Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő

Az Easy Series termékcsalád a Schneider Electric alapvető automatizálási és vezérlési termékeit foglalja magába. Az Easy Modicon M200 PLC olyan belépő szintű termék, amely tökéletesen illeszkedik a piac speciális igényeihez. Az Easy Modicon M200 egy általános gépvezérlő PLC – max. 168 I/O, 2 tengelyes mozgásvezérlésre fejlesztve.

  • relé- és tranzisztorkimenetek
  • Ethernet és soros portok
  • Micro SD kártya bővítőhely és USB port

Letöltések

Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő <br>
Easy kínálat (SE375/2021), 36-41. oldal - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.5 MB
Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő
Easy kínálat (SE375/2021), 36-41. oldal
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Unica System+ rugalmas taposócsatorna, fekete (INS61200)
 
Unica System+ kábelmenedzsment

Az Unica System+ asztali kábelkivezetők esztétikus megoldást kínálnak a kábelek asztalra való kivezetésére. Kétféle kivitelben érhetők el, 60 mm-es és 80 mm-es műanyag (fehér és fekete színben) illetve 60 mm-es és 80 mm-es fém kivitelű (alumínium színben). Az Unica System+ rugalmas taposócsatornák pedig esztétikus megoldást biztosítanak a kábelek padlón való elvezetésének. Ezek fekete és ezüst színben érhetők el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Prisma Plus PH villamos kapcsolószekrények
 
Prisma Plus PH villamos kapcsolószekrények

A Prisma Plus PH szekrények teljes funkcionális rendszere a Prisma Plus P kínálattal egyenértékű. Kötött IP55 védettség mellett mechanikailag is robosztusabb szerkezetet kínálnak mint a Prisma Plus P szekrények. A Prisma Plus PH rendszer teljes mértékben teljesíti az MSZ EN 61439 által előírt szabványossági kritériumokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Unica System+ padlócsatlakozó, négyzet alakú, fém, 2P+F csatlakozóaljzattal (INS52100) Unica System+ padlódoboz, 8 modulos, műanyag (INS52120) Unica System+ asztali csatlakoz, 2P+F / USB A+C, antracit-szürke (INS44051) Unica System+ bútorba süllyeszthető 2P+F csatlakozóaljzat, fehér (INS44000)
 
Unica System+ irodai megoldások
5 termék

A mai iroda sokszínű környezet, ahol az emberek nyitott tereken és pihenőhelyeken, sőt néha még akár a kertekből is dolgoznak. Az áramellátás és az összeköttetés biztosítása mindenki számára különösen ilyen körülmények között kreatív megközelítést igényel. Az Unica System+ olyan megoldások sorával válaszol erre az igényre, amelyeket úgy terveztek, hogy még a legnehezebb helyzetekben is megállják a helyüket. A moduláris, gyorsan telepíthető és könnyen átrendezhető Unica System+ nagyobb rugalmasságot és prémium esztétikát biztosít, amely kiegészíti a modern munkaterületek dinamikáját és stílusát.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fupact kapcsolókészülékek
 
Fupact kapcsolókészülékek

A Fupact biztosítós szakaszolókapcsolók használhatók vészlekapcsoló eszközként. Ebben az alkalmazásban könnyen megtalálhatónak, hozzáférhetőnek és azonosíthatónak kell lenniük. A vészlekapcsoló vagy biztonsági szakaszolókapcsolók azonosítását megkönnyíti az előírt, a standard készülékektől különböző színek használata.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Altivar Process 600/900 frekvenciaváltók
 
Altivar Process frekvenciaváltók

Az Altivar Process frekvenciaváltók a Schneider Electric végfelhasználói üzemeltetési szolgáltatásokra fókuszáló frekvenciaváltó kínálata. A beépített intelligencia, webszerver, mérés és alkalmazás-specifikus logika minden eddiginél könnyebbé teszi a motoros hajtások integrálását és üzemeltetését. Alkalmazástól függően két termékcsaládra bontható: ATV600 sorozat változó nyomatékú indítási feladatokra (szivattyú, ventilator, stb…) és ATV900 terhelt vagy nehézüzemű motorok indítására (daruzás, liftek, szállítószalagok, stb…). Az Altivar process frekvenciaváltók elérhetők IP21 vagy IP55 kivitelben, illetve 0,75…315 kW-ig fali, 90…800kW-ig pedig álló szekrényes kivitelben. A frekvenciaváltók egyaránt könnyedén paraméterezhetők saját grafikus kijelzőjükön vagy az ingyenes SoMove szoftveren keresztül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...