Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Acti 9 moduláris jelzőlámpák, berregők, transzformátorok

Jelzőlámpák jelzik a feszültség jelenlétét, melyek közül a hangjelzést adó a lakossági és a szolgáltatási szektorban használható fel. A csengő- és a biztonsági transzformátorok lehetővé teszik törpefeszültség előállítását hálózati feszültségből.

Letöltések

Felügyelet, jelzés - Jelzőlámpák (iIL), csengő és berregők (SO, iSO, iRO), transzformátor (iTR) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 748.4 kB
Felügyelet, jelzés - Jelzőlámpák (iIL), csengő és berregők (SO, iSO, iRO), transzformátor (iTR)
 
Acti 9 iRO SO - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok - CAD fájl

CAD fájl

zip 587.0 kB
Acti 9 iRO SO - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok
 
Acti 9 iTR - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok - CAD fájl

CAD fájl

zip 3.1 MB
Acti 9 iTR - 3D (stp) és 2D (dwf, dwg, dxf) rajzok
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Harmony ipari számítógépek
 
Harmony ipari számítógépek

A Harmony ipari PC-k megbízható alapjai egy számítógép alapú automatizálási rendszernek, legyen szó SCADA futtatásról, adatbázisok kezeléséről, egyéb szoftverek futtatásáról, vagy akár speciális szerver feladatok ellátásáról. Az IIoT igények kielégítését sem nélkülözi a Harmony iPC kínálat: Edge Box számítógépek biztonságos interfészként alkalmazhatók a belső ipari hálózat és a világháló között, nem szükséges speciális átjárók használata, ismerje meg a Schneider Electric Cyber Secure Edge Box megoldásait. A Harmony számítógépek több robosztus ipari kivitelben is elérhetők: hagyományos "Box" PC, érintőkijelzős PanelPC (12"...22" méretben), vagy szerverként is alkalmazható RackPC (2U vagy 4U magas). A Harmony ipari számítógépek tökéletes párost alkotnak az EcoStruxure Machine SCADA Expert szoftverrel, mellyel a legegyszerűbb PC alapú adatgyűjtő, megjelenítő és vezérlő feladatok is megoldhatók, az intuitív fejlesztőkörnyezet pedig lehetővé teszi, hogy mindenki rövid időn belül elsajátítsa a SCADA programok megírását.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére Acti 9 kommunikációs rendszer Acti 9 távműködtetésű készülékek Acti 9 moduláris nyomógombok, váltókapcsolók
 
Vezérlés - Acti 9 moduláris vezérlő készülékek
7 termék

Az Acti 9 moduláris készülékcsalád kínálata széles választékot biztosít a berendezésekbe építhető vezérlő készülékek területén.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
VarSteel fali fázisjavító berendezés
 
VarSteel fali fázisjavító berendezés

A VarSteel fali fázisjavítóberendezés-kínálat automatikus meddőkompenzációt biztosít, fojtótekercs nélküli kivitelben kevésbé szennyezett hálózatra. Méretének és széles kínálatának köszönhetően könnyen kiválasztható a szükséges teljesítménynek, az alkalmazás igényeinek megfelelő berendezés. A VarSteel faliszekrénybe szerelt kínálata előre konfigurált, ezáltal nagyon rugalmas megoldást biztosítanak. Teljesítménytől függően a kínálat két méretben érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Acti 9 kapcsolók, terheléskapcsolók áramkörök vezérlésére Acti 9 moduláris alkonykapcsolók Acti 9 moduláris jelzőlámpák, berregők, transzformátorok Acti 9 moduláris kismegszakítók áramkörök védelmére
 
Schneider Electric kisfeszültségű energiaelosztás
75 termék

A megszakítóktól és energiasínektől kezdve a rackszekrényeken át az elosztószekrényekig és kapcsolószekrényekig, biztonságos és megbízható megoldások teljes választékát kínálja a Schneider Electric kisfeszültségű villamosenergia-elosztási alkalmazásokhoz.

75 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Asfora szerelvénycsalád M-Smart szerelvénycsalád Sedna Design szerelvénycsalád, 239 242 249 - alumínium betét, alumínium keret Unica Basic szerelvénycsalád
 
Schneider Electric szerelvénycsaládok
17 termék

Schneider Electric kínálatában megtalálható szerelvénycsaládok szinte minden igényt kielégítenek. Különböző formatervű, színű, alapanyagú, funkciójú és védettségű (IP20, IP44, IP55) termékcsaládok biztosítják a környezettel ill. az alkalmazott belsőépítészeti stílussal való harmóniát. A korábban Prodax márkanév alatt forgalmazott termékek: Classic, Arcus, Grado, Nova, valamint a Merten név alatt bevezetett termékek természetesen továbbra is kaphatók, a márkanévváltás következtében megújult, egységes Schneider Electric emblémával ellátott csomagolásban.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kisfeszültségű sorbaépíthető készülékek
Kisfeszültségű sorbaépíthető készülékek
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...