Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszerek a Panasonictól

Maximális hatékonyságú megoldás fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra

Több, mint 30 éves tapasztalatával és a világ 120 országába történő exportjával a Panasonic a légkondicionáló piac vezetői közé tartozik. 100 milliónál is több legyártott kompresszora garanciát jelent készülékeinek minőségére, amelyekre 5 év teljes körű jótállást vállal a gyár. Az Aquarea levegő-víz hőszivattyú sorozat maximális hatékonyságú megoldás fűtésre, hűtésre, használati melegvíz előállításra akár új építésű, akár meglévő épületek esetén.

2010 júliusától az úgynevezett split rendszerű, osztott levegő-víz hőszivattyúk elérhetőek 7-16 kW névleges fűtési teljesítmény tartományban, 5 lépcsőben, amelyeket ősszel követ a kompakt kialakítású, mono-blokk berendezés. Az osztott rendszer egy kültéri kompresszor-kondenzátor egységből, és egy beltéri hidraulikus modulból áll, amelyek között R410A hűtőközeg közvetíti a kültéri levegőből kinyert hőenergiát. Mivel a kültérben a hűtőközeg kering, nincs szükség fagyvédelmi módszerekre, elektromos kísérőfűtésre, etilén-glikol alkalmazására, amelyek mindig csökkentik a rendszer hatékonyságát. A lenti táblázatban közölt fűtési teljesítmény-tényező (COP) adatok, méltán emelik a piac vezetői közé.
 
Hőszivattyús rendszerek a Panasonic-tól
Hőszivattyús rendszerek a Panasonic-tól
 
 7 kW
 9 kW
 12 kW
 14 kW
 16 kW
 Külső hőmérséklet 7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 7.00
 9.00
 12.00
 14.00
 16.00
 COP
 4.40
 4.10
 4.67
 4.50
 4.23
 Külső hőmérséklet -7°C
 Fűtőteljesítmény (kW)
 5.15
 5.90
 10.00
 10.70
 11.40
 COP
 2.65
 2.50
 2.70
 2.62
 2.55
manuálisan aktiválható fűtőbetétek a hirtelen fellépő plusz energiaigények (létszám) fedezésére. A tartozékként választható 200 vagy 300 literes melegvíz-tároló rozsdamentes kivitelű, a benne található 3 kW-os elektromos fűtőbetét ki-be kapcsolását a beltéri egység vezérlője végzi. Beállítható fertőtlenítési üzemmód, ami maximum egyszer egy héten előre konfigurált időpontban, vízhőmérsékleten, időtartam alatt a tartályban lévő vízmennyiséget fertőtleníti.
A napkollektorokhoz csatlakozás esetén külön vezérlőpanel (opció) szabályozza, hogy mikor érkezzen a melegvíz a tartály hőcserélőjébe a kollektorok felől, annak függvényében, hogy a szolár vezérlőegység mikor indítja a szivattyút.
A hőszivattyú meglévő kazánhoz is csatlakoztatható, így a bivalens rendszerek megfelelő hőforrása is lehet.

Az Aquarea levegő-víz hőszivattyúk letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk
21 termék

A Panasonic magas hatékonyságú hőszivattyú technológiára épülő új Aquarea rendszere nem csak otthona fűtéséről és meleg vizéről gondoskodik, hanem nyáron hihetetlen teljesítményt nyújtva hűt is. Ezáltal az időjárási viszonyoktól függetlenül biztosít otthonában tökéletes kényelmet, még akkor is, ha a külső hőmérséklet -15°C értékre süllyed. A Panasonic új hőszivattyúit az alacsony energiafelhasználásra vonatkozó követelményeknek megfelelően tervezték, melyek kiemelkedő hatékonysága ellenére a működési költségek alacsonyak maradnak.
Az Aquarea rendszer melyet napelemekkel megtermelt árammal is megtáplálhatunk képes megtermelni a melegvizet a fűtési rendszer és a háztartás számára, bizonyos típusok ráköthetőek meglévő radiátoros rendszerekre is, de természetesen a legjobb megoldás a fűtési rendszer minden elemének, beleértve a fűtési hőleadóknak a cseréje, korszerűsítése.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Panasonic Aquarea hőszivattyúk kedvező áron
Az akció 2011. május 31-ig érvényes
Panasonic Aquarea hőszivattyúk kedvező áron
Hungarotherm 2011 - konferencia program
6. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás
Hungarotherm 2011 - konferencia program

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...