dormakaba Magyarország Zrt.

dormakaba Magyarország Zrt.

FDU (Front Desk Unit) szállodai beléptető rendszerek Ambiance szállodai beléptető rendszerek BlueSky mobil beléptetési megoldások	Confidant RFID elektronikus szállodazár
 
dormakaba szállodai beléptető rendszerek
7 termék

A dormakaba szállodai termékeivel évente több mint 500 millió vendég élményét növeli. A mai utazó egyszerű, gyors és mindenhol elérhető megoldásokat, személyre szabott élményt keres, hogy kielégítse egyéni igényeit a szálláshely tekintetében. A dormakaba a szállodai megoldások széles választékát kínálja: ajtózárakat, kiegészítőket, mobil hozzáférési megoldásokat, valamint a működtetéshez szükséges szoftvereket.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Matrix Professional beléptető rendszer Exos 9300 beléptető rendszer dormakaba Terminal 96 00 munkaidő nyilvántartó rendszer Matrix One beléptető rendszer
 
dormakaba beléptető rendszerek
7 termék

A dormakaba csoport beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerei széleskörű megoldásokat kínálnak akár otthoni felhasználásra vagy kis szervezetek igényeire, de az integrált nagyvállalati rendszerek komplex kihívásaira is. A rendszerek rugalmasan testre szabhatók a felhasználói igényeknek megfelelően, a klasszikus online rendszerektől kezdve, standalone eszközökön át a munkaidő nyilvántartásig - olyan jövőbe mutató megoldásokkal ötvözve, mint a mobiltelefonos nyitás és a vezeték nélküli technológiák.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Argus Air Boarding repülőtéri gyorskapuk	Argus V60 gyorskapu Argus 40-60-80 gyorskapuk Argus HSB és HSG gyorskapuk
 
dormakaba fizikai beléptető rendszerek
9 termék

A KABA magas minőségű fizikai beléptető eszközök széles skálájában megtalálhatóak többek között a forgóvillák, forgókeresztek, forgókapuk, lengőajtók változatos és igényes dizájnmegoldásokkal.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
dormakaba pExtra+ hengerzárbetétek dormakaba experT Plus hengerzárbetétek
 
dormakaba mesterkulcsos zárrendszerek
2 termék

Az egyszerűbb azonos zárlattól a nagy bonyolultságú vezérkulcsos rendszerekig az egyedi zárbetétek, lakatok, felső zárak, lemezszekrény-zárak mind azonos zárlatú rendszerbe foglalhatók. A mesterkulcsos zárrendszereket az épület(ek)re, létesítmény(ek)re testre szabottan tervezik. A személyek, felhasználói csoportok (munkatársak, vendégek, látogatók stb.) belépési jogosultságait és a személyi forgalom ellenőrzését a megrendelő/vállalat igényeinek megfelelően alakítják. A költséghatékony alapmegoldásoktól, a legkülönlegesebb egyedi biztonsági opciókig magas védelemmel tudják ellátni a zárrendszereket.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ST PRO Green automata tolóajtó ST FLEX automata tolóajtó ST FLEX Secure automata tolóajtó ST FLEX Green automata tolóajtó
 
dormakaba automata tolóajtó rendszerek
9 termék

A tökéletes megoldás szinte minden bejárathoz.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
dormakaba KTV ATRIUM FLEX forgóajtó KTV ATRIUM forgóajtó KTV-3, KTV-4 forgóajtók KTC-2 forgóajtó
 
dormakaba forgóajtó rendszerek
5 termék

Hatékony energiafelhasználású bejárati rendszerek.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BST/FBST íves tolóajtók Talos CSD íves tolóajtó
 
dormakaba íves tolóajtó rendszerek
2 termék

A Dorma íves tolóajtóinak speciális vonala csábító és egyedi hangulatot biztosít a bejárat számára. Az ajtók kifelé vagy befelé hajlított félkörökként és szegmensekként, teljes körű konfigurációkként, sőt ovális és kettős szegmensként is kialakíthatók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ES PROLINE tolóajtó automatika ES 200 tolóajtó automatika dormakaba ED 100/ED 250 nyílóajtó automatika ES 400 tolóajtó automatika
 
dormakaba ajtó automatikák
6 termék

A Dorma ajtócsukó rendszerek intelligens, beépített megoldásokat, kényelmet, korszerű formatervezést és prémium minőséget kínálnak a családi házaktól a korszerű irodaépületekig. A széleskörű termékkínálat a funkcionális követelmények tág tartományát elégíti ki, ezáltal szinte bármilyen ajtóhoz megfelelő megoldást kínál.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...