proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új vízköri kapcsolási rajz kiválasztó a Panasonictól


2017. november 02.

Több, mint 110 különböző vízköri kapcsolási séma a H-generációs hőszivattyúkhozA vízköri kapcsolási rajz kiválasztó egy új eszköz a H-generációs hőszivattyúkhoz, amellyel több, mint 110 különböző vízköri kapcsolási sémát készíthet pár kattintással. A hidraulikai és elektromos összesítő listák, valamint a kiválasztott gépészeti kapcsolási rajz letölthető pdf és cad formátumban. Továbbá elérhető egy rendszer alkatrészlista egy rövid leírással együtt minden kapcsolási rajz típushoz, mely tartalmazza a Panasonic rendelési kódjait, valamint információkat azokról az elemekről is, melyeket harmadik féltől kell beszerezni.

Próbálja ki! (Fontos! A link alatti tartalmat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic ProClub oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!)

A Panasonic H-generációs hőszivattyúk műszaki adatainak, termékismertetőinek megtekintéséhez, letölthetéséhez katintson a hír alatti termékképre. Ha további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  Aquarea All in One hőszivattyú rendszer

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  Aquarea  H-generációs  hőszivattyú  vízköri  kapcsolási  séma  hidraulikai  és  elektromos  összesítő  listák  gépészeti  kapcsolási  rajz  kapcsolási  rajz  kiválasztó  tervezési  segédlet  szoftver