proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schiedel Kéménykommandó - PERMETER, ABSOLUT és UNI Plus kémények akciója


2019. augusztus 26.

A kéményeket 2019. augusztus 15. és szeptember 30. között rendelheti meg kedvezményes áron

A Trendvezér PERMETER kémény

A Trendvezér PERMETER kémény sokféle hangulatú belső térben jól mutat: loft, minimál, skandináv vagy akár a vintage stílusú kandallókhoz, lakóterekhez is jól illeszthető köszönhetően a színválasztéknak.
  • A Trendvezér az épületen kívül is hódít. Egyszerű, elegáns, tartós.
  • Ajánlják kandallókhoz, szobakályhákhoz, új épületek vagy meglévő épületek kéményének, fa vagy pellet tüzelőanyagok esetén.
  • Padlóról indítható vagy falra szerelhető. Bizonyos kandallótípusok esetén magára a kandallóra is szerelhető.
2019. augusztus 15. és szeptember 30. között extra kedvezménnyel rendelheti meg a Trendvezér PERMETER kéményt.

Raktárkészletről, fekete színben három munkanapon belül az Ön címén lehet. Jelen ajánlat szeptember 30-ig érvényes, és nem teljes körű.
A végleges ár a kémény magasságától, átmérőjétől és az épület adottságaitól is függ. A kémény hibátlan működéséhez nagyon fontos, hogy a rákötésre kerülő tüzelőberendezéshez méretezzék. Az átmérő és a magasság megfelelő kiválasztásával a kéménynek jó huzata lesz, ez elősegíti a kandalló működését. Egy szerelt kéménynél az is fontos, hogy az épületen belül vagy a falon kívül kell-e felszerelni, illetve, hogy a szabadon álló szakasz milyen hosszúságú.

További információk a szezonális, PERMETER kéményre vonatkozó Kéménykommandó ajánlatról.

Schiedel PERMETER kémény - A TrendvezérAz Energiaguru ABSOLUT kémény

Az ABSOLUT kéményrendszer mindent tud, amit ma egy kéménynek tudnia kell. Bármilyen tüzelőanyaghoz alkalmazható, az energiahatékonyságra törekvő, jól szigetelt házakba tökéletes választás. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek is igazoltan megfelel.
  • Az Energiaguru ABSOLUT kéményt ajánlják zárt égésterű kandallókhoz, kondenzációs gázkazánokhoz, az energiahatékonyságra törekvő új épületek kéményének.
  • Hosszú távon biztosítja az otthon meghittségét egy jól működő fűtési rendszer részeként.
  • Az ABSOLUT kémény egyedülálló dizájn elemeivel a ház tökéletes részévé válik nemcsak fűtéstechnikai, hanem esztétikai szempontból is. A kéményláb már rejtett ajtós kivitelben is elérhető, a kéményfej pedig választható színben és felületkezeléssel rendelhető.
  • Gyors építést tesz lehetővé az emeletmagas kivitel, mert az ABSOLUT PARAT technológia előre összeszerelve kerül az építési helyszínre a belső és a külső rész felületkezelésével együtt.
  • A hőszigetelt köpenytégla és az ABSOLUT kéményrendszer többi hőhídmentességet biztosító alkatrésze segít a passzívházak esetében a minősítéshez szükséges előírásokat teljesíteni.
2019. augusztus 15. és szeptember 30. között extra kedvezménnyel rendelheti meg az Energiaguru ABSOLUT kéményt.

Az Ön házához legmegfelelőbb kémény végleges árát a kéménymagasság, az átmérő és a családi ház egyéb adottságai is befolyásolják, ezért az ajánlat nem teljes körű.

További információk a szezonális, ABSOLUT kéményre vonatkozó ajánlatról.

Schiedel ABSOLUT kémény - Az EnergiaguruTökéletes kémény tökéletes áron: UNI Plus kémény

Az UNI Plus évtizedek óta a legnagyobb mennyiségben eladott kéménytípus Európa-szerte. A tradicionális fűtési módok, hagyományos épületek megbízható társa. Ajánlják kandallókhoz, szobakályhákhoz, cserépkályhákhoz épületen belül vagy épület mellett megépítve.

A megszokott dolgok is különlegessé tehetők egy kevés odafigyeléssel: az UNI Plus kémény tetőn kívüli szakaszát többféle módon is kialakíthatjuk. Ez a típus hőszigetelő vakolást, kész kéményfej elemeket vagy ráborítható komplett kéményfejet is kaphat. A tetőkimenet alatt elhelyezett különleges átalakító idom beépítésével akár szerelt fémkémény is lehet a befejezése. Ez a megoldás különösen a modern megjelenésű és tetőszerkezetű épületek esetén kerülhet előtérbe.

2019. augusztus 15. és szeptember 30. között az UNI Plus kéményt szezonáron vásárolhatja meg.

Jó hír, hogy a kedvezményes UNI Plus kéményre várni sem kell, mert mindig elérhető a Schiedel raktárából, többféle méretkombinációban is. Ma kigondolja, holnap megrendeli és három munkanapon belül az Ön címén lehet. Országszerte, a kedvenc építőanyag kereskedőknél is elérhető. Tényleg olyan, mintha családtag lenne.
A kéményár a kémény magasságától és átmérőjétől függ. A kémény tökéletes működéséhez fontos, hogy a rákötésre kerülő tüzelőberendezéshez méretezzék. Az átmérő és a magasság megfelelő kiválasztásával a kéménynek jó huzata lesz, ami elősegíti a kandalló hatékony működését.

További információk a szezonális, UNI Plus kéményre vonatkozó ajánlatról.

Schiedel UNI Plus kémény szezonáron

 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
   
   
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
Kulcsszavak:  Schiedel  Kéménykommandó  PERMETER  ABSOLUT  UNI  Plus  kémények  kéményrendszer  épített  szerelt  szobakályha  kandalló  passzívház