proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új fejlesztés a recordtól - UD kalkulátorral a legkisebb hőáteresztésért


2019. február 19.

Elsősorban tervezőknek és végfelhasználóknak hatalmas segítség a record új fejlesztésű UD kalkulátora

A szerkezeti hőátbocsátási tényezők mérése immár egyszerűen és kényelmesen elvégezhető ezzel az új, online felületen elérhető kalkulátorral. A mérésből kiderül, hogy a speciális fejlesztésű record THERMCORD hőszigetelő automata ajtó mennyivel kevesebb hőt enged át, mint egy hagyományos automata ajtó. A fokozott hőszigetelésért kifejlesztett automata ajtó termékcsalád a legjobb választás, ha hőszigetelő bejáratról van szó, hiszen az üvegvastagságon kívül a profilrendszer is egyedi kialakítású.

A record új UD kalkulátorát az alábbi képre kattintva érheti el.

record UD kalkulátor

Nem csak a téli hidegben, de a nyári melegben is rendkívül fontos egy jó hőszigetelésű bejárat, a kalkulátor pedig remélhetőleg megkönnyíti a döntést megrendelés előtt.

Az automata ajtók és a hő vesztés kapcsolatáról bővebben a megújult record blog egyik bejegyzésében olvashat, melyet az alábbi linkre kattintva érhet el. https://www.record.hu/hu/bejegyzesek/hoszigetelt-bejarati-ajtoval-csokkentheto-a-futesszamla

A record tolóajtók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a record Ajtó-automatizálási Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári u. 56.
Fax: +36 24 515 392
Mobil: +36 30 444 8887
E-mail:
Web: www.record.hu
Bíró Ádám
értékesítési vezető +36 70 419 6595
Weisz Dalma
ügyintéző +36 30 444 8887
   
A record automata ajtók éppúgy használhatók magán- és középületek, szállodák, üzletek, bankok, repterek, pályaudvarok gyógyszertárak kis és nagy forgalmú bejárataként, mint belső tereket elválasztó átjárókban, kórházakban folyosói elválasztó és műtőajtókhoz, hűtőterekhez. Valamint még rengeteg olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nehézkes az ajtók kézi használata, ám az elegancia megjelenése lényeges, illetve fontos, hogy az ajtók – az emberek áthaladása után – mindenképpen visszazáródjanak.
További hírek az Automata ajtók termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  record  ajtó  UD  kalkulátor  automata  ajtó  THERMCORD  hőszigetelő  automata  ajtó