Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények

A villamos elosztási célra készült kapcsolószekrényeket üzem közben kihúzható funkcionális egységek beépítésére fejlesztették ki. A betáplálási készülék, amely rögzített típusú, három vagy négypólusú Compact NS megszakító 630 A-ig vagy Multi 9 moduláris készülék, kihúzható szerelőlapra szerelhető és késes csatlakozókon keresztül közvetlenül csatlakozik a függőleges gyűjtősínhez. Előnye, hogy szakképzett kezelőszemélyzet által a karbantartás vagy javítás a kapcsolószekrény kikapcsolása nélkül elvégezhető, így a folyamatos üzemvitel a tevékenység teljes időtartama alatt biztosított.

Letöltések

Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények <br>
(katalógus - MG241) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 32.7 MB
Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények
(katalógus - MG241)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Wiser hőmérséklet- és páraérzékelő, vezeték nélküli
 
Wiser hőmérséklet- és páraérzékelő

A vezeték nélküli hőmérséklet- és páraérzékelőt tetszőleges helyeken használhatjuk az otthonunkban. Felrögzíthetjük falra, de akár egy polcon is elhelyezhetjük azt. A készülék képes érzékelni a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát, ezáltal akár úgynevezett "Hangulatot" vagy Automatizációt is tudunk indítani segítségével, és igény esetén értesítést is kaphatnak a felhasználók mobilkészülékeikre. Az érzékelő működtetése elemről történik, aminek merülése esetén a rendszer jelez a felhasználóknak, így időben ki lehet cserélni azt. Az érzékelő rendelési száma: CCT593011

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Exiway Smartduo Dicube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48060
 
Exiway Smartduo Dicube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer

Nagy teljesítmény és fényerő a nagy belmagasságú épületekhez. Az Exiway Smartduo Dicube akár 2400 lumen fényerőt biztosít 2 nagyteljesítményű LED fényszóróval. A két külön-külön állítható ledes fényszóró elfordul a tengelye körül -90° és +90° között, így bármilyen irányba beállítható vízszintesen és függőlegesen is. Az Exiway Smartduo Dicube kültérre is felszerelhető, mivel IP65-ös védettséggel rendelkezik. A forradalmian új LiFePO4 technológiájú akkumulátor eddig soha nem látott (akár 8-10 éves) élettartamot kínál, ezáltal lecsökkentve a karbantartási költségeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Unica Basic szerelvénycsalád
 
Unica Basic szerelvénycsalád

A Basic, az Unica belépő szintű alcsaládja. A keretek műanyagok és csak fehér illetve krém színben érhetőek el. Függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolhatóak, így nem kell kompromisszumot kötni sem a megrendelőnek, sem a villanyszerelőnek. A szerelvények az összes Unica funkcióval használhatóak, de a Basic-hez a fehér ill. a krém betétek ajánlottak (igény szerint alu és grafit is választható).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Zelio általános vezérlőrelék
 
Zelio általános vezérlőrelék

Ezek az eszközök különböző fizikai paraméterek monitorozásával tudnak többek között folyadékszintet, motor forgásisebességet vagy akár hőmérsékletet alapján rendszert vezérelni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
OsiSense XC Standard végálláskapcsolók
 
OsiSense XC Standard végálláskapcsolók

Az OsiSense XC általános célú végálláskapcsolók többféle kivitelben érhetők el: miniatűr, kompakt, klasszikus és ipari kivitelben. Tökéletes választás gépes alkalmazásokhoz, legyen szó csomagolásról, anyagmozgatásról, szállítószalagról, anyagmegmunkálásról, élelmiszer- és italgyártásról, szolgáltatási ágazatról stb.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Biztosítók
Biztosítók
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Mágneskapcsolók
Mágneskapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...