Megjelent a HAJDU tervezői CD

A programhoz tartozó adatbázis valamennyi HAJDU terméket tartalmazza

HAJDU tervezői CD
HAJDU tervezői CD
A program a használati melegvíz termelő, illetve tároló berendezések méretezésével kapcsolatos számításokat végzi. Meghatározható vele a német szakirodalomban használt, az épület melegvíz szükségletére jellemző N igény-jelzőszám, a melegvíz-hálózat cirkulációs vesztesége. Elvégezhető vele a különböző energiaforrásokról üzemeletetett melegvíz-termelő berendezések méretezése, kiválasztása. Napsugárzást hasznosító szolár rendszerekhez használható tárolók is felkínálásra kerülnek, a tároló kiválasztáson túl egy egyszerűsített számítás a napkollektorok szükséges számát is megadja. A számítások során nem csupán a lakóépületekre jellemző N igény-jelzőszám meghatározását végzi el a program, hanem más fogyasztási szokásokkal rendelkező épületek esetén is, az N-szám képzésével lehetőséget nyújt a tároló kiválasztásra. Egy-egy projektben több számítás is elvégezhető, tehát egyrészt egy nagyobb objektum valamennyi melegvíz-termelője együtt kezelhető, illetve különböző variánsok kidolgozására is lehetőség van.
A programhoz tartozó adatbázis valamennyi HAJDU terméket tartalmazza, így azok műszaki adatai, ábrái a programon keresztül is megtekinthetőek.
A számítások dokumentálására a nyomtatáson kívül további lehetőség, hogy a számítási eredmények más programokba, elsősorban szövegszerkesztőkbe (pl. Microsoft Word) is átvihetőek. A program 32 bites Windows alkalmazás, futtatható valamennyi 32 bites Windows operációs rendszeren (95/98/2000/NT/ME/XP), minimális merevlemez-helyigénye kb. 2 Mb.
A HAJDU kiválasztó program letölthető a HAJDU Zrt. honlapjáról: http://www.hajdurt.hu/index.php?mod=reg2
Ha a HAJDU kiválasztó programmal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
Kategóriák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Gázüzemű melegvíztárolók
Gázüzemű melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...