Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer

120 és 800 lumen közötti fényerő mindössze 1 termékméretben. Az Exiway Smartled DiCube univerzálisabb, kevesebb termék és tartozékreferenciával. IP65 védettség egyéb kiegészítő nélkül. Magasra telepített lámpa esetén a megoldás egyszerű: irányítson lézersugarat a lámpára a címzés vagy a teszt elindításához. Az eredmény látható a visszajelző LED-en és azt elküldi a vezérlőnek is. Kombinált és készenléti üzemmódban is elérhető kivitel: a kombinált üzemmódú termék készenléti üzemmódban is használható, ennek kiválasztása a csatlakozón vagy a szoftveren keresztül történik. A forradalmian új LiFePO4 technológiájú akkumulátor eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket.

  • nagy teljesítmény
  • karcsúság
  • esztétikum

Letöltések

Vészvilágítási megoldások <br>
Önálló és címezhető rendszerek (SE377/2021) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 5.8 MB
Vészvilágítási megoldások
Önálló és címezhető rendszerek (SE377/2021)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Harmony XB5 műanyag és XB4 fém Ø22 működtető és jelzőegységek Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop Harmony XB4 ATEX robbanásbiztos környezetbe építhető fém működtető és jelzőkészülékek Harmony XVB Ø70 moduláris fényoszlop
 
Schneider Electric Harmony működtető- és jelzőkészülékek
12 termék

A Harmony termékcsalád egy rendkívül széles, piacvezető kínálata működtető- és jelzőkészülékeknek, az általános 22 mm és 30 mm furatba szerelhető készülékektől a fényoszlopokon át egészen az alkalmazás-specifikus daruvezérlő megoldásokig.

12 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Modicon ABT7ES transzformátorok Modicon ABL6 transzformátorok Modicon ABT7PD transzformátorok
 
Schneider Electric Modicon transzformátorok
3 termék

A transzformátorok nélkülözhetetlen elemei az ipari automatizálási és folyamatirányítási rendszereknek, melyek biztosítani tudják az elektronikus eszközök számára szükséges eltérő váltóáramú feszültségszinteket illetve leválasztást biztosítanak a betáplálási hálózattól az elektronikus eszközök védelme érdekében. A Modicon tápellátás kínálatban szerepelnek egyszerű általános transzformátorok, de speciális alkalmazásokra megfelelő kettős tekercselésű készülékek is megtalálhatók.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mini Kaedra IP65 vízálló kiselosztók
 
Mini Kaedra IP65 vízálló kiselosztók

A Mini Kaedra villamos műanyag kiselosztó szekrény család ideális kisvállalkozások és ipari épületek számára 63 A-ig, beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az IP65 és IK09 védettségű kiselosztó szekrények RAL 7035 világos szürke színben és átlátszó zöld ajtóval érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Minera olajszigetelésű transzformátor
 
Minera olajszigetelésű transzformátor

A Minera egy ásványolaj szigetelésű elosztótranszformátor, mely tökéletesen megfelel az általános ipari és elosztóhálózati igényeknek. A Schneider Electric innovatív EcoStruxure architektúrájához illeszkedve elérhető Connected kivitelben is, aminek köszönhetően folyamatosan figyelemmel követheti gépe igénybevételét és egészségi állapotát, lehetőséget adva ezáltal a preventív, de akár a prediktív karbantartási folyamatok kialakítására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Galaxi belső kezelőterű állomás
 
Galaxi belső kezelőterű állomás

A Galaxi a Schneider Electric belső kezelőterű előre gyártott transzformátor állomása 1 MVA teljesítményig, mely akár kulcsrakész kivitelben is elérhető. A Galaxi állomások Minera olajszigetelésű transzformátort, RM6 középfeszültségű kapcsolóberendezést, kisfeszültségű oldalon pedig 1 db Compact NS megszakítót és olvadóbiztosítós leágazásokat tartalmaznak, de igény szerint teljes mértékben személyre szabhatók. Az állomás elérhető Connected kivitelben is, aminek köszönhetően folyamatosan figyelemmel követheti alállomása állapotát, valamint részletes információkat kaphat az állomásban üzemelő berendezésekről és gépekről, így könnyedén minimalizálhatja az esetleges állási időt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Tartalékvilágítás, jelzőfények
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Biztonsági jelek, forgalomirányító berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...