Schiedel Kéménykommandó - PERMETER, ABSOLUT és UNI Plus kémények akciója

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.
Schiedel Kéménykommandó - PERMETER, ABSOLUT és UNI Plus kémények akciója

A kéményeket 2019. augusztus 15. és szeptember 30. között rendelheti meg kedvezményes áron
Az Energiaguru ABSOLUT kémény

Az ABSOLUT kéményrendszer mindent tud, amit ma egy kéménynek tudnia kell. Bármilyen tüzelőanyaghoz alkalmazható, az energiahatékonyságra törekvő, jól szigetelt házakba tökéletes választás. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek is igazoltan megfelel.
  • Az Energiaguru ABSOLUT kéményt ajánlják zárt égésterű kandallókhoz, kondenzációs gázkazánokhoz, az energiahatékonyságra törekvő új épületek kéményének.
  • Hosszú távon biztosítja az otthon meghittségét egy jól működő fűtési rendszer részeként.
  • Az ABSOLUT kémény egyedülálló dizájn elemeivel a ház tökéletes részévé válik nemcsak fűtéstechnikai, hanem esztétikai szempontból is. A kéményláb már rejtett ajtós kivitelben is elérhető, a kéményfej pedig választható színben és felületkezeléssel rendelhető.
  • Gyors építést tesz lehetővé az emeletmagas kivitel, mert az ABSOLUT PARAT technológia előre összeszerelve kerül az építési helyszínre a belső és a külső rész felületkezelésével együtt.
  • A hőszigetelt köpenytégla és az ABSOLUT kéményrendszer többi hőhídmentességet biztosító alkatrésze segít a passzívházak esetében a minősítéshez szükséges előírásokat teljesíteni.
2019. augusztus 15. és szeptember 30. között extra kedvezménnyel rendelheti meg az Energiaguru ABSOLUT kéményt.

Az Ön házához legmegfelelőbb kémény végleges árát a kéménymagasság, az átmérő és a családi ház egyéb adottságai is befolyásolják, ezért az ajánlat nem teljes körű.

További információk a szezonális, ABSOLUT kéményre vonatkozó ajánlatról.

Schiedel ABSOLUT kémény - Az Energiaguru
Schiedel ABSOLUT kémény - Az EnergiaguruTökéletes kémény tökéletes áron: UNI Plus kémény

Az UNI Plus évtizedek óta a legnagyobb mennyiségben eladott kéménytípus Európa-szerte. A tradicionális fűtési módok, hagyományos épületek megbízható társa. Ajánlják kandallókhoz, szobakályhákhoz, cserépkályhákhoz épületen belül vagy épület mellett megépítve.

A megszokott dolgok is különlegessé tehetők egy kevés odafigyeléssel: az UNI Plus kémény tetőn kívüli szakaszát többféle módon is kialakíthatjuk. Ez a típus hőszigetelő vakolást, kész kéményfej elemeket vagy ráborítható komplett kéményfejet is kaphat. A tetőkimenet alatt elhelyezett különleges átalakító idom beépítésével akár szerelt fémkémény is lehet a befejezése. Ez a megoldás különösen a modern megjelenésű és tetőszerkezetű épületek esetén kerülhet előtérbe.

2019. augusztus 15. és szeptember 30. között az UNI Plus kéményt szezonáron vásárolhatja meg.

Jó hír, hogy a kedvezményes UNI Plus kéményre várni sem kell, mert mindig elérhető a Schiedel raktárából, többféle méretkombinációban is. Ma kigondolja, holnap megrendeli és három munkanapon belül az Ön címén lehet. Országszerte, a kedvenc építőanyag kereskedőknél is elérhető. Tényleg olyan, mintha családtag lenne.
A kéményár a kémény magasságától és átmérőjétől függ. A kémény tökéletes működéséhez fontos, hogy a rákötésre kerülő tüzelőberendezéshez méretezzék. Az átmérő és a magasság megfelelő kiválasztásával a kéménynek jó huzata lesz, ami elősegíti a kandalló hatékony működését.

További információk a szezonális, UNI Plus kéményre vonatkozó ajánlatról.

Schiedel UNI Plus kémény szezonáron
Schiedel UNI Plus kémény szezonáron


A hírben szereplő termékek

 
Schiedel ABSOLUT kéményrendszer

Az ABSOLUT kémény bármilyen tüzelőanyaghoz alkalmazható, az energiahatékonyságra törekvő, jól szigetelt házakba tökéletes választás. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek igazoltan megfelel.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Schiedel UNI***Plus teljes hőszigetelésű kéményrendszer

Az UNI***Plus kémény a tradicionális fűtési módok, hagyományos épületek megbízható társa. A kéményrendszer univerzális, bármely tüzelési mód esetén biztonságosan alkalmazható.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Schiedel PERMETER kéményrendszer

A PERMETER háromhéjú hőszigetelt fém kéményrendszer minden tüzelőberendezéshez alkalmazható, túlnyomásos vagy huzat hatása alatti üzemmódban is. Minőségi rozsdamentes acél belső csővel, 25 mm-es vagy 50 mm-es hőszigetelés vastagsággal és választható külső színekkel kerül forgalomba. Alkalmas fa, pellet és gáz tüzelőanyagok füstgázának elvezetésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kémények
Kémények
Kályhák, kandallók
Kályhák, kandallók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...