Miért válasszuk a FAAC B614 automata sorompót?

FAAC B614 automata sorompó

Számos területen alkalmazható a biztonságos beléptetésre

Egy új termék – jelen esetben a FAAC B614 automata sorompó – választása esetén a megrendelőkben felmerülhetnek bizonyos kérdések.

  • Vajon mennyiben más az új eszköz vagy rendszer, mint a korábbiak?
  • Miért érdemes bizalommal lenni egy új konstrukció iránt?

A válaszokat általában a gyártók és forgalmazók adják meg, a B614 automata sorompó esetében a FAAC Hungary Kft. szakemberei.

A parkolókban már jól bevált automata sorompók használata a biztonságos beléptetésre nemcsak a kereskedelmi egységek számára ad megoldást, hanem akár a lakossági felhasználók részére is. A FAAC B614 automata sorompó ideális lakóparkok vagy közös használatú garázsok és területek leválasztására.

FAAC B614 automata sorompó
FAAC B614 automata sorompó

A sorompó modern dizájnnal rendelkezik, így jól illeszkedik az új építésű irodaházak és kereskedelmi épületek stílusához. Méreteit tekintve robusztus és masszív, mely nagy teljesítményt rejt magában. A megbízható működés szintén garantált, hiszen kiváló minőségű alkatrészek és anyagok alkotják.

A B614 automata sorompó főbb jellemzői

Modern technológiát alkalmazva a B614 sorompó a mobiltelefonoknál megismert és megszokott módon kezelhető, ugyanis egy intuitív elektronika és érintőpanel segíti a programozást. A számos konfigurálható paraméterrel rendelkező elektronika a sorompó felső részébe van integrálva és gombok, kijelzők használatával állítható be.

FAAC B614 automata sorompó
FAAC B614 automata sorompó

A B614 sorompó mozgásának gördülékenységét a két redukciós fokozatú karrendszer biztosítja. A sima felfelé és lefelé történő mozgatást egy 24 V-os motor végzi, mely a beépített kódoló irányításával tökéletesen az eltérő igényekhez szabható. Az univerzális OMNIDEC rádiós dekódolós rendszer a kezelőrészbe került integrálásra. A sorompó kar mérete elérheti az 5 méteres hosszt, így nagyobb iparterületeken is biztosítani tudják a ki- és beléptetést.

FAAC B614 automata sorompó
FAAC B614 automata sorompó

Védelmi funkciók

A B614 sorompó robusztus kialakítása alkalmassá teszi az ipari környezetben való használatra is. Rendelkezik az összenyomódás elleni maximális védelemmel. A biztonságos működés alapja a megfelelően beállított automatika és a hozzá tartozó elemek tökéletes összhangja. Ez biztosítja, hogy az akár 3 méter hosszú sorompókar kevesebb mint két másodperc alatt nyíljon fel vagy le. 

Egy esetleges meghibásodás miatti vészhelyzet kezelésére manuálisan működtethető vészkioldó lett a sorompóba szerelve. A fényvisszaverő csíkok, a választható kiegészítő világítási megoldások, valamint a figyelemfelkeltő vörös szín mind, mind arra szolgálnak, hogy a terület védelme bárki számára jól látható legyen.

FAAC B614 automata sorompó
FAAC B614 automata sorompó

Kiegészítők a használathoz

A tartozékok széles választéka teszi lehetővé, hogy a FAAC B614 automata sorompó tökéletesen személyre szabható legyen. A szoknyával felszerelt sorompó nagy forgalmú területeken biztosít hatékonyabb forgalomkorlátozást (véd az átbújás ellen).

A sorompókarra szerelhető, gumiból készült ütésgátló profilok négyszögletes vagy lekerekített változatban érhetők el. Fényvisszaverő matrica is ragasztható a sorompóra, melynek formája lehet kerek vagy téglalap alakú.

Lehetőség van LED világítás felszerelésére is – akár a sorompó rudak teljes hosszában – melynek segítségével a rossz látási viszonyok sem akadályozzák a B614 automata sorompó láthatóságát, így a sorompó téli vagy esti időszakban is biztonsággal üzemeltethető.

A FAAC Hungary Kft. szakemberei minden olyan további kérdésre választ adnak, amely felmerülhet egy új sorompó kiválasztása előtt az érdeklődőkben.

A hírben szereplő termékek
FAAC sorompók
 
FAAC sorompók

A FAAC sorompók hosszú távú és hatékony működést garantálnak az automatizálás és forgalomirányítás területén például parkolókban, tömegközlekedésben, repülőtereken, autópálya-díjpénztárakban, kereskedelmi és ipari létesítményekben, kormányzati épületekben, sport- és rendezvényközpontokban, valamint közintézményekben. Egyetlen modell megoldást nyújthat az akár 2-8 méter szélességű bejáratok forgalmának szabályozására is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Sorompókkal bővült a FAAC Hungary termékkínálata
Sorompókkal bővült a FAAC Hungary termékkínálata
A FAAC sorompók illeszkednek a felhasználói igényekhez és megbízható működést garantálnak
Sorompókkal bővült a FAAC Hungary termékkínálata
Kategóriák
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...