Termékcsalád:  Wiser érzékelők
Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Wiser nyitásérzékelő

A vezeték nélküli nyitásérzékelő akár ajtóra, akár ablakra is felszerelhető. Egy master és egy slave részből áll. A készülék jelzést küld az adott ajtó vagy ablak nyitott illetve zárt állapotáról, ezáltal akár úgynevezett "Hangulatot" vagy Automatizációt is tudunk indítani, és igény esetén értesítést is kaphatnak a felhasználók mobilkészülékeikre. A nyitásérzékelő működtetése elemről történik, aminek merülése esetén a rendszer jelez a felhasználóknak, így időben ki lehet cserélni azt. A nyitásérzékelő rendelési száma: CCT591011

  • vezeték nélküli kivitel
  • könnyű használhatóság
  • egyszerű telepíthetőség

Letöltések

További termékek a cégtől
Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények
 
Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények

A villamos elosztási célra készült kapcsolószekrényeket üzem közben kihúzható funkcionális egységek beépítésére fejlesztették ki. A betáplálási készülék, amely rögzített típusú, három vagy négypólusú Compact NS megszakító 630 A-ig vagy Multi 9 moduláris készülék, kihúzható szerelőlapra szerelhető és késes csatlakozókon keresztül közvetlenül csatlakozik a függőleges gyűjtősínhez. Előnye, hogy szakképzett kezelőszemélyzet által a karbantartás vagy javítás a kapcsolószekrény kikapcsolása nélkül elvégezhető, így a folyamatos üzemvitel a tevékenység teljes időtartama alatt biztosított.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Easy Altivar ATV610 frekvenciaváltó
 
Easy Altivar ATV610 frekvenciaváltó

Az Easy Altivar ATV610 IP20 frekvenciaváltót első sorban háromfázisú aszinkron motorokhoz tervezték, amelyeket kifejezetten a következő piaci szegmensekben történő szivattyú- és ventilátoralkalmazásokhoz terveztek: víz & szennyvíz, olaj & gáz, épületmenedzsment.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Linergy TR sorkapcsok
 
Linergy TR sorkapcsok

A Linergy TR sorkapocs-család lehetővé teszi a készülékek gyors beépíthetőségét. Minden igényt kielégítő csatlakozási lehetőségek segítik a különböző villamos készülékek közötti összeköttetések kialakítását. A széles körűen elérhető jelölő, csatlakozó és a vizsgáló kiegészítők lehetővé teszik, hogy a szerelés egyszerű és átlátható legyen. A Linergy TR sorkapcsok garantálják a stabil és rezgésálló kapcsolatot, mivel gyártásukhoz masszív, hőálló anyagokat használtak fel, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A termékcsalád három különböző sorkapocs típusból áll: rugós, csavaros és direkt-rugós típusból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád
 
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád

A Cedar Plus IP44-es védettségi szinttel rendelkezik, és csak falon kívül szerelhető. Használatuk vizes, párás, nyirkos helyiségekbe ajánlott és olyan helyekre, ahol a szerelvény ki van téve az időjárás viszontagságainak. A kínálatban a kapcsolók alapfunkciói mind normál, mind jelzőfényes kivitelben megtalálhatóak, a fokozott biztonságról pedig a gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzatok és csatlakozóaljzat kombinációk gondoskodnak. A Cedar Plus szerelvények kétféle színben érhetők el: fehér és szürke.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OptiLine 45 padlódobozok OptiLine 45 és 70 kábelcsatornák OptiLine 45 és 70 energiaoszlopok, minioszlopok OptiLine 45 és 70 asztali csatlakozók
 
OptiLine kábelcsatornák, energiaoszlopok, padlódobozok
4 termék

Az OptiLine család a Schneider Electric legszélesebb csatornakínálatát nyújtja. Kétféle kivitelben érhető el: OptiLine 45 és OptiLine 70.
Az OptiLine 45-ös kivitelbe közvetlenül bepattinthatóak a 45x45-ös moduláris szerelvények (pl.:Altira), így könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer. Az OptiLine 45 műanyag és alumínium kivitelben érhető el. A termékcsalád a kábelcsatornák mellet széles kínálatot nyújt energiaoszlopok, minioszlopok, asztalba építhető csatlakozódobozok ill. padlódobozok terén is.
Az OptiLine 70 esetén bármely szerelvénycsalád használható telepítéskor, megfelelő rögzítő adapter segítségével. Az OptiLine 70 műanyag és alumínium kivitelben érhető el. A kábelcsatornák mellett energiaoszlopokat és minioszlopokat is találunk a kínálatban. Összegezve: az OptiLine rendszer tökéletes választás irodai környezetbe.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Nyitás- és zártságérzékelők
Nyitás- és zártságérzékelők
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...