Megjelent a teljes Schneider Electric szerelvénykínálatot bemutató katalógus

Május elejétől érhető el az 550 oldalas kiadvány

Hiánypótló katalógust jelentetett meg a Schneider Electric. Május elejétől bárki számára elérhető a Schneider Electric szerelvénykínálatát és kábelcsatornáit összefoglaló nagykatalógusa. A közel 550 oldalas kiadvány 15 termékcsaládot mutat be maradéktalanul, és nemcsak a teljes kínálatot foglalja össze, de a műszaki adatokat, technikai tudnivalókat, illetve a rendelési számok könnyű és pontos beazonosíthatóságát biztosító kiválasztási táblázatokat is tartalmaz.

A katalógus tartalomjegyzéke:
Cedar Plus IP44 szerelvénycsalád

Optiline 45 és Optiline 70 csatornák, elergiaoszlopok, padlódobozok
ELSO Sigma mozgássérült WC-szettek

Az új szerelvénykatalógus fejezeteit külön-külön megtalálja, ha az alábbi termékek nevére vagy fotójára kattint. Ha árajánlatot, bővebb információt, katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Merten M-Smart szerelvénycsalád Merten M-Plan szerelvénycsalád Merten M-Creativ szerelvénycsalád Merten M-Elegance szerelvénycsalád
 
Merten szerelvénycsaládok
5 termék

A Merten szerelvénycsaládokban két alapvető kinézetet különböztethetünk meg: System M (M-Elegance, M-Plan, M-Smart, M-Creativ - kisebb betéttel) és System D (nagyobb betéttel). A System M család billentyűi és fedlapjai polárfehér, krém, alumínium, antracit, valamint antibakteriális kivitelben, aktív fehér színben érhetőek el. A System D, a System M-hez képest nagyobb és domborúbb valamint alcsaládtól függően eltérő anyagú billentyűt/betétet kínál ötféle színben (krém, polárfehér, alumínium, antikolt sárgaréz, rozsdamentes acél). A Merten kapcsolócsaládjaiban számos megoldás közül lehet válogatni a felső-középkategóriától egészen a prémiumkategóriáig. A 32-féle keret színben és dizájnban széles választékot kínál: műanyag, fém, fa és üveg. Minden keret függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolható.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Unica Basic szerelvénycsalád Unica Plus szerelvénycsalád Unica Quadro szerelvénycsalád Unica Top szerelvénycsalád
 
Unica szerelvénycsaládok
5 termék

Az Unica szerelvénycsaládot széles szín-, és funkcióválaszték jellemzi. Számos megoldás közül lehet válogatni a felső-középkategóriától egészen a prémiumkategóriáig. A betétek négyféle színben (fehér, krém, alumínium, grafit) kínálnak számtalan funkciót. A 91-féle keret, színben és dizájnban szinte minden anyagfélét lefed: műanyag, fém, fa, bőr, üveg és kő. A keretek sorolásai alcsaládonként eltérnek, ezért célszerű a kiválasztáskor erre kiemelten figyelni. A Class és Quadro család függőlegesen és vízszintesen négyesig sorolható. A Top és Plus keretek vízszintesen négyesig, függőlegesen hármasig sorolhatóak. A Basic keretek függőlegesen és vízszintesen ötös sorolásig alkalmazhatóak. Az Unica szerelvénycsalád 2009-ig Nova márkanéven volt kapható.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Prima IP20 falon kívüli szerelvénycsalád
 
Prima IP20 falon kívüli szerelvénycsalád

A Prima termékcsalád praktikus és esztétikus megoldást kínál IP20-as védettséggel ott, ahol nincs mód a villamos szerelvények falba süllyesztésére. A csavaros felfogatás megkönnyíti a rögzítést. A masszív kivitelű, letisztult vonalú szerelvényekhez egyszerűen illeszthető műanyag vezetékcsatorna is. A Prima IP20-as falon kívüli szerelvénycsalád ideális, ház- és lakásfelújításokhoz, vagy akár új építésű ingatlanok esetén is. Kétféle színben érhető el: fehér és krém.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ELSO SIGMA vészhívó berendezés mozgássérült WC-be
 
ELSO SIGMA vészhívó berendezés mozgássérült WC-be

A vonatkozó előírások értelmében a középületekben található akadálymentes WC-ket vészhívó berendezéssel kell felszerelni. Ezért a Schneider Electric kimondottan ehhez az alkalmazáshoz állított össze szetteket az ELSO SIGMA hívóberendezés elemeiből. Az akadálymentes WC szettek egy nyomó-húzó kapcsolóból, egy nyugtázó gombból, egy szobajelző lámpából és a három tápegységverzió egyikéből állnak. A szett UPS (szünetmentes) tápegységet és hozzá tartozó akkumulátormodult tartalmaz, amely áramkimaradás esetén biztosítja a rendszer működését. A rendszer kiépítettsége igény szerint bővíthető. További hívó és leállító kapcsolók, valamint csoportjelző lámpák beépítése által összetettebb jelzőrendszerek is létrehozhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mureva kötődobozok
 
Mureva kötődobozok

Az IP55-ös védettségű Mureva kötődobozok tökéletes védelmet kínálnak, gyors és kiváló szerelhetőség mellett, kültéren és beltérben egyaránt. Az enyhén lekerekített kialakításnak köszönhetően egyaránt alkalmasak otthoni környezetben, illetve ipari szegmensben való felhasználásra is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád
 
Cedar Plus IP44 falon kívüli szerelvénycsalád

A Cedar Plus IP44-es védettségi szinttel rendelkezik, és csak falon kívül szerelhető. Használatuk vizes, párás, nyirkos helyiségekbe ajánlott és olyan helyekre, ahol a szerelvény ki van téve az időjárás viszontagságainak. A kínálatban a kapcsolók alapfunkciói mind normál, mind jelzőfényes kivitelben megtalálhatóak, a fokozott biztonságról pedig a gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzatok és csatlakozóaljzat kombinációk gondoskodnak. A Cedar Plus szerelvények kétféle színben érhetők el: fehér és szürke.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Asfora szerelvénycsalád
 
Asfora szerelvénycsalád

Minimalista design és változatos színvilág = Modern életérzés. Az Asfora szerelvénycsalád a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, négyféle elegáns színben is kínál számtalan funkciót. Az alumínium, bronz, acél és antracit színek tetszés szerint kombinálhatóak a külön megvásárolható keretekkel. A fehér és bézs funkciók kerettel együtt kerülnek csomagolásra, így ezekhez nem szükséges külön megvásárolni az egyes kereteket. Az Asfora családban egyedülálló módon vízszintesen hatosig lehet sorolni a funkciókat, míg függőlegesen maximum hármas lehet a legnagyobb sorolás. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően mind a megrendelő, mind a villanyszerelő jó minőséget kapnak megfizethető áron. Az Asfora, a korábban nagy népszerűségnek örvendő Anya kapcsolócsalád utódja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ultra kábelcsatorna-rendszer
 
Ultra kábelcsatorna-rendszer

Kiváló minőségű PVC-ből készült, könnyen összeszerelhető, költséghatékony, egyszerű és sokoldalú installációs rendszer, teljes körű megoldás villamosenergia-elosztásra, hálózati kapcsolódásra, épületautomatizálásra és energiahatékonyságra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OptiLine 45 kábelcsatornák OptiLine 45 energiaoszlopok, minioszlopok OptiLine 45 asztali csatlakozók
 
OptiLine kábelcsatornák, energiaoszlopok, padlódobozok
3 termék

Az OptiLine 45 család a Schneider Electric legszélesebb csatornakínálatát nyújtja, amibe közvetlenül bepattinthatóak a 45x45-ös moduláris szerelvények (pl.: Unica System+), így könnyen és gyorsan telepíthető a rendszer. Az OptiLine 45 műanyag és alumínium kivitelben érhető el. A termékcsalád a kábelcsatornák mellet széles kínálatot nyújt energiaoszlopok, minioszlopok, asztalba építhető csatlakozódobozok terén is. Összegezve: az OptiLine 45 rendszer tökéletes választás irodai környezetbe.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Vízmentes kapcsolócsaládok
Vízmentes kapcsolócsaládok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...