Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

VarSteel Support hónaljkondenzátorok

A VarSteel Support hónaljkondenzátor-kínálat kifejezetten transzformátorok veszteségének folyamatos kompenzálását szolgálja. Ezzel a berendezéssel biztosítható, hogy a transzformátornál keletkező meddő teljesítmény ne terhelje a villamos hálózat további részeit (erőátviteli kábel, berendezések) és helyben történjen a folyamatos meddőkompenzáció. A faliszekrénybe szerelt berendezés a teljesítménytől függően két méretben érhető el, beltéri és kültéri kivitelben egyaránt.

Letöltések

VarSteel Support hónaljkondenzátorok - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 153.2 kB
VarSteel Support hónaljkondenzátorok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Műszaki adatok

bemeneti frekvencia [Hz]

bemeneti frekvencia [Hz]

50

élettartam [óra]

élettartam [óra]

~130.000

élettartam [év]

élettartam [év]

~15

környezeti hőmérséklet [°C]

környezeti hőmérséklet [°C]

-5…+40

max. áramtorzítás (THDI) [%]

max. áramtorzítás (THDI) [%]

20

max. feszültség [V]

max. feszültség [V]

1,1 x Un

mechanikai védettség

mechanikai védettség

IK10

névleges meddőteljesítmény (Q) [kvar]

névleges meddőteljesítmény (Q) [kvar]

5-50

színválaszték

színválaszték

RAL 7035

védettség

védettség

IP66

zárlati szilárdság [kA]

zárlati szilárdság [kA]

50
További termékek a cégtől
VarBank fali fázisjavító berendezések VarBank+ sorolható fázisjavító berendezés VarBank+ Harmony moduláris fázisjavító bernedezés
 
VarBank fázisjavító berendezések
3 termék

A VarBank kínálat a jól ismert Prisma Plus G és P szekrények előnyeit biztosítja. Tökéletes megoldás, amennyiben meglévő Prisma szekrényekhez szeretné a felhasználó illeszteni a fázisjavító berendezéseket.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Unica System+ padlócsatlakozó, négyzet alakú, fém, 2P+F csatlakozóaljzattal (INS52100)
 
Unica System+ padlócsatlakozók

Akár egyetlen csatlakozóaljzatra, akár többre van szükség, az Unica System+ padlócsatlakozók és padlódobozok biztosítják a legjobb megoldást. A robusztusra tervezett és durva igénybevételre is felkészült megoldások biztosítják a hosszú élettartamot és a tartós esztétikumot. A padlócsatlakozók és padlódobozok különféle padlótípusokba szerelhetők, és különböző burkolatokhoz illeszthetők. Az XS padlócsatlakozók kétféle kivitelben kaphatók: kerek és négyzet alakú. A fedél 180 fokban kinyílik, így csökkenthető a fedél letörésének kockázata. Az IP44-es tanúsítvánnyal rendelkező padlócsatlakozók kiválóan teljesítenek még nedves padlótisztítás esetén is. Az Unica System+ padlócsatlakozók kétféle szerelési lehetőséggel rendelkeznek, így betonba és álpadlóba is telepíthetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
sedna Wiser mozgásérzékelő, nyomógombos, fényerőszabályzóval, 160°, alumínium
 
Wiser mozgásérzékelős fényerőszabályzó

A mozgásérzékelős fényerőszabályzó segítségével helyben, illetve távolról tudunk kapcsolni és fényerőszabályozni egy áramkört, valamint úgynevezett "Hangulatokba" vagy Automatizációkba is be tudjuk vonni azt. A helyi kapcsolás és fényerőszabályzás a beépített nyomó segítségével valósítható meg. A mozgásérzékelési funkció tetszőlegesen testre szabható az applikáció segítségével. A piacon elérhető legtöbb (szabályozható) LED fényforrással kompatibilis.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Exiway Smartexit DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48604
 
Exiway Smartexit DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer

Az Exiway Smartexit DiCube többféle módon felszerelhető anélkül, hogy bármilyen tartozékra lenne szükség: falra, mennyezetre vagy akár oldalfalra is. Az innovatív Flexi rendszer lehetővé teszi, hogy a jelzőernyőt 90°-ban a testhez rögzítsük, ez leegyszerűsíti a telepítést és magas színvonalú végeredményt nyújt. A 26 és 32 méteres látótávolság optimális láthatóságot biztosít mind a közepes méretű helyiségekben, mind a nagyobb területeken. A leggyakrabban használt piktogramok alaptartozékok, és mindegyik cserélhető. Kombinált és készenléti üzemmódban is elérhető kivitel: a kombinált üzemmódú termék készenléti üzemmódban is használható, ennek kiválasztása a csatlakozón vagy a szoftveren keresztül történik. A forradalmian új LiFePO4 technológiájú akkumulátor eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zelio RTC hőmérsékletszabályozó
 
Zelio RTC hőmérsékletszabályozó

A Zelio RTC egy kompakt méretű hőmérsékletszabályozó készülék 1 vagy 2 dedikált kimenettel hűtés- vagy fűtésköri PID szabályzóval, hiszterézis beállítási, auto-tuning és auto-reset funkciókkal. A 11 szegmenses digitális kijelző részletes visszajelzést biztosít az aktuális állapotról és beállításokról. Elérhető relés vagy tranzisztoros kimenettel, valamint Modbus kommunikációs kivitelben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Fázisjavító berendezések, harmonikus zavarszűrők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...