Új Schiedel SIRIUS kandallórendszer

Új Schiedel SIRIUS kandallórendszer

Kémény és kandalló tökéletes egységben

A Schiedel SIRIUS letisztult formavilágú kandalló. Kéménye, a PERMETER Smooth Air, az égéshez szükséges levegőt is biztosítja.
A SIRIUS - elegáns stílusának köszönhetően - sokféle belső térbe beilleszthető, és fantasztikusan szép, igazi tűzélménnyel varázsol kellemes meleget a lakótérbe.

Kémény és kandalló együtt

A kifinomult részleteivel és a magas minőségű kivitelével a SIRIUS kiemelt eleme lehet az Ön lakásának is. 3-féle modellvariációban rendelhető. Minden SIRIUS kandalló egy PERMETER Smooth Air kéménnyel folytatódik, mely a lakótértől függetlenül üzemel, és az égési levegő utánpótlásáról is gondoskodik.

A lángok lobogása, az égő fahasábok ropogása, és a gyönyörű, sárgás- vöröses tűz olyan hangulatot teremt, mely szavakkal nehezen leírható. A Schiedel SIRIUS kandallóval Ön is átélheti ezt a nyugodt és kellemes élményt.

Schiedel SIRIUS kandalló 3-féle modellben
Schiedel SIRIUS kandalló modellek

A Schiedel megbízható és kiváló minőségű kéményes termékei kiegészülve a letisztult és időtálló megjelenésű, és csúcsminőségű SIRIUS kandallóval komplett megoldást kínálnak. Kémény és kandalló egy csomagban tökéletesen egymáshoz méretezve, energiahatékony és biztonságos üzemeléssel, esztétikus megjelenéssel.

A SIRIUS kandalló egy PERMETER Smooth Air kéményrendszerrel alkot tökéletes egységet. A szett ára a kémény magasságától, az épület adottságaitól (pl.: tető hajlásszöge) és a SIRIUS kandalló-modell típusától függ. A SIRIUS kandalló- és kéményrendszernél fontos, hogy a kémény szabadon álló szakasza milyen hosszúságú a lakott térben, a padlástérben illetve a tetőn kívül, mert a kéménystatikát biztosító alkatrészek mennyiségét ezek a jellemzők befolyásolják.

A SIRIUS kandalló és a PERMETER Smooth Air kéményrendszer egysége
SIRIUS kandalló és PERMETER Smooth Air kéményrendszer

Levegő-utánpótlás a kéményen keresztül

A Schiedel SIRIUS kandalló szett fontos része a kémény. A PERMETER Smooth Air kéményrendszerrel a gyönyörű kandalló nemcsak egy szép lakáselem, hanem rendkívül biztonságos is. Egyedülálló előnye, hogy a levegő a kéménytesten keresztül kerül betáplálásra. Már nem kell azon gondolkodni, hogyan biztosítsuk a kandalló levegőellátását. Megszűnnek a nyomasztó kérdések és elkerülhetők a kompromisszumok.

A kandalló és a kémény egymáshoz méretezett. A kifogástalan együttműködésre a Schiedel több évtizedes kéményszakértelme a garancia.

Esztétikus, rejtett csőkapcsolatok
Esztétikus, rejtett csőkapcsolatok

Előnyök

  • lakótértől függetlenül biztosítja az égéshez szükséges levegőt
  • a kémény a kandallóhoz méretezett, elősegíti a hatékony működést
  • kiváló hatásfokú, A+
  • az energiahatékony működés környezetbarát fűtést tesz lehetővé
  • 3-féle modellben elérhető
  • új építésű és meglévő házakba is beszerelhető
  • gyorsan építhető és kompakt rendszer
  • kis helyigényű
  • esztétikus, rejtett csőkapcsolatok a kéményen
  • elegáns, letisztult formavilágú kandalló

A Schiedel 2020. évi újdonságáról, a szabadon álló SIRIUS kandallóról többet megtudhat a Schiedel szaktanácsadóitól vagy erről az oldalról.

A hírben szereplő termékek
Schiedel SIRIUS kandalló és kéményrendszer
 
Schiedel SIRIUS kandalló és kéményrendszer

A Schiedel SIRIUS kandalló és kéményrendszer szett egy formatervezett kandallóból és egy, az égéshez szükséges levegő utánpótlásról is gondoskodó kéményből áll.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémény tartozékok
Kémény tartozékok
Kémények
Kémények
Kályhák, kandallók
Kályhák, kandallók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...