proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a HAJDU tervezői CD


2011. május 27.

A programhoz tartozó adatbázis valamennyi HAJDU terméket tartalmazza

HAJDU tervezői CD
A program a használati melegvíz termelő, illetve tároló berendezések méretezésével kapcsolatos számításokat végzi. Meghatározható vele a német szakirodalomban használt, az épület melegvíz szükségletére jellemző N igény-jelzőszám, a melegvíz-hálózat cirkulációs vesztesége. Elvégezhető vele a különböző energiaforrásokról üzemeletetett melegvíz-termelő berendezések méretezése, kiválasztása. Napsugárzást hasznosító szolár rendszerekhez használható tárolók is felkínálásra kerülnek, a tároló kiválasztáson túl egy egyszerűsített számítás a napkollektorok szükséges számát is megadja. A számítások során nem csupán a lakóépületekre jellemző N igény-jelzőszám meghatározását végzi el a program, hanem más fogyasztási szokásokkal rendelkező épületek esetén is, az N-szám képzésével lehetőséget nyújt a tároló kiválasztásra. Egy-egy projektben több számítás is elvégezhető, tehát egyrészt egy nagyobb objektum valamennyi melegvíz-termelője együtt kezelhető, illetve különböző variánsok kidolgozására is lehetőség van.
A programhoz tartozó adatbázis valamennyi HAJDU terméket tartalmazza, így azok műszaki adatai, ábrái a programon keresztül is megtekinthetőek.
A számítások dokumentálására a nyomtatáson kívül további lehetőség, hogy a számítási eredmények más programokba, elsősorban szövegszerkesztőkbe (pl. Microsoft Word) is átvihetőek. A program 32 bites Windows alkalmazás, futtatható valamennyi 32 bites Windows operációs rendszeren (95/98/2000/NT/ME/XP), minimális merevlemez-helyigénye kb. 2 Mb.
A HAJDU kiválasztó program letölthető a HAJDU Zrt. honlapjáról: http://www.hajdurt.hu/index.php?mod=reg2
Ha a HAJDU kiválasztó programmal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  hajdu  kiválasztó  program  tervezői  cd