Schiedel Akadémia

Új oktatási központot épített a Schiedel Ausztriában

Schiedel Akadémia
Schiedel Akadémia


2018. április 28-án nyitotta meg kapuit a Schiedel legújabb és legnagyobb Oktatási Központja a felső-ausztriai Nußbachban. A beruházás rekordnak számító gyorsasággal, mindössze hat hónap alatt valósult meg.A Schiedel alapítása óta élen jár a kéménytechnikában és fejlesztéseivel a mai napig irányt mutat a kéménypiacon. A cég életében a kezdetektől központi szerepet kapott a színvonalas szakmai képzés. Évente közel ötezren vesznek részt az oktatásokon, ahol megismerhetik a legkorszerűbb technológiákat. Építőanyag kereskedők, kivitelezők és tervezők egyaránt megfordulnak a méltán népszerű kurzusokon.

Az új Oktatási Központ 755 m²-en terül el, ebből 400 m²-en kerültek kiépítésre azok az oktató- és bemutatótermek, laborok, melyekben az elméleti ismereteken túl gyakorlati oktatásokat is tartanak. A képzéseken nem csak a Schiedel kínálatában szereplő valamennyi kéményrendszer típus bemutatására van lehetőség, de a legújabb KINGFIRE kandallórendszerek is kiállításra kerültek.
Ennek az egyedülálló termékfejlesztésnek az a lényege, hogy a kandallót közvetlenül a kéménybe integrálták. A kettő az egyben megoldás azonnal népszerű lett a házépítők és a designerek körében is, hiszen ötvözi a modern, esztétikus megjelenést a praktikummal.

Schiedel kandallórendszerek
Schiedel kandallórendszerek


A Schiedel a BMI Group tagja, mely az európai lapos- és magastetős, valamint a vízszigetelési piac legnagyobb gyártója.
A BMI rövidítés a Braas-Monier és az Icopal nevek kombinációjából tevődik össze.
A BMI Group 40 országban 154 telephelyen 11 ezer munkavállalóval világszerte meghatározó építőanyag gyártó és forgalmazó. 15 brandet képvisel. A BMI ismert, magyarországi márkái a Bramac, az Icopal (korábban Villas) és a Schiedel.

BMI Group
BMI Group


Amennyiben a Schiedel kéményrendszerekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...