Beléptető és parkoló rendszerek

Compass beléptető rendszer
 
Compass beléptető rendszer

Akár 6000 db beléptető kártya kezelése. A beléptető kártyák olvasása és azonosítása elkülönítve történik, ezáltal még biztonságosabb a használata. A paraméter beállításokat a rendszer leállítása nélkül is elvégezhetők. Akár egyedi kinézetű kártyákat is lehet rendelni, de minimum 100 db-os rendelés esetén teljesíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BFT NEA LITE G rendszámfelismerő kamera
 
BFT NEA LITE G rendszámfelismerő kamera

A BFT NEA LITE G egy ANPR (automatikus rendszámtábla felismerő) kamera, melyet kifejezetten rendszámok leolvasására fejlesztettek ki. Integrálható vezetékes parkolási rendszerekbe, így hatékony megoldást nyújt a forgalomkezeléshez, valamint teljes körű felhasználói élményt biztosít. A NEA LITE G kamera lehetővé teszi a regisztrált rendszámmal rendelkező felhasználók számára a parkolóba való gyors és egyszerű be- illetve kilépést.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
G-ULock beléptető rendszer
 
G-ULock beléptető rendszer

A G-ULock beléptető rendszer lehetővé teszi a kulcs nélküli ajtónyitást okostelefon alkalmazással, ujjlenyomattal, számkóddal vagy egy RFID eszköz segítségével. A G-ULock tökéletes választás vállalkozások, magánszemélyek vagy bérházak számára, de ideális megoldást nyújt az alkalmi bérlakások kiadásánál is (pl. Airbnb).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Parksol parkoló rendszerek
 
Parksol parkoló rendszerek

A Parksol intelligens parkoló foglaltságjelző rendszer ultrahangos és egyéb speciális foglaltságjelző érzékelőivel a férőhelyek foglaltsági állapotát érzékeli és a távkijelzők segítségével jelzi. Nagyméretű LED táblákkal pedig az érkező gépjármű sofőröket az üres helyek felé tereli a rendszer. Használatával lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy parkolóhelyenként jelenítsék meg a foglaltsági állapotát a parkolónak, mélygarázsnak. Stresszmentes és gördülékeny parkolási élményt nyújt. Grafikus alaprajz megjelenítő menedzsment szoftverével valós időben lehet tájékozódni a parkolóhelyek állapotáról, telítettségéről, amelyekről riportok készíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAME parkoló rendszerek
 
CAME parkoló rendszerek

Kezelőszemélyzetet nem igénylő rendszer parkolóházakhoz, bevásárlóközpontokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FDU (Front Desk Unit) szállodai beléptető rendszerek Ambiance szállodai beléptető rendszerek BlueSky mobil beléptetési megoldások	Confidant RFID elektronikus szállodazár
 
dormakaba szállodai beléptető rendszerek
7 termék

A dormakaba szállodai termékeivel évente több mint 500 millió vendég élményét növeli. A mai utazó egyszerű, gyors és mindenhol elérhető megoldásokat, személyre szabott élményt keres, hogy kielégítse egyéni igényeit a szálláshely tekintetében. A dormakaba a szállodai megoldások széles választékát kínálja: ajtózárakat, kiegészítőket, mobil hozzáférési megoldásokat, valamint a működtetéshez szükséges szoftvereket.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Proxer 12-22-52-62 prémium kivitelű beléptető és munkaidő-nyilvántartó olvasók és terminálok UniGate beléptető vezérlő
 
Procontrol Proxer beléptető, munkaidő-nyilvántartó terminálok, olvasók, ajtóvezérlők
2 termék

A Procontrol Kft. 39 éve fejleszt és gyárt beléptető, és munkaidő-nyilvántartó berendezéseket, igen széles körű felhasználási területekre. A széles körű tapasztalat, a folyamatos fejlesztések, és a legmodernebb felületszerelt integrált, távolról programozható mikroelektronika együttese teszi lehetővé a legrugalmasabb beléptető berendezések gyártását, és az egyedi igények kialakítását.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Matrix Professional beléptető rendszer Exos 9300 beléptető rendszer dormakaba Terminal 96 00 munkaidő nyilvántartó rendszer Matrix One beléptető rendszer
 
dormakaba beléptető rendszerek
7 termék

A dormakaba csoport beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerei széleskörű megoldásokat kínálnak akár otthoni felhasználásra vagy kis szervezetek igényeire, de az integrált nagyvállalati rendszerek komplex kihívásaira is. A rendszerek rugalmasan testre szabhatók a felhasználói igényeknek megfelelően, a klasszikus online rendszerektől kezdve, standalone eszközökön át a munkaidő nyilvántartásig - olyan jövőbe mutató megoldásokkal ötvözve, mint a mobiltelefonos nyitás és a vezeték nélküli technológiák.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beléptető rendszerek a belépési jogosultságokkal rendelkező személyek és járművek regisztrálását végzik, és azok védett területre történő bejutást szabályozzák. Az offline (autonóm) beléptető rendszerek olyan elektronikus zárlati rendszerek, amelyek saját áramforrással rendelkező elektronikus zárbetétekből és kilincsekből, fali olvasókból, chipes kulcsokból vagy kártyákból állnak. Alkalmazásuk nagyobb épületek és objektumok főkulcsos és vezérkulcsos zárrendszereinél, továbbá régi építésű épületek beléptető rendszerének kialakításánál lehetséges.

Az online módon működtetett beléptető rendszerek folyamatos számítógépes kapcsolattal követik nyomon a ki-és belépést, valamint biztosítják a zárak egyedi átprogramozásának lehetőségét. Az azonosításra alkalmas eszközről leolvasott információkat a beléptető olvasó terminál továbbítja a központ felé. A kevésbé biztonságos PIN kódos beléptetők mellett a korszerűbb és magasabb védelmi szintű kártyás és biometrikus azonosítók terjedtek el igazán. Az azonosításra szolgáló kártyák lehetnek infrás, vonalkódos, mágnescsíkos vagy chipes kialakításúak. A legelterjedtebbek a rádiós adatátvitellel működő aktív vagy passzív proximity (közelítő) kártyák.

A rádiófrekvenciás kiolvasórendszerek (Radio Frequency Identification - RFID) szállodák, sportközpontok és rendezvényközpontok, wellness és fitnesz részlegek zárainak biztonságos használatát teszik lehetővé. A korszerű zárak feltörés elleni, a kártyák másolás elleni védelemmel vannak ellátva. A biometrikus technológiát alkalmazó beléptető rendszerek az ember egy egyedi jellemzőjének felismerésén alapulnak (kéz-, ujjlenyomat-, retina-, írisz-, hang- és arc-azonosítás). A beléptető rendszerek megfelelő szoftverrel alkalmassá tehetők munkaidő-nyilvántartó rendszerek kialakítására is. A munkaidő-nyilvántartó program által feldolgozott mozgásadatok a munkarend nyilvántartását, elszámolását és a bérszámfejtést is segítik.

A rendszámfelismerő rendszerek beléptető rendszer részeként vagy önálló rendszerként is alkalmasak a járműazonosításra. A kompakt rendszámfelismerő rendszerek olyan számítógép nélküli megoldások, amelyek az előzetesen feltöltött adatbázis alapján szabályozzák a forgalmat a kapuk és sorompók vezérlésével. A számítógépes rendszámfelismerő rendszerek felismerő programja a kamera által közvetített képet értelmezve végzi a beazonosítást, majd rögzíti a rendszámot és a belépési időpontot. A számítógép által vezérelt forgalomirányítási rendszerek lehetővé teszik az automatikus beléptetést. A beléptető, rendszámfelismerő, forgalomirányítási rendszerek a céges parkolás, míg fizetőautomatákkal kiegészítve a fizető parkolás komplex parkolási rendszerét alkotják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...