proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schiedel Advance és Permeter kéményrendszerek akciós áron


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2012. április 18.

Akciós időszak: 2012. április 18-30.

Schiedel Advance kéményrenszer
Univerzális és energiahatékony kéményrendszer. A tradíció és az innováció tökéletes kombinációja. Az Advance kéményrendszer könnyűbeton köpenytéglából, ásványgyapot hőszigetelésből és bordázott kerámiacső-rendszerből áll. Bármilyen tüzelőanyaggal működő fűtőberendezés égéshőjét biztonságosan vezeti el, miközben elősegíti az energiatakarékos üzemelést.

Schiedel Permeter kéményrendszer
Háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer, száraz és nedves üzemben is működtethető. A hőszigetelésnek köszönhetően tűzbiztos, az AISI 444 minőségű acél béléscső savakkal és nedvességgel szemben ellenálló. A rendszer gyorsan és pontosan építhető falra, talpra vagy közvetlenül a tűztérre. Felújításhoz is ajánljuk! Készletről szürke színben rendelhető.

Kéményméretezés és -építés előtt egyeztessen a helyi tüzeléstechnikai vállalattal vagy kérje a Schiedel műszaki szaktanácsadóinak segítségét!

Díjmentes kéményméretezés és szaktanácsadás!
Az akció részleteiről érdeklődjön a Schiedel márkakereskedésekben!
Az Advance és Permeter kéményrendszerekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
Vámosi Zita
marketing munkatárs +36 30 956 0865
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Advance  Permeter  kéményrendszer  Schiedel