Schiedel díjmentes online szolgáltatások

Tervezők, kivitelezők, kereskedők, házépítők, kandallóépítők részére

A díjmentes szolgáltatások szerves részét képezik a Schiedel ajánlati csomagjának, amit vásárlóiknak, üzleti partnereiknek, beszállítóiknak és a házépítőknek kínálnak. Arra törekszenek, hogy szolgáltatásaikat minden területen fejlesszék, ezért folyamatos újításokkal igyekeznek növelni a termékeikhez vagy a kapcsolattartáshoz fűződő élményeket. 

CAD/BIM könyvtár

A CAD-ek széleskörű alkalmazása megváltoztatta a termékfejlesztési, -tervezési és gyártási folyamatokat egyaránt. A Schiedel CAD/BIM könytárban körülbelül 4.000 tartozék érhető el méretezéssel és további részletes információval az építész- és gépésztervezők által preferált formátumban.

Schiedel díjmentes online szolgáltatások - CAD/BIM könyvtár
Schiedel díjmentes online szolgáltatások - CAD/BIM könyvtár

Kéménykonfigurátor

A kémény keresztmetszetének megfelelő méretezése az alapja a tüzelőberendezés tökéletes működésének. A Schiedel online kéményméretező eszköze a Kéménykonfigurátor. Ha a projekt bonyolultabb méretezést, esetleg egyedi megoldást igényel, a Schiedel szaktanácsadói segítenek.

Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Kéménykonfigurátor
Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Kéménykonfigurátor

Online termékadatbázis

A Schiedel forgalmazott termékei és kéményrendszerei megtalálhatóak online árlistában is. Regisztráció nélkül is böngészhető a nap 24 órájában.

Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Online termékadatbázis
Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Online termékadatbázis

Egyedi megoldások

Gyakoriak az olyan építési projektek, melyek különleges vagy egyedi megoldást igényelnek. A Schiedel ezekre is ad ajánlatot és műszaki javaslatot, mert követik a megvalósult Schiedel projekteket Európa-szerte, és folyamatosan tanulnak kollégáktól.

Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Egyedi megoldások
Schiedel díjmentes online szolgáltatások - Egyedi megoldások
Olvasson bővebben a Schiedel szolgáltatásainak alappilléreiről!

A hírben szereplő termékek
Schiedel KERASTAR kéményrendszer Schiedel ICS kéményrendszer Schiedel PERMETER kéményrendszer Schiedel PRIMA Plus kéményrendszer
 
Schiedel szerelt kémények
6 termék

A Schiedel Kéménygyár Kft. 2005-ben vezette be a magyar piacra szerelt kéményeit. A teljes nemesacél alapanyagú szortimentet egy ütemben mutatták be. A nemesacél fémkémények alkalmazási területei széleskörűek: a felújítási piacon a falazott kémények bélelésére, a Termofor kémény kiváltására, a többszintes épületek kémény-felújítására és utólagos szerelt kéményként, a hiányzó kémény pótlására ajánlják. Új építésű könnyűszerkezetes csarnokok és ipari létesítmények esetében új kéményként is ideális megoldást kínálnak. A szigetelt, háromhéjú kémények az utóbbi időben a modern és egyedi családi házak különleges épületelemeként válnak egyre népszerűbbé. A Construma Nagydíjas KERASTAR kéményrendszerrel nem jelent problémát sem a későbbi kandalló-beépítés, sem pedig a kémény kialakítása: akár felújításról, akár át- vagy hozzáépítésről van szó.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schiedel ABSOLUT kéményrendszer Schiedel UNI***Plus teljes hőszigetelésű kéményrendszer Schiedel ADVANCE kéményrendszer Schiedel AVANT kéményrendszer
 
Schiedel épített kémények
7 termék

A Schiedel kéménytechnika csaknem húszéves magyarországi piaci jelenlétének eredménye, hogy országszerte számtalan családi és társasházban a biztonságos és hosszú élettartamú Schiedel kéményrendszerekkel kerül a füstgáz elvezetésre. Ezek a kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. A széles méret- és típusválaszték lehetővé teszi, hogy minden tüzelőberendezéshez tökéletesen illeszkedő kéményt ajánlhassanak: a hőszigetelt egyedi kéményrendszereket (Schiedel ADVANCE, ABSOLUT, UNI*** Plus és SR), a gyűjtő rendszerű Quadrot, az alacsony füstgáz-hőmérsékletű és kondenzációs kazánokhoz egyedülállóan illesztett Avantot (egyedi rendszerű) és Multit (gyűjtő rendszerű). Az ADVANCE és az ABSOLUT kéményekrendszerek bármilyen tüzelőberendezéshez illeszthetők, és akár egy későbbi időpontban tervezett kazáncsere vagy fűtőanyag váltás esetén is többletköltség nélkül szolgálják a fűtési rendszer korszerűsítését. Kiegészítő alkatrészekkel az alacsony energiaigényű, illetve passzívházakba is beépíthetők. Az univerzális kémények minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füsttömör és tűzbiztos.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Schiedel MIMAS kandalló és kéményrendszer Schiedel SARGAS kandalló és kéményrendszer Schiedel SIRIUS kandalló és kéményrendszer	Schiedel KINGFIRE kandalló és kéményrendszer
 
Schiedel kandallórendszerek
4 termék

A Schiedel kandallórendszerek olyan alternatívák, melyekkel helytakarékos, professzionális és biztonságos módon élvezhetjük a valódi lángok élményét. Az egymáshoz méretezett tüzelőberendezés és kéményrendszer tökéletesen együttműködnek, energiahatékony és tüzelőanyag-takarékos fűtést tesznek lehetővé. A kandalló és a kémény együtt kerül bevizsgálásra és minősítésre. Tervezése és kivitelezése gyors és pontos, köszönhetően a rendszerelemeknek. A Schiedel SIRIUS kandalló a letisztult stílusának köszönhetően sokféle belső térbe illeszthető. A kandalló egy Permeter Smooth Air kéménnyel folytatódik, mely a lakótértől függetlenül üzemel és az égési levegő utánpótlásáról is gondoskodik. A Schiedel KINGFIRE egy vakolásra vagy burkolásra kész, simított felületű, emeletmagas betonmodulba kerül beszerelésre, és a háztulajdonos egyéni ízlése szerint alakítható ki a külső felülete. A kandallós modul Schiedel ABSOLUT 18TL kéménnyel folytatható, amellyel megoldott a kandalló égési levegőjének lakótértől független biztosítása is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémény tartozékok
Kémény tartozékok
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...