Business Superbrands díjat nyert a Schiedel

Kémények gyártása és felújítása

Schiedel Kéménygyár Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft.
Schiedel Kéménygyár Kft.
Superbrands 2010
A márka megkülönböztet. A márka kötelez. A márka érték. A Schiedel számára most különösen nagy kincs. Díjazták a minőséget: a 18 tagú, független szakemberekből álló szakmai zsűri kiosztotta a 2010. évi Superbrands díjakat. Ezek alapján tudható, mely márkák, mely cégek érdemlik meg valóban a vevők bizalmát. A reklám helyett, mellett a Business Superbrands jel, amelyet egy évig viselhetnek, hirdeti a biztonságot és a garanciát a mindennapi választáshoz. Ez az egyedülálló elismerés visszajelzés nekik is, hiszen már azokat is a zsűri jelöli, akik egyáltalán felkerülnek a listára, a döntés kizárólag a bírálók saját tapasztalata és szaktudása alapján születik. Sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet ugyanis az elismerésre. A Business Superbrands - az "üzleti szupermárka" - kiemelés, az üzleti szektorban elismert és kiváló minősítésre érdemes márkákat illeti meg.

Schiedel márkaérték
A lényeg a terméküknél rejtve marad, hiszen a jó kémény működése nem látszik. Ennek ellenére mindent megtesznek azért, hogy a Schiedel márkáról továbbra is az érték és a szakértelem jusson eszébe a viszonteladóiknak és beszállítóiknak, és mindazoknak, akiknek leendő vagy volt házépítőként, tervezőként, beruházóként vagy kivitelezőként a Schiedel a kéményrendszer.
A több mint 60 éves Schiedel múlt egy egyszerű felfedezéssel kezdődött. A II. világháborúból hazafelé jövet egy fiatal építészmérnök érdekes dologra lett figyelmes: a lebombázott lakóházak falai romokban hevertek, ám a kéményeik sértetlenül meredtek az ég felé. A fiatalembert Friedrich Schiedelnek hívták. Felfedezése, miszerint a kémények szerkezetileg elválaszthatók a ház egyéb részeitől, teljesen új és egyedi volt. Újításának nagyszerűsége remek alapul szolgált a Schiedel cég későbbi sikereire.
A Schiedel márka sikerének a titka a termékek megbízhatósága, a termékkel dolgozók hozzáértése és a piaci igényekhez igazodó folyamatos termékfejlesztés és értékesítési stratégia, amit a nemzetközi háttér tesz lehetővé. Korrekt piaci magatartással, teljes körű vevőszolgálattal, a gondos és minőségi beszállítók kiválasztásával felkészülten állnak a verseny-kihívások előtt. Kéményeik biztonságosak, hosszú élettartamúak, univerzálisak és energia-hatékonyak. Nem csupán termékeket forgalmaznak, hanem olyan megoldásokat szállítanak, melyek otthonossá, meghitté varázsolják a lakóteret, gondos figyelmet fordítva arra, hogy az energia-hatékony működés révén a környezetet és pénztárcát is kíméljék.
A Schiedel Kéménygyár Kft. társadalmi felelősségvállalása
Évente frissített információkkal viszonteladói, tervezői és kivitelezői képzéseket tartanak. Számos kulturális intézményt és rendezvényt támogatnak, pl. Veszprémi Ünnepi Játékok, Veszprémi Petőfi Színház, VMK Könyvtár, A Tánc Fesztiválja, Művészetek Háza. Szponzorálnak felnőtt és junior sportegyesületeket, alapítványokat: MKB Veszprém Kézilabda Klub, Veszprém Beton KC, Balaton Úszó Klub, Veszprémi Egyetem SE, Veszprémi Diák Atlétikai Club, Nebuló Alapítvány, Magyar Tudományos Akadémia. A Schiedel Kft. az egyik kezdeményezője az Első Magyar Kéményszövetség megalapításának. Ez a közhasznú egyesület az energiatakarékos, hosszú élettartamú biztonságos kémények szószólója. A Schiedel Kéménygyár munkavállalóiknak családi napokat, kirándulásokat szervezünk, nyelvtanfolyamot, továbbképzéseket finanszírozunk, széleskörű cafeteria rendszert vezettek be.
Sajnos 2010. mint a katasztrófák éve vonul be Magyarország történelmébe. 2010-ben a cég is részt vállalt az árvízzel sújtott települések újjáépítésében és a kolontári iszapkatasztrófa károsultjainak segítésében. Jövő évi projektjeik között szerepel a Nagycsaládosok Országos Egyesületével való kapcsolatfelvétel és az Építőipari Szolidaritási Platformhoz való csatlakozás.

A Schiedel Kéménygyár Kft. számokban
1.200.000 folyóméter legyártott kémény köpenytégla tizennégy év alatt
6.500 m³ beton felhasználás évente
13.000 raklapnyi kiszállított kémény-alkatrész évente
4 Construma Nagydíj
2 marketing díj Schiedel Csoporton belül
Ha a Business Superbrands díjas Schiedel Kéménygyár Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképekre.
Kategóriák
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...