dormakaba Magyarország Zrt. dormakaba beléptető rendszerek

A dormakaba csoport beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerei széleskörű megoldásokat kínálnak akár otthoni felhasználásra vagy kis szervezetek igényeire, de az integrált nagyvállalati rendszerek komplex kihívásaira is. A rendszerek rugalmasan testre szabhatók a felhasználói igényeknek megfelelően, a klasszikus online rendszerektől kezdve, standalone eszközökön át a munkaidő nyilvántartásig - olyan jövőbe mutató megoldásokkal ötvözve, mint a mobiltelefonos nyitás és a vezeték nélküli technológiák.

Termékcsalád tagjai

Matrix Professional beléptető rendszer
 
Matrix Professional beléptető rendszer

A dormakaba Matrix Professional egy modulárisan felépülő, böngésző alapú, többnyelvű, komplex beléptető rendszer. Rendkívül sokféle felépítésben alkalmazható, a klasszikus online beléptetés kezelésén túl, standalone eszközök - akár vezeték nélküli - működtetése mellett, mobiltelefonos nyitás kezelésére is. Könnyen és rugalmasan illeszthető épületfelügyeleti rendszerekhez, munkaidő kezelő és bérszámfejtő alkalmazásokhoz egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Exos 9300 beléptető rendszer
 
Exos 9300 beléptető rendszer

A dormakaba tradícióinak megfelelő, magas biztonsági fokozatú beléptető rendszer. Az online belépési pontok mellett standalone eszközök - akár vezeték nélküli, vagy mobiltelefonos - kezelésére is alkalmas. Modulárisan felépülő, a felhasználói igényeknek megfelelően skálázható rendszer, a későbbi egyszerű bővítés lehetőségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
dormakaba Terminal 9600 munkaidő nyilvántartó rendszer
 
dormakaba munkaidő nyilvántartó rendszerek

A dormakaba munkaidő regisztráló terminálok sokféle lehetőséget és variációt kínálnak a munkaidő kezelésére. A felhasználó igényeihez illeszkedve alakíthatók ki az információ gyűjtésének, feldolgozásának és átadásának folyamatai. Meglévő munkaidő feldolgozó és bérszámfejtő rendszerekhez könnyen illeszthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Matrix One beléptető rendszer
 
Matrix One beléptető rendszer

A dormakaba Matrix One a kis- és középvállalkozások igényei szerint kialakított biztonságos beléptetési megoldás. Előnye, hogy felszerelés és üzemeltetés szempontjából egyaránt egyszerű és univerzális rendszer: azonnal felhasználható megoldás, rendkívül gyorsan bevezethető. Modern, intuitív grafikus felülete pedig egy reszponzív, böngésző alapú, többnyelvű felület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
evolo manager beléptető rendszer
 
evolo manager beléptető rendszer

A dormakaba evolo minden tekintetben rugalmas kiegészítő vagy önálló beléptető megoldás. A rendszer bármikor és nagyon könnyen bővíthető. A digitális beléptető komponensek, mint digitális kilincsek vagy cilinderek önállóan működnek kábelezés nélkül, így minden ajtóba gyorsan és könnyen beépíthetők. A meglévő mechanikus kulcsrendszerek könnyen együtt kezelhetők és kiegészíthetők a dormakaba evolo digitális komponenseivel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
evolo smart beléptető rendszer
 
evolo smart beléptető rendszer

Mobiltelefonos beléptetési megoldás kiskereskedelmi egységek, irodák, otthonok számára, maximum 50 felhasználóig. A digitális kilincsek, cilinderek programozása és a felhasználók kezelése telefonos applikáció segítségével történik. Az applikáción belül alakítható ki jogosultsági rendszer, illetve eseménynapló lekérésére is van lehetőség az eszközökről. Az eszközök nyitása médiával és mobiltelefon használatával egyaránt lehetséges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
dormakaba c-lever air kilincsgarnitúra
 
evolo standalone beléptető rendszer

A dormakaba digitális kilincsek és digitális cilinderek rendkívül széleskörűen alkalmazhatók, köszönhetően a variálható felszereltségüknek és kialakításuknak. Működhetnek önállóan, de a dormakaba szoftveres megoldásain keresztüli kezelés is lehetséges kis és nagyobb rendszerekben egyaránt. Lehetnek kiegészítői egy online rendszernek, de vezeték nélküli kapcsolat segítségével képesek önállóan is online működni. A felhasználási terület a vásárlói igényekhez szabható, felszerelésük rendkívül egyszerű és költséghatékony.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...