proidea.hu online termékinformációs katalógus

HAJDU szolár rendszerek akciós áron


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2014. július 01.

Az akció 2014. július 1-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes

Most megéri régi villanybojlere, kazánja helyére HAJDU napkollektoros rendszert, kondenzációs gázkazánt felszereltetni! Összesen 12 HAJDU akciós csomag áll a vásárlóik rendelkezésére. Az akciós csomagokat keresse a szerelőknél és a viszonteladóknál!
Most rendeljen szolár rendszert, és az akciós árakon felül megajándékozzák Önt egy HAJDU ajándék szettel is (póló, sapka, törölköző, hátizsák)!

Az akciós csomag tartalma:

HAJDU csomag_1 tartalma

HAJDU 200 literes IND 200F fali egycsőkígyós zománcozott tároló, HAJDU 16VTN vákuumcsöves kollektor ferde tetőre szerelési tartószerkezettel, HAJDU HGK-24 kombi kondenzációs gázkazán, FlowSol S/6 BS/4 szolár állomás (szivattyús egység + elektronikus vezérlés), zárt tágulási tartály szolár 25 literes, fagyálló folyadék koncentrátum 10 liter, termosztatikus forrázás elleni védelem.

Az akcióban rendelhető további csomagok:

HAJDU csomag_2
200 literes, fali HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_3
200 literes, fali HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_4
200 literes, fali HMV tárolóval, síkkollektorral
HAJDU csomag_5
200 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_6
200 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_7
200 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_8
200 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral
HAJDU csomag_9
300 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_10
300 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, vákuumcsöves kollektorral
HAJDU csomag_11
300 literes, kétcsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral, kondenzációs gázkazánnal
HAJDU csomag_12
300 literes, egycsőkígyós, álló HMV tárolóval, síkkollektorral
Az egyes csomagok leírásánál csak az eltérések vannak feltüntetve. A fentieken kívül minden csomag tartalmazza a szolár állomást, a szükséges méretű és mennyiségű tágulási tartályt, fagyálló folyadékot, termosztatikus keverőszelepet.
A csomagok összetételének változtatási jogát fenntartják.

Az akcióban szereplő HAJDU termékekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a HAJDU Hajdusági Ipari Zrt. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
HAJDU Zrt. kondenzációs gázkazánjai

A HAJDU kondenzációs gázkazánok komplex megoldást jelentenek fűtési és melegvíz-rendszerek kialakítására, valamint kiválóan alkalmasak napkollektoros rendszerbe illesztésre. A HAJDU HGK… típusjelű kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alumínium-vörösréz hőcserélőnek köszönhetően hosszú élettartamúak. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A kazán vezérlése lehetőővé teszi háromféle vízmelegítési funkció beállítását igény szerint (hagyományos, komfort, illetve ECO-öntanuló). A készülékben nincs sem váltószelep, sem lemezes hőcserélő, ezért nem kell karbantartani, cserélni meghibásodás esetén. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál - 107-108% -, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

HAJDU Zrt. napkollektorai

Az M4-200 síkkollektorok 10 db abszorber csőből és szelektív bevonatú, egy darabból álló (monolit) abszorber lemezből készülnek. Az abszorber lemez 0,5 mm vastag alumínium lemez, amely lézerhegesztéssel van rögzítve a csövekhez, ezáltal biztosítva a jó hőátvitelt. A kollektor szigetelése 40mm vastag, kőzetgyapotból készül, amely nemcsak hátul, hanem oldalt is biztosítja a hőszigetelést és javítja a kollektor merevségét. A kollektor fedése 3 mm vastag hőkezelt üveg. Az üveg tömítése háromszoros: EPDM tömítés, szilikon gél és rugalmas rögzítő/leszorító lemez. A kollektor ház és hátlap eloxált alumínium.
A VTN vákuumcsöves kollektorok 1,5 m hosszú, 47 mm átmérőjű vákuumcsövekből állnak. A csövek két koncentrikus üvegcsövet tartalmaznak. A két cső között lévő vákuum biztosítja a rendkívül jó szigetelést. A belső cső tartalmazza a napsugárzást elnyelő szelektív bevonatot, alumínium lemezt és U alakú rézcsövet, amelyben közvetlenül a fagyálló-víz keverék kering. A kollektorok 12 és 16 csöves kivitelben rendelhetők. A kollektorok hatásfokát fokozza a csövek mögött elhelyezett alumínium parabolikus fényvisszaverő lemez, amely a csövekre koncentrálja a napsugárzást.


Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
További hírek a Napkollektorok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  hajdu  szolár  rendszerek  solar  akció