proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újdonság a Schiedel ABSOLUT kéményláb rejtett ajtós verziója


2019. március 13.

Szép és intelligens megoldása a kéményajtó diszkrét megjelenésének

A letisztult formák világa ihlette az ABSOLUT kéményláb rejtett ajtós verzióját. A modern, pince vagy kazánház nélküli otthonokban sem kell lemondani a tűz látványáról. Az oly sokszor szemet zavaró kéményajtó és kéménylábazat ezzel az új megoldással diszkréten belesimul a falba. Az okos részletek pedig lehetővé teszik a szakemberek (pléldául a kéményseprő) kéményhez való hozzáférését. Szép és intelligens: ez a Schiedel ABSOLUT Design kéményláb.

A Schiedel ABSOLUT kéményláb rejtett ajtós verziójaA Schiedel ABSOLUT kéményrendszer termékismertető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
   
   
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schiedel  ABSOLUT  rejtett  ajtós  kéményláb  kéménylábazat  kéményrendszer  épített  kémény