proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mapei Polysealant System a lapostetők csapadékvíz szigetelési munkáihoz


2019. április 08.

A rendszer különös előnye, hogy utólagosan is alkalmazható

A lapostetők csapadékvíz szigetelési szakmunkáinál a mai napig megoldatlan probléma volt bizonyos tetőáttörések biztonságos, szakszerű tömítése a bitumenes és szintetikus szigetelőlemezes technológia alkalmazástechnikai korlátjai miatt.

Ilyen esetekben a szakkivitelező arra kényszerült, hogy rendszeridegen, kenhető tömítőanyagokat használjon. Ezek hatékonysága, élettartama nem volt megnyugtató és természetesen a szigetelőlemezes rendszer gyártója, forgalmazója sem vállalt garanciát az ilyen kritikus csomópontok vízhatlanságra.

Erre az eddig megoldatlan problémára ad megoldást a Polysealant System. A Polysealant System egy innovatív kiegészítő rendszer polimer bitumenes lemezekkel vagy PVC-P és FPO/TPO szintetikus lemezekkel vízszigetelt lapostetőkhöz, az átvezetések csatlakozásainak, mint például szellőzők, kábelek, csövek, oszlopok, alapok, napelemes panelek rögzítésének, alátámasztó szerkezetek, stb. szigeteléséhez, minden formában és méretben.
A rendszer különös előnye, hogy utólagosan is alkalmazható, és nem szükséges szigetelő szakembert hívni.

Polysealant System szigetelési rendszer

A Polysealant System szigetelési rendszer letölthető kézikönyvét a hír alatti termékképre kattintva érheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Fehér Zita
központi szaktanácsadó +36 23 449 600
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
Kulcsszavak:  Polysealant  System  lapostető  csapadékvíz  szigetelés  vízszigetelés