Új vízköri kapcsolási rajz kiválasztó a Panasonictól

Több, mint 110 különböző vízköri kapcsolási séma a H-generációs hőszivattyúkhozA vízköri kapcsolási rajz kiválasztó egy új eszköz a H-generációs hőszivattyúkhoz, amellyel több, mint 110 különböző vízköri kapcsolási sémát készíthet pár kattintással. A hidraulikai és elektromos összesítő listák, valamint a kiválasztott gépészeti kapcsolási rajz letölthető pdf és cad formátumban. Továbbá elérhető egy rendszer alkatrészlista egy rövid leírással együtt minden kapcsolási rajz típushoz, mely tartalmazza a Panasonic rendelési kódjait, valamint információkat azokról az elemekről is, melyeket harmadik féltől kell beszerezni.

Próbálja ki! (Fontos! A link alatti tartalmat csak azok láthatják, akik regisztrálnak a Panasonic ProClub oldalán. Regisztráljon most, amennyiben ezt nem tette meg eddig!)

A Panasonic H-generációs hőszivattyúk műszaki adatainak, termékismertetőinek megtekintéséhez, letölthetéséhez katintson a hír alatti termékképre. Ha további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Aquarea J generációs All in One High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A) Aquarea J generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R32) Aquarea H generációs All in One Compact High Performance, egyfázisú, fűtő és hűtő hőszivattyú (R410A)
 
Aquarea All in One hőszivattyú rendszer
7 termék

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz előállítására alkalmas hőszivattyúja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja. A Panasonic kiváló kialakítással és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a kimagasló COP-érték elérését. Ez a kiemelkedően hatékony berendezés gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A gyárilag felszerelt csöveknek köszönhetően a beszerelési idő akár 50%-kal csökkenthető. A berendezés alján elhelyezett csőcsatlakozások még egyszerűbbé teszik a beszerelést. A helytakarékos All in One stílusos megjelenésének köszönhetően a konyhába vagy a fürdőszobába is elhelyezhető. A termékhez a Smart Cloud biztosítja a távoli vezérlést.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Gyártóspecifikus épületgépészeti szoftverek
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...