RE.GUARD okos vízőr a REHAU-tól

RE.GUARD okos vízőr a REHAU-tól

A modern technikának köszönhetően csökkenti a víz okozta károkat

Vízkárok gyakrabban keletkeznek, mint gondolnánk: a felcsévélt kerti tömlőről hamar elfeledkezünk, és a lefolyók kissé eldugulhatnak, vagy a csővezetékek megsérülhetnek a korrózió, vízkő és az elfagyás következtében.

A modern technikával ellátott RE.GUARD vízőr csökkenti a vízkárok következményeit, mivel megbízhatóan közbelép, mielőtt még megtörténne a baj.

Az okos vízőr előnyei:

 • Egyedülálló biztonság
  Élvezze a maximális biztonságot az ultrahangos méréstechnikának, a Z-Wave kommunikációs protokollnak és a vészhelyzeti elemeknek köszönhetően.
 • Minden ellenőrzés alatt
  A RE.GUARD App alkalmazással bárhonnan felügyelheti a vízvezetéket és rendellenesség esetén az alkalmazás értesítést küld az okostelefonjára.
 • Gyorsan és egyszerűen telepíthető
  Egyszerű beszerelés a szakember által és gyorsan üzembe helyezhető a konfigurációs asszisztenssel. Szükség esetén a vízjelző kiegészíthető.
 • Mindenkinek
  Minden családi- és ikerházban felszerelhető, akár új építésű házról, felújításról vagy utólagos felszerelésről van szó. Kompakt felépítésének köszönhetően szűk helyekre is beépíthető.

Smart hálózatba kötés, okos rendszer

RE.GUARD - a REHAU okos vízőr megoldása
1 - RE.GURAD vízőr, 2 - RE.GUARD vízjelző, 3 - RE.HUB Gateway, 4 - RE.GUARD App

1 - RE.GUARD vízőr

Segít felismerni a csőtöréseket és a csepegéseket, kár estén elzárja a vízvezetéket. Ezen kívül méri a vízfogyasztást és lehetővé teszi a vízvezeték kézi elzárását és megnyitását is. Beépítés közvetlenül a vízmérő után, még a házi vízszűrő elé.

2 - RE.GUARD vízjelző

A Z-Wave kommunikációs protokollon keresztül megbízhatóan kapcsolódik a vízőrhöz, és a kritikus területeken felismeri a vízkilépést. A vízjelzők az egész házban elhelyezhetők, hosszabbítókábellel rendelkeznek a nehezen hozzáférhető helyekhez.

3 - RE.HUB Gateway

Kapcsolatot létesít a RE.GUARD és az internet között, valamint egyszerűen csatlakoztatható a routerre.

4 - RE.GUARD App

Mindig és bárhol informálja az ügyfelét, üzenetet küld az ügyfél okostelefonjára, valamint segít felismerni a vízfogyasztás megtakarítási potenciálját.

Így működik az okos vízőr

 • A RE.GUARD segít észlelni a csőtörést és a csepegést a vízvezeték rendszerben, valamint a vízjelzőkkel felügyeli a helyiségeket.

 • Rendellenesség esetén a RE.GUARD elzárja a vezetéket, és értesíti Önt az alkalmazáson keresztül.

 • Minimálisra csökkenthetők a költséges anyagi károk, a gombásodás és a tárgyi veszteségek, valamint megelőzhető az időigényes és bosszúsággal járó ügyintézés a biztosítóval.

RE.GUARD okos vízőr a REHAU -tól
RE.GUARD okos vízőr a REHAU-tól

Teljes ellenőrzés a RE.GUARD App alkalmazással

 • Minden egy pillantásra
  Az áttekintésében bármikor megtekintheti az aktuális állapotot, hogy minden rendben van-e a vízvezetékkel. Így Ön mindig tájékozott lesz és élvezheti a biztonságot.
 • Mindig informálva van
  Ha a vízőr szivárgás gyanúját észleli, akkor Önt azonnal értesíti push-üzenettel - Ön a kiválasztott üzemmódtól függően eldöntheti, hogy elzárja a vízvezetéket vagy sem. Felismert csőtörés esetén a RE.GUARD automatikusan és azonnal lezár.
 • Vízmegtakarítás
  Az alkalmazás részletesen megmutatja a napi fogyasztást. Megfigyelheti például, hogy melyik órában mennyi víz fogyott, így kiderítheti, mire használ el különösen sok vizet, és adott esetben csökkentheti a fogyasztást.

A RE.GUARD App ingyenesen letölthető az iOS és az Android rendszerekhez.

Kategóriák
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Érzékelők, távadók
Érzékelők, távadók
Vízkezelő berendezések
Vízkezelő berendezések
Vízvezetéki és egyéb csővezetéki szerelvények
Vízvezetéki és egyéb csővezetéki szerelvények
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...