HAJDU szolár rendszerek akciós áron

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Az akció 2014. július 1-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes

Most megéri régi villanybojlere, kazánja helyére HAJDU napkollektoros rendszert, kondenzációs gázkazánt felszereltetni! Összesen 12 HAJDU akciós csomag áll a vásárlóik rendelkezésére. Az akciós csomagokat keresse a szerelőknél és a viszonteladóknál!
Most rendeljen szolár rendszert, és az akciós árakon felül megajándékozzák Önt egy HAJDU ajándék szettel is (póló, sapka, törölköző, hátizsák)!
Galéria
Az akciós csomag tartalma:

HAJDU csomag_1 tartalma

HAJDU 200 literes IND 200F fali egycsőkígyós zománcozott tároló, HAJDU 16VTN vákuumcsöves kollektor ferde tetőre szerelési tartószerkezettel, HAJDU HGK-24 kombi kondenzációs gázkazán, FlowSol S/6 BS/4 szolár állomás (szivattyús egység + elektronikus vezérlés), zárt tágulási tartály szolár 25 literes, fagyálló folyadék koncentrátum 10 liter, termosztatikus forrázás elleni védelem.
Galéria

Az akcióban rendelhető további csomagok:
HAJDU csomag_2
200 literes, fali HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_3
200 literes, fali HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_4
200 literes, fali HMV tárolóval, síkkollektorral
HAJDU csomag_5
200 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_6
200 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_7
200 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_8
200 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral
HAJDU csomag_9
300 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_10
300 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_11
300 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_12
300 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral
Az egyes csomagok leírásánál csak az eltérések vannak feltüntetve. A fentieken kívül minden csomag tartalmazza a szolár állomást, a szükséges méretű és mennyiségű tágulási tartályt, fagyálló folyadékot, termosztatikus keverőszelepet.
A csomagok összetételének változtatási jogát fenntartják.

Az akcióban szereplő HAJDU termékekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
HAJDU Zrt. napkollektorai

Az M4-200 síkkollektorok 10 db abszorber csőből és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorber lemezből készülnek. Az abszorber lemez 0,5 mm vastag alumínium lemez, amely lézerhegesztéssel van rögzítve a csövekhez, ezáltal biztosítva a jó hőátvitelt. A kollektor szigetelése 40mm vastag, kőzetgyapotból készül, amely nemcsak hátul, hanem oldalt is biztosítja a hőszigetelést és javítja a kollektor merevségét. A kollektor fedése 3 mm vastag hőkezelt üveg. Az üveg tömítése háromszoros: EPDM tömítés, szilikon gél és rugalmas rögzítő/leszorító lemez. A kollektor ház és hátlap eloxált alumínium.
A VTN vákuumcsöves kollektorok 1,5 m hosszú, 47 mm átmérőjű vákuumcsövekből állnak. A csövek két koncentrikus üvegcsövet tartalmaznak. A két cső között lévő vákuum biztosítja a rendkívül jó szigetelést. A belső cső tartalmazza a napsugárzást elnyelő szelektív bevonatot, alumínium lemezt és U alakú rézcsövet, amelyben közvetlenül a fagyálló-víz keverék kering. A kollektorok 12 és 16 csöves kivitelben rendelhetők. A kollektorok hatásfokát fokozza a csövek mögött elhelyezett alumínium parabolikus fényvisszaverő lemez, amely a csövekre koncentrálja a napsugárzást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai

A HAJDU kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A HAJDU HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Napkollektorok
Napkollektorok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...