proidea.hu online termékinformációs katalógus

A record Ajtó-automatizálási Kft. termékei a Dunaújvárosi Járási Hivatalban


2019. április 05.

Az automata ajtók mellett automatizált garázskapuk is beépítésre kerültek

A Fejér Megyei Kormányhivatal Járási Hivatalának épületét egy régi rendelőintézet átépítésével alkották meg. A dunaújvárosi emberek nagy örömére ebben az új épületben végre egy helyre kerültek az eddig szétszórt egységek, ezzel csökkentve többek között az ügyintézés idejét is.

Az 5000 négyzetméteren elterülő 134 munkahelynek otthont adó épület új, modern és gépesített voltát automatizált nyílászárókkal is növelték. A record termékei közül az STA 21-est választották főbejáratnak, hiszen a kétszárnyú tolóajtó nagy tömegek gondtalan és gyors átengedésére is kiválóan alkalmas. Ezzel is elősegítve a bejutás és kijutás hatékonyságát és kényelmességét. Azonban a főbejárat mögött egy második szintén STA 21-es automata ajtó is helyet kapott úgynevezett szélfogóként, amivel jelentősen csökkenteni tudják az épület fenntartási költségeit a nyári és téli hónapokban egyaránt.

record termékek a Dunaújvárosi Járási Hivatalban

Az automata ajtók mellett 4 automatizált garázskapu is beépítésre került, melynek köszönhetően az épületben dolgozók is kényelmesebben és hatékonyabban tudnak közlekedni. A record nevéhez fűződő garázskapuk sötétszürke színükkel és stílusukkal igazán remekül passzolnak az épület homlokzatához.

record garázskapuk a Dunaújvárosi Járási Hivatalban

A dunaújvárosiak elégedettek lehetnek, hiszen nemcsak szép, de rendkívül praktikus is számukra az új épület, a svájci minőségű automata ajtókkal pedig sokáig élvezhetik az automatizálás nyújtotta előnyöket.

Az automata ajtók további előnyeiről olvashatnak a record Ajtó-automatizálási Kft. blogján:
https://www.record.hu/hu/bejegyzesek/automata-ajtok-automata-toloajtok-elonyei
https://www.record.hu/hu/bejegyzesek/automata-ajtok-tovabbi-elonyei

A record automata ajtókhoz tartozó szerviz szolgáltatásról bővebb információt ebben a hírben talál.

A record STA 20/21 típusú egy- és kétszárnyú hagyományos tolóajtók letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a record Ajtó-automatizálási Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári u. 56.
Fax: +36 24 515 392
Mobil: +36 30 444 8887
E-mail:
Web: www.record.hu
Bíró Ádám
műszaki tanácsadó, értékesítő +36 70 419 6595
Weisz Dalma
ügyintéző +36 30 444 8887
   
A record automata ajtók éppúgy használhatók magán- és középületek, szállodák, üzletek, bankok, repterek, pályaudvarok gyógyszertárak kis és nagy forgalmú bejárataként, mint belső tereket elválasztó átjárókban, kórházakban folyosói elválasztó és műtőajtókhoz, hűtőterekhez. Valamint még rengeteg olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nehézkes az ajtók kézi használata, ám az elegancia megjelenése lényeges, illetve fontos, hogy az ajtók – az emberek áthaladása után – mindenképpen visszazáródjanak.
Kulcsszavak:  record  Ajtó-automatizálási  Kft  automata  ajtó  garázskapu  STA  21  record  Dunaújvárosi  Járási  Hivatal