Schiedel Advance és Permeter kéményrendszerek akciós áron

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Akciós időszak: 2012. április 18-30.

Schiedel Advance kéményrenszer
Univerzális és energiahatékony kéményrendszer. A tradíció és az innováció tökéletes kombinációja. Az Advance kéményrendszer könnyűbeton köpenytéglából, ásványgyapot hőszigetelésből és bordázott kerámiacső-rendszerből áll. Bármilyen tüzelőanyaggal működő fűtőberendezés égéshőjét biztonságosan vezeti el, miközben elősegíti az energiatakarékos üzemelést.

Schiedel Permeter kéményrendszer
Háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer, száraz és nedves üzemben is működtethető. A hőszigetelésnek köszönhetően tűzbiztos, az AISI 444 minőségű acél béléscső savakkal és nedvességgel szemben ellenálló. A rendszer gyorsan és pontosan építhető falra, talpra vagy közvetlenül a tűztérre. Felújításhoz is ajánljuk! Készletről szürke színben rendelhető.

Kéményméretezés és -építés előtt egyeztessen a helyi tüzeléstechnikai vállalattal vagy kérje a Schiedel műszaki szaktanácsadóinak segítségét!

Díjmentes kéményméretezés és szaktanácsadás!
Az akció részleteiről érdeklődjön a Schiedel márkakereskedésekben!
Az Advance és Permeter kéményrendszerekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Schiedel PERMETER kéményrendszer

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minden tüzelőberendezéshez alkalmazható, túlnyomásos vagy huzat hatása alatti üzemmódban is. Minőségi rozsdamentes acél belső csővel, 25 mm-es vagy 50 mm-es hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Alkalmas fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schiedel ADVANCE kéményrendszer

Alkalmas minden tüzelőanyaghoz és bármilyen tüzelőberendezéshez: megfelel mind a tradicionális, mind a modern fűtési technikák kihívásainak. Elsősorban a jól szigetelt, új építésű épületekbe ajánlják. A fűtési rendszer változtatása (pl. kazáncsere vagy kandalló beépítése) esetén sem kell új kéményt építeni, mert a rendszer univerzális.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...