A dolgozók mozgásának nyomonkövethetősége és szabályozása dormakaba beléptető rendszerrel

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Wireg Hungária Kft. csarnok és irodakomplexum, Töltéstava - Az első magyarországi Matrix projekt

A Wireg Hungária Kft. egy ausztriai központú, nyomdaiparral foglalkozó vállalat, mely Magyarországon kb. 150 főt foglalkoztat. 2000-ben alapította a céget Hans-Peter Wagner úr, és a cég jelenlegi gyártó, nyomdai központja Töltéstaván található, egy kb. 2000 m²-es csarnokkal és irodai komplexummal.

A cég új gyártó és irodai kialakítására szeretett volna egy rugalmasan, gyorsan alakítható, szabályozható, lekérdezhető beléptető rendszert, ahol a kollégák belépése időablakokhoz köthető. Erre azért van nagy szükség, mivel a gyártás 3 műszakban zajlik, illetve sok diák munkavállaló dolgozik a gyárban, ami miatt a fluktuáció igen magas. A legköltséghatékonyabb megoldást a MATRIX One szoftver alatt online és wireless-es c-lever compact kilincsek vegyes használata adja, ahol a jogosultságok kiadása másodpercek alatt megtörténik, és új belépők rendszerbe emelése is rendkívül egyszerű. Nagyon fontos technikai megoldás volt a tulajdonos részére, hogy standard web-böngészőn keresztül elérhető a rendszer, nincs szükség kliens gépek telepítésére. A siker kulcsa volt a tulajdonos szemében az is, hogy egy kézből be tudja szerezni a beléptető rendszert, a fizikai beléptetést (TPB-S03), az automata bevéső zárakat (SVP 5000) és az ajtócsukókat is (TS92). A tulajdonos legfontosabb elvárása, hogy a kollégák mozgását tudja irányítani, meghatározni a gyártás és az irodák területén, valamint, hogy monitorozható legyen a kollégák beérkezése, távozása, pihenő ideje, amit a rendszerben kialakított zónákkal meg lehet oldani. Az új csarnok és iroda rész építése kapcsán merült fel annak az igénye, hogy a kollégák mozgásának nyomonkövethetősége és szabályozása megvalósítható legyen. A hatékonyabb munkavégzés kialakítása volt a cél, amit egy olyan design világú termékkel szeretett volna megvalósítani, ami teljes mértékben illeszkedik a cég belső kialakításához.
dormakaba TPB-S03 forgóvilla, SVP 5000 automatikus működésű zár
dormakaba TPB-S03 forgóvilla, SVP 5000 automatikus működésű zár

Beléptető rendszer:
  • MATRIX One szoftver
  • dormakaba 9230 Access Manager
  • dormakaba 9004 registration unit
  • dormakaba 9040 gateway
  • dormakaba 2725 c-lever compact
  • dormakaba 2622 c-lever
Fizikai beléptetés:
  • TPB-S03 forgóvilla
Ajtó vasalatok:
  • dormakaba TS 92 ajtócsukó
  • dormakaba SVP 5000 automata bevéső zár
A könnyebb és gyorsabb változáskövetés lehetővé teszi, hogy a műszakvezetők hatékonyabb munkát végezzenek, sokkal kevesebb adminisztrációs tevékenységet hajtsanak végre. Nagyobb biztonságot sikerült elérni a teljes objektum területén azzal, hogy a teljes héjszerkezetét a csarnoknak és az irodáknak lezárták, és csakis ellenőrzött, engedélyezett módon lehet belépni.

Amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Wireg Hungária Kft. projektjéhez beszállított termékekről, küldje el írásos üzenetét a dormakaba Magyarország Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 

Kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Zárak
Zárak
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...