Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Prisma Plus G rendszer falra szerelhető és álló szekrények

A Prisma Plus G rendszer falra szerelhető és álló szekrényekből áll: bővíthető kapcsolószekrények minden feladatra. A Prisma Plus G rendszerrel a Schneider Electric olyan nagyteljesítményű műszaki megoldást kínál, amellyel max. 630 A áramerősségig alakíthatók ki kisfeszültségű villamos elosztószekrények, tercier és ipari létesítményekben. Ezek a megoldások, a legegyszerűbbtől a legkifinomultabbig, mind gyorsan kivitelezhetők, továbbfejleszthetők és testreszabottak, az igényeknek megfelelően.

Letöltések

Prisma Plus G falra szerelhető és álló szekrények <br>
(MG204) - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 1.5 MB
Prisma Plus G falra szerelhető és álló szekrények
(MG204)
 
Prisma Plus G kisfeszültségű kapcsolószekrények - Fali és álló szekrények 630 A-ig <br>
(katalógus 2015 - SE279) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 41.1 MB
Prisma Plus G kisfeszültségű kapcsolószekrények - Fali és álló szekrények 630 A-ig
(katalógus 2015 - SE279)
 
Prisma Plus G elosztószekrények <br>
(katalógus 2016-2017) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 58.5 MB angol
Prisma Plus G elosztószekrények
(katalógus 2016-2017)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC Modicon M241 gépvezérlő PLC Modicon M221 egyszerű vezérlő Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő
 
Schneider Electric Modicon PLC vezérlők
6 termék

A Modicon PLC család több mint 50 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt sikerült tökéletesre fejleszteni a a vezérlés és felügyelet biztonságos és megbízható megoldását. Válassza ki az alkalmazásához legmegfelelőbb PLC-t az egyszerű vezérlőtől a komplex gépvezérlőn át a nagyteljesítményű folyamatvezérlőkig. A különböző Modicon termékcsaládok széles alkalmazáskínálatot nyújtanak az egyszerű folyamatvezérléstől az olyan speciális alkalmazásokig, mint például a hő- és füstelvezetés, daruzási vagy bármilyen egyéb nagy rendelkezésreállási igényű feladat.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schneider Electric EASY UPS 3S szünetmentes áramforrások
 
Schneider Electric EASY UPS 3S szünetmentes áramforrások

10?40 kVA, 400 V, egyszerűen telepíthető, egyszerűen használható és egyszerűen szervizelhető, 3 fázisú UPS kis és közepes adatközpontok és más kritikus üzleti alkalmazások számára. A Schneider Electric Easy UPS 3S áramellátási stabilitást biztosít robusztus elektronikai specifikációval és hosszan tartó teljesítménnyel az üzleti folytonosság fenntartásához. Az adatközpont vagy elektromos helyiség gyors és egyszerű telepítésére tervezett, az EcoStruxure használatára kész UPS működési hőmérsékletek széles tartományában használható, erős túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és mindezt kompakt, könnyű kivitelben. Az alacsony teljes bekerülési és működtetési költség, a versenyképes specifikáció és az egyszerű telepítés, használat és szervizelés kombinációjával a Schneider Electric Easy UPS 3S egyszerű választás a vállalkozás üzleti folytonosságához. A Schneider Electric azt javasolja, hogy vásároljon üzembe helyezési szolgáltatást a rendszere teljesítményének, minőségének és biztonságának optimalizálásához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére
 
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére

Terhelés alatti áramkörök nyitása és zárása vezérlőkapcsolókkal. Leválasztás, néhány készülék alkalmas moduláris szekrények betáplálásának távkikapcsolására (pl. vészkikapcsolás).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
EcoStruxure Specification alkalmazás EcoStruxure Power Design tervező szoftver EcoStruxure Power Build konfigurációs és árajánlatkészítő szoftver EcoStruxure Power Monitoring Expert energiamenedzsment szoftver
 
EcoStruxure Power szoftverek
5 termék

Az EcoStruxure Power szoftverek támogatják egy rendszer teljes életciklusát: a tervezéstől az ajánlatkészítésen, illetve beszerzésen át a beüzemelést, majd pedig az üzemeltetés és karbantartási feladatok elvégzését is. Ezek a szoftverek segíthetnek a projekt minden szakaszának optimalizálásában, hogy megfeleljen az üzleti és vásárlói igényeknek, és maximális energiahatékonyságot, termelékenységet, megbízhatóságot és biztonságot érjen el.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Canalis KV közepes teljesítményű síncsatorna
 
Canalis KV közepes teljesítményű síncsatorna

A Canalis KV átvitelre és kis sűrűségű elosztásra alkalmas ipari, kereskedelmi és szolgáltató épületekben. Közepes teljesítményű áramelosztásra és -továbbításra alkalmas 200–800 A-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Biztosítók
Biztosítók
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Mágneskapcsolók
Mágneskapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...