proidea.hu online termékinformációs katalógus

A dolgozók mozgásának nyomonkövethetősége és szabályozása dormakaba beléptető rendszerrel


2018. szeptember 24.

Wireg Hungária Kft. csarnok és irodakomplexum, Töltéstava - Az első magyarországi Matrix projekt

A Wireg Hungária Kft. egy ausztriai központú, nyomdaiparral foglalkozó vállalat, mely Magyarországon kb. 150 főt foglalkoztat. 2000-ben alapította a céget Hans-Peter Wagner úr, és a cég jelenlegi gyártó, nyomdai központja Töltéstaván található, egy kb. 2000 m²-es csarnokkal és irodai komplexummal.

A cég új gyártó és irodai kialakítására szeretett volna egy rugalmasan, gyorsan alakítható, szabályozható, lekérdezhető beléptető rendszert, ahol a kollégák belépése időablakokhoz köthető. Erre azért van nagy szükség, mivel a gyártás 3 műszakban zajlik, illetve sok diák munkavállaló dolgozik a gyárban, ami miatt a fluktuáció igen magas. A legköltséghatékonyabb megoldást a MATRIX One szoftver alatt online és wireless-es c-lever compact kilincsek vegyes használata adja, ahol a jogosultságok kiadása másodpercek alatt megtörténik, és új belépők rendszerbe emelése is rendkívül egyszerű. Nagyon fontos technikai megoldás volt a tulajdonos részére, hogy standard web-böngészőn keresztül elérhető a rendszer, nincs szükség kliens gépek telepítésére. A siker kulcsa volt a tulajdonos szemében az is, hogy egy kézből be tudja szerezni a beléptető rendszert, a fizikai beléptetést (TPB-S03), az automata bevéső zárakat (SVP 5000) és az ajtócsukókat is (TS92). A tulajdonos legfontosabb elvárása, hogy a kollégák mozgását tudja irányítani, meghatározni a gyártás és az irodák területén, valamint, hogy monitorozható legyen a kollégák beérkezése, távozása, pihenő ideje, amit a rendszerben kialakított zónákkal meg lehet oldani. Az új csarnok és iroda rész építése kapcsán merült fel annak az igénye, hogy a kollégák mozgásának nyomonkövethetősége és szabályozása megvalósítható legyen. A hatékonyabb munkavégzés kialakítása volt a cél, amit egy olyan design világú termékkel szeretett volna megvalósítani, ami teljes mértékben illeszkedik a cég belső kialakításához.
dormakaba TPB-S03 forgóvilla, SVP 5000 automatikus működésű zár
Beléptető rendszer:
  • MATRIX One szoftver
  • dormakaba 9230 Access Manager
  • dormakaba 9004 registration unit
  • dormakaba 9040 gateway
  • dormakaba 2725 c-lever compact
  • dormakaba 2622 c-lever
Fizikai beléptetés:
  • TPB-S03 forgóvilla
Ajtó vasalatok:
  • dormakaba TS 92 ajtócsukó
  • dormakaba SVP 5000 automata bevéső zár
A könnyebb és gyorsabb változáskövetés lehetővé teszi, hogy a műszakvezetők hatékonyabb munkát végezzenek, sokkal kevesebb adminisztrációs tevékenységet hajtsanak végre. Nagyobb biztonságot sikerült elérni a teljes objektum területén azzal, hogy a teljes héjszerkezetét a csarnoknak és az irodáknak lezárták, és csakis ellenőrzött, engedélyezett módon lehet belépni.

Amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Wireg Hungária Kft. projektjéhez beszállított termékekről, küldje el írásos üzenetét a dormakaba Magyarország Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-1044 Budapest, Óradna utca 3/b.
Postacím: H-1550 Budapest, Pf. 198
Telefon: +36 1 350 1011
Fax: +36 1 329 0692
E-mail:
Web: www.dormakaba.hu
Központi elérhetőség
  +36 1 350 1011
   
   
   
   
A Dorma és a Kaba egyesítve erőit, 2016. július 1-től dorma+kaba-ként működik tovább. Így a biztonságos beléptetéshez és bejutáshoz szükséges termékek és szolgáltatások most már egyetlen forrásból érhetőek el. A dorma+kaba egyesülésével - legyen az épület bármely ciklusában, az építkezés bármely fázisában - az Ön igényeihez igazodva járulhat hozzá projektjei sikeréhez. Magas minőségű termékeikkel és szolgáltatásaikkal ügyfeleik mindennapjait kívánják biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni. Széleskörű és átfogó megoldásokat és szolgáltatásokat kínálnak a biztonság és a beléptetés területén szállodák, bevásárlóközpontok, üzletek, sportlétesítmények, repterek, kórházak, irodaházak részére vagy saját otthonába.
Márkanevek: Dorma, Kaba
Kulcsszavak:  dormakaba  Zrt  Wireg  Hungária  Kft  csarnok  irodakomplexum  Töltéstava  nyomdai  központ  beléptető  rendszer  MATRIX  One  szoftver  TPB-S03  forgóvilla  SVP  5000  automata  bevéső  zár  TS92  ajtócsukó  beléptetés