proidea.hu online termékinformációs katalógus

Akciós ajánlat HAJDU PT1000 típusú puffertárolókra


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. október 07.

A kedvezmény a készlet erejéig érvényes

A fűtési melegvíz tárolására kifejlesztett PT…, PT…C, PT…CF típuscsaládba tartozó puffertartályok alkalmazása különösen nélkülözhetetlen olyan berendezések mellett, melyek nem egyenletes mennyiségben állítják elő a hőenergiát, mint például a napkollektor, vegyestüzelésű kazán, vagy a hőszivattyú. A fűtési puffertároló többek között arra hivatott, hogy a jelentkező különböző fűtési igényeket kiegyenlítse, nagyságrendekkel növelve ezzel az energiatermelés hatásfokát. A puffertartályok, szerkezeti kialakításuknak, és a szerelhető köpenynek köszönhetően könnyen szállíthatók és beépíthetőek az egyes fűtési rendszerekbe. A későbbiekben pedig tartós, gazdaságos működést tesznek lehetővé. A HAJDU Zrt. beépített tárolói elit minőségű szigeteléssel rendelkeznek, ezáltal a megtermelt hőenergia melegvíz formájában, akár több napig is elraktározható a puffertartály segítségével. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott és szünetmentes lesz a lakás melegvíz ellátása, valamint a fűtés rásegítés.

A HAJDU PT1000 típusú puffertárolók főbb jellemzői:
  • fűtési rendszerek energiatárolója
  • bármilyen kazánnal összeköthető
  • 9 db 6/4"-os csatlakozócsonk
  • 4 db 1/2"-os érzékelő csonk
  • hatékonyság érdekében terelő lemezekkel
  • magas tartály nyomásállóság (6 bar)
  • ürítő csonk
  • kiváló hőszigetelés
  • fűtőbetét utólag beépíthető
  • 3 év teljes körű garancia

A HAJDU puffertárolókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
További hírek a Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  HAJDU  PT1000  puffertároló  puffertartály