proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mapei mobil applikáció


2019. március 28.

Új szolgáltatás a Mapei elsőre végleges megoldásaihoz

Egy újabb szolgáltatás, egy újabb segítség érhető el mind a szakemberek, mind a Mapei partnerek és a magánépítkezők számára.

Mapei mobil applikáció

Ez nem más, mint a Mapei applikáció, a Mapei App. Ha letölti - Android készülék esetén a Play Áruházból, IOS készülék esetén az App Store-ból - akkor állandóan kéznél lesznek a munkája során szükséges Mapei termékek és megoldások, a legújabb Mapei Krónika, vagy alkalmazás videók, de elérhetőek lesznek a felújításhoz, kivitelezéshez szükséges termékek, kalkulátorok is.

A képekre kattintva letöltheti az alkalmazást:
                
Mapei App letöltés App Store-ból        Mapei App letöltés Play Áruházból

A Mapei applikációval kapcsolatban további felvilágosítást a Mapei Kft. munkatársától kérhet az alábbi Információkérés gombbal.
 

Cég
Székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2.
Telefon: +36 23 501 670
Fax: +36 23 501 666
E-mail:
Web: www.mapei.hu
Fehér Zita
központi szaktanácsadó +36 23 449 600
   
   
   
1937-ben Milánóban alapított Mapei mára világelső az építőipari ragasztók és építőkémiai termékek gyártásában. A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nemcsak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik és arra buzdítják a tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.
Kulcsszavak:  mapei  mobil  applikáció  app  alkalmazás