” energiaosztályú vízszivattyú.

Csatlakozási lehetőségek
Három távirányító is beépíthető:
 • Új távirányító. Új funkciók a felhasználók számára:
  • Auto üzemmód fűtéshez és hűtéshez
  • Energiafogyasztás kijelzése
  • Üdülési üzemmód beállítása
 • A Heat Pump Manager több mint 600 beszerelési variációt biztosít (2 zónás vezérlés, bivalens üzemmód)
 • Heat Pump Manager érintőképernyős LCD kijelzővel
Garancia
 • 5 év garancia a kompresszorokra

További információk a www.panasonicaquarea.hu weboldalon.

A AQUAREA All in One hőszivattyúk letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Aquarea All in One hőszivattyú rendszer

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  AQUAREA  All  in  One  hűtő  fűtő  használati  melegvíz-készítő  hőszivattyú  hővisszanyerő  modul