A falazatok károsodásának legfőbb oka a víz jelenléte

A Mapei Silancolor felületképző rendszere kiváló vízlepergető és páraáteresztő képességű

A nagy teljesítményű nyersanyagokkal végzett folyamatos kutatások, a termékfejlesztéssel kapcsolatos ismeretekkel együtt lehetővé teszik a Mapei falbevonatok minőségi szintjének folyamatos növelését. A Silancolor termékcsalád termékei kiválóan példázzák ezt: formulájuk alapja a sziloxángyanta, amely tökéletes egyensúlyt jelent a vízlepergető és a páraáteresztő tulajdonságok között.

A Silancolor termékcsalád valamennyi termékének formulája szilícium alapú kötőanyagot tartalmaz. Az alapmolekula a kvarckristály. Ezt az összetevőt speciális kémiai reakciók segítségével módosítják, így az eredetileg szervetlen részek egyesülnek a szerves összetevőkkel. A reakció végén egy új, jobb tulajdonságokkal rendelkező molekula jön létre, mely hordozza a kvarc előnyeit: a szilárdságot, keménységet, áthatolhatatlanságot és állandóságot, valamint a szerves összetevők előnyeit: a vízlepergetést és az aljzat ásványi összetevőivel való kompatibilitást is.

A felhordásukat követően a sziloxángyantát tartalmazó termékek mikroperforált hálós filmréteget képeznek, amely olyan sűrű, hogy a víz nem képes áthatolni rajta, ugyanakkor a háló elég helyet hagy a vízpára átbocsátásához.
a vízpára gázai kémiai reakcióba lépnek a falazat alkotóelemeivel
energiamegtakarítás
kellemetlen szagok, esetlegesen allergén spórák és mikrotoxinok képződnek az összetevők gondosan kiegyensúlyozott keveréke hatékonyan, és hosszú távon ellenáll az alga és penészfajok széles skálájának
széles színválaszték áll rendelkezésre

A Silancolor védő és dekorációs falbevonat termékcsalád termékeinek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Mapei Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Silancolor védő és dekorációs falbevonat rendszer
11 termék

A Silancolor termékcsalád felületi bevonatai lefedik a beltéri/kültéri alkalmazások festési fázisait, biztosítják a falazatok védelmét az agresszív vegyületekkel, az UV-sugárzással, és általánosságban a nedvességgel szemben. Változatlanul fenntartják a falazat páraáteresztő képességét és vízlepergető tulajdonságot biztosítanak a falnak, ami a hagyományos festési fázisokkal nem elérhető.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Mapei Silancolor felületképző rendszer akció
Vásároljon Silancolor termékeket 2017. április 28-ig és vásárlási utalványt kap ajándékba
Mapei Silancolor felületképző rendszer akció

Kategóriák

Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Beltéri falfestékek
Beltéri falfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Gúzok, alapozók
Gúzok, alapozók
Javító és felújító vakolatok
Javító és felújító vakolatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...