proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schiedel rostbeton kész kéményfej beépítése


2019. május 29.

Az előre gyártott rostbeton kéményfej biztonságos, gyors és tartós megoldást kínál

A Schiedel rostbeton kész kéményfej esztétikus és rendkívül időtálló megoldás a kémény tetőn kívüli szakaszának szakszerű kialakítására. Választható színekben és többféle felületkezeléssel forgalmazzák: a háztulajdonos a tetőhöz és az épülethez legjobban illő kéményt kap.
A ráborítós fej gyorsan és egyszerűen felhelyezhető, akár meglévő Schiedel kéményekre is. Nincs szükség vakolásra, szigetelésre és festésre.

Előnyök:
  • Minden kéménymérethez alkalmazható
  • Különböző magasságokban elérhető
  • Könnyen összeszerelhető
  • Fagy- és saválló
  • Stabil konstrukció

Ez a kéményfej megoldás igazi éke lehet a háznak. A széles szín- és felületválasztéknak köszönhetően harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú épülethez.

Színek: téglavörös, van Dyck-barna, fehér, beton, antracit

Schiedel rostbeton kész kéményfej - színek

Textúrák: vakolt, téglamintás, sima

Schiedel rostbeton kész kéményfej - textúrák

Minták:

Schiedel rostbeton kész kéményfej - minták


A rostbeton kéményfej szerelése:
  • Először ki kell mérni a vágási szöget. (1. kép)
  • Ezt rá kell rajzolni a kéményfejre. (2. kép)
  • Sarokcsiszolóval könnyen és gyorsan méretre vágható. (3. kép)
  • Habarcsot szükséges felhordani a köpenytéglára, a rostbeton fejet ezután kell felhelyezni a kéményre, és a megerősítő csavarokkal rögzíteni. (4. kép)
  • A torkolati kúpot a szokásos építési módon kell elhelyezni. (5. kép)

1. A dőlés megmérése
 
2. A kimért dőlés kéményfejre rajzolása
A dőlés megmérése   A kimért dőlés kéményfejre rajzolása

3. Vágás sarokcsiszolóval
 

4. A kéményfej függőleges felhelyezése és a csavarok meghúzása
Vágás sarokcsiszolóval   A kéményfej függőleges felhelyezése és a csavarok meghúzása

5. A kész kéményfej
 

Tetőn kívüli szakasz
A kész kéményfej   Tetőn kívüli szakasz

A Schiedel épített kémények termékismertető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Schiedel épített kémények

A Schiedel kéménytechnika csaknem húszéves magyarországi piaci jelenlétének eredménye, hogy országszerte számtalan családi és társasházban a biztonságos és hosszú élettartamú Schiedel kéményrendszerekkel kerül a füstgáz elvezetésre. Ezek a kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. A széles méret- és típusválaszték lehetővé teszi, hogy minden tüzelőberendezéshez tökéletesen illeszkedő kéményt ajánlhassanak: a hőszigetelt egyedi kéményrendszereket (Schiedel ADVANCE, ABSOLUT, UNI*** Plus és SR), a gyűjtő rendszerű Quadrot, az alacsony füstgáz-hőmérsékletű és kondenzációs kazánokhoz egyedülállóan illesztett Avantot (egyedi rendszerű) és Multit (gyűjtő rendszerű). Az ADVANCE és az ABSOLUT kéményekrendszerek bármilyen tüzelőberendezéshez illeszthetők, és akár egy későbbi időpontban tervezett kazáncsere vagy fűtőanyag váltás esetén is többletköltség nélkül szolgálják a fűtési rendszer korszerűsítését. Kiegészítő alkatrészekkel az alacsony energiaigényű, illetve passzívházakba is beépíthetők. Az univerzális kémények minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füsttömör és tűzbiztos.

Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
   
   
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
Kulcsszavak:  Schiedel  rostbeton  kész  kéményfej  épített  kémény  kémények  absolut  avant  advance  uni  plus  multi