Beléptető és parkoló rendszerek

Compass beléptető rendszer
 
Compass beléptető rendszer

Akár 6000 db beléptető kártya kezelése. A beléptető kártyák olvasása és azonosítása elkülönítve történik, ezáltal még biztonságosabb a használata. A paraméter beállításokat a rendszer leállítása nélkül is elvégezhetők. Akár egyedi kinézetű kártyákat is lehet rendelni, de minimum 100 db-os rendelés esetén teljesíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dahua érintésmentes beléptető- és arcfelismerő rendszer
 
Dahua érintésmentes beléptető- és arcfelismerő rendszer

A Dahua érintésmentes beléptető- és arcfelismerő rendszere akár 2 méteres távolságból, és 0,2 másodpercen belül képes a személyazonosításra. A rendszer minden eddiginél biztonságosabban és hatékonyabban képes azonosítani a létesítményekbe belépő személyeket, a mesterséges intelligencia alapú algoritmus segítségével 99% feletti detektálási pontosság érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ParkSol parkoló rendszerek
 
ParkSol parkoló rendszerek

A ParkSol intelligens parkoló foglaltságjelző rendszer ultrahangos és egyéb speciális foglaltságjelző érzékelőivel a férőhelyek foglaltsági állapotát érzékeli és a távkijelzők segítségével jelzi. Nagyméretű LED táblákkal pedig az érkező gépjármű sofőröket az üres helyek felé tereli a rendszer. Használatával lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy parkolóhelyenként jelenítsék meg a foglaltsági állapotát a parkolónak, mélygarázsnak. Stresszmentes és gördülékeny parkolási élményt nyújt. Grafikus alaprajz megjelenítő menedzsment szoftverével valós időben lehet tájékozódni a parkolóhelyek állapotáról, telítettségéről, amelyekről riportok készíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RFID ajtózár rendszerek RFID kártya, -író, -olvasó
 
Videosec EU hotel zárak, beléptetők
2 termék

RFID ajtózár rendszerek, RFID kártya, -író, -olvasók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kaba szállodai beléptető rendszerek
 
dormakaba szállodai beléptető rendszerek

A Kaba saját márkájú Ilco és Saflok beléptető rendszereivel kisebb otthonok, panziók, szociális intézmények vagy akár a luxusszállodák magas fokú biztonsági elvárásait elégíti ki. A portfólióban elektronikus hotelzárak, RFID-s és mobileszközös (Kaba Mobil Key System) beléptető rendszerek és kiegészítő termékek is megtalálhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME beléptető rendszerek CAME parkoló rendszerek
 
CAME beléptető és parkoló rendszerek
2 termék

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beléptető rendszerek a belépési jogosultságokkal rendelkező személyek és járművek regisztrálását végzik, és azok védett területre történő bejutást szabályozzák. Az offline (autonóm) beléptető rendszerek olyan elektronikus zárlati rendszerek, amelyek saját áramforrással rendelkező elektronikus zárbetétekből és kilincsekből, fali olvasókból, chipes kulcsokból vagy kártyákból állnak. Alkalmazásuk nagyobb épületek és objektumok főkulcsos és vezérkulcsos zárrendszereinél, továbbá régi építésű épületek beléptető rendszerének kialakításánál lehetséges.

Az online módon működtetett beléptető rendszerek folyamatos számítógépes kapcsolattal követik nyomon a ki-és belépést, valamint biztosítják a zárak egyedi átprogramozásának lehetőségét. Az azonosításra alkalmas eszközről leolvasott információkat a beléptető olvasó terminál továbbítja a központ felé. A kevésbé biztonságos PIN kódos beléptetők mellett a korszerűbb és magasabb védelmi szintű kártyás és biometrikus azonosítók terjedtek el igazán. Az azonosításra szolgáló kártyák lehetnek infrás, vonalkódos, mágnescsíkos vagy chipes kialakításúak. A legelterjedtebbek a rádiós adatátvitellel működő aktív vagy passzív proximity (közelítő) kártyák.

A rádiófrekvenciás kiolvasórendszerek (Radio Frequency Identification - RFID) szállodák, sportközpontok és rendezvényközpontok, wellness és fitnesz részlegek zárainak biztonságos használatát teszik lehetővé. A korszerű zárak feltörés elleni, a kártyák másolás elleni védelemmel vannak ellátva. A biometrikus technológiát alkalmazó beléptető rendszerek az ember egy egyedi jellemzőjének felismerésén alapulnak (kéz-, ujjlenyomat-, retina-, írisz-, hang- és arc-azonosítás). A beléptető rendszerek megfelelő szoftverrel alkalmassá tehetők munkaidő-nyilvántartó rendszerek kialakítására is. A munkaidő-nyilvántartó program által feldolgozott mozgásadatok a munkarend nyilvántartását, elszámolását és a bérszámfejtést is segítik.

A rendszámfelismerő rendszerek beléptető rendszer részeként vagy önálló rendszerként is alkalmasak a járműazonosításra. A kompakt rendszámfelismerő rendszerek olyan számítógép nélküli megoldások, amelyek az előzetesen feltöltött adatbázis alapján szabályozzák a forgalmat a kapuk és sorompók vezérlésével. A számítógépes rendszámfelismerő rendszerek felismerő programja a kamera által közvetített képet értelmezve végzi a beazonosítást, majd rögzíti a rendszámot és a belépési időpontot. A számítógép által vezérelt forgalomirányítási rendszerek lehetővé teszik az automatikus beléptetést. A beléptető, rendszámfelismerő, forgalomirányítási rendszerek a céges parkolás, míg fizetőautomatákkal kiegészítve a fizető parkolás komplex parkolási rendszerét alkotják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...