a_6_d_19_1416400419705_gunnebo_logo_2014.jpg Gunnebo gyorskapuk

A Gunnebo gyorskapuk nagy személyforgalmat bonyolítanak le, jól alkalmazkodnak a belsőépítészeti térkialakításhoz és rendszeres karbantartással hosszú élettartamúak. A gyorskapuk 90 cm széles átjárószélességgel is rendelhetők, így az akadálymentesített áthaladást is biztosítani tudják. A gyorskapu nyitása történhet az ajtószárnyak tengely körüli elfordulásával, vagy oldalirányban, a kaputestbe való becsúszásával. Az első változatnál a kaputest helyigénye kisebb, a Gunnebo választékában a SpeedStile FLs és SpeedStile FL típusok működnek ezen a módon. A SpeedStile BP és FP típusoknál az ajtók üvegszárnyai a kaputestbe csúszva nyitnak szabad utat. A kártyaolvasók valamennyi típusnál elhelyezhetők a kaputestbe süllyesztve is.

  • A belső tér kialakításához választható sokféle kivitel
  • Normál és akadálymentesített átjárószélesség
  • Tervezett élettartam 12-15 év rendszeres karbantartás esetén
Letöltések

Kapcsolódó hírek

Gunnebo beléptető rendszer és objektumbiztonsági eszköz modellek BIM alapú tervezéshez
Felhasználásra kész BIM modellekkel támogatják a tervezést
Gunnebo beléptető rendszer és objektumbiztonsági eszköz modellek BIM alapú tervezéshez
A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk esztétikus, sokféle környezetbe illeszthető berendezések
Feladatból lehetőség a belsőépítészeknek
A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk esztétikus, sokféle környezetbe illeszthető berendezések
A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk új sorozata
Az új sorozat távlatot nyit az ellenőrzött beléptetés egyedi szín- és formavilágú kialakításának területén
A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk új sorozata

További termékek a cégtől

 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
 
Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo RotaSec teljes magas forgókapujánál a tartókeret és a forgórész egymástól függetlenül választható. A forgórész lehet háromszárnyú, 120 fokos szöget bezáró szárnyakkal, vagy négyszárnyú, 90 fokos szöget záró szárnyakkal. A forgórész és a tartókeret felülete egymástól függetlenül lehet porfestett vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél. Nagy forgalom esetén helytakarékos a dupla teljes magas forgókereszt alkalmazása. A RotaSec kapu kültéri alkalmazásra készül, és az opcióként rendelhető beépített fűtéssel télen is használható. A folyamatos eső és a nyári napsütés okozta felmelegedéstől védőtetővel kell óvni, ezért az opciók között szerepel egy integrált védőtető is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo DarTek IA golyóálló ajtók, ablakok

A Gunnebo MagTek ajtói a golyóálló szerkezetekre vonatkozó nemzetközi EN1630 és EN1522 szabványok szerinti biztonsági osztályoknak megfelelő kivitelben rendelhetők. A szabványok előírásainak való megfelelésüket független tesztelő szervezetek által kiállított tanúsítványok igazolják. A választható opciókkal mind az ajtók külső megjelenése (tömör, üvegezett, félig üvegezett, stb.) mind pedig a műszaki kialakítása (méretezés, hőszigetelés, választható zártípusok, stb.) a felmerült igényekhez igazítható. Olyan fokozott biztonságot igénylő területeken javasoljuk az alkalmazásukat, mint a pénzintézetek, nagykövetségek, kormányzati épületek, katonai és rendőrségi objektumok, stratégia fontosságú közmű épületek (erőművek, elosztók, stb.)

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo GyroSec forgókapu

A Gunnebo GyroSec forgókapu a RevoSec-hez hasonló elegáns kivitelű, de motoros működésű, többféle méretben is elérhető biztonsági forgókapu. A Gunnebo GyroSec biztonsági opcióinak a választéka meglehetősen széles, lehetőség van többek között fémdetektorral, BR2, BR3 és BR4 golyóálló üveggel vagy RC2 és RC3 betörésálló kivitelben való megrendelésre is.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo biztonsági ajtó
2 termék

A Gunnebo által tervezett biztonsági ajtók, ablakok és partíciók kiemelt fizikai védelmet nyújtanak ott, ahol a magas biztonsági szint elsőrendű fontosságú. A berendezéseket külön vizsgálták a legszigorúbb biztonsági és építési szabványok szerint a betörésállóság, golyóállóság, robbanásbiztosság és tűzállóság szempontjából. A termékskála acél és alumínium ajtókból és partíciókból, moduláris felépítésű biztonsági falakból, ATM védőházakból, ügyfélspecifikus pultokból, védőüvegekből és átadótálcákból, valamint robbanásbiztos termékekből áll.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Automata ajtók
Automata ajtók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...