Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

DCX-M terhelésátkapcsolók

A 40-1600 A névleges áramú, kompakt kialakítású DCX-M terhelés átkapcsolók nem gyúlékony üvegszál erősítésű poliészterből készülnek. Magas fokú mechanikai és villamos ellenállás és alacsony nedvszívó képesség jellemzi őket. A gyors átkapcsolást biztosító késes típusú öntisztító érintkezők alig érzékenyek a rázkódásra vagy más környezeti behatásra. Kettős érintkezőknek köszönhetően négy megszakítási pont található pólusonként.

Letöltések

DCX-M terhelésátkapcsolók <br>
(Legrand katalógus 2020-2021. / 146-151. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 220.6 kB
DCX-M terhelésátkapcsolók
(Legrand katalógus 2020-2021. / 146-151. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Colson kábelkötegelők
 
Colson kábelkötegelők

A kábelkötegelők, rögzítők, tiplis rögzítők UV fénystabilak, ezáltal kinti használatra is alkalmasak. Jól ellenállnak bázisoknak, olajnak, zsíroknak, olajtermékeknek, hígított savaknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Cariva szerelvények – fehér
 
Cariva szerelvények

A Cariva egyszerűségével, de ugyanakkor modern megjelenéssel, valamint megbízhatóságával tökéletesen illik napjaink lakberendezési szokásaihoz. A Cariva alapválasztéka minden olyan funkciót tartalmaz, amely egy átlagos családi ház szereléséhez kell: kapcsolókat, földelt csatlakozó aljzatokat, nyomókat, telefon-, TV- és informatikai aljzatokat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Legrand hajólámpák, vízmentes lámpatestek
 
Legrand hajólámpák, vízmentes és vandálbiztos lámpatestek

Ovális és kerek kivitelű hajólámpák, vízálló és vandálbiztos lámpatestek lakossági és ipari területekre, kül- és beltéri felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SPX vízszintes biztosítós szakaszolókapcsolók SPX³-V függőleges biztosítós szakaszolókapcsolók SPX-D biztosítós szakaszolókapcsolók
 
SPX olvadóbiztosítós szakaszolókapcsolók
3 termék

Az SPX kínálat háromfázisú áramkörök túlterhelés- és zárlatvédelmét valósítja meg késes biztosítóbetétek segítségével. A teljes kínálat minden eleme megfelel az IEC 60947-3 szabványnak. Az SPX és SPX-V biztosítós szakaszolókapcsolók közvetlenül szerelhetők fel az Atlantic vagy Altis elosztószekrények szerelőlapjaira vagy gyűjtősínrendszerre. Az SPX és SPX-V biztosítós szakaszolókapcsolók XL³ elosztószekrényekben történő szerelésének megkönnyítése érdekében a Legrand megalkotta a szekrényelemek speciális rendszerét.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Keor HPE  háromfázisú online szünetmentes áramforrás
 
Keor HPE háromfázisú online szünetmentes áramforrás

Hagyományos felépítésű online kettős konverziós 3/3 szünetmentes áramforrások 60 és 300 kW között. LCD és MIMIC felhasználóbarát grafikus kijelző; teljesítménynövelés és N+1 redundancia kialakítása megvalósítása párhuzamosítással; 3. generációs IGBT; normál és energiahatékony (ECO) üzemű működés; működési hatékonyság ECO üzemmódban < 99%; működési hatékonyság online üzemmódban <96%; kimeneti teljesítménytényező: cos phi=1; Smart-Charge technológiás akkumulátor kezelés; Back-feed védelem; kijelzőn beállítható NO vagy NC kontaktusú tűzvédelmi lekapcsolásra képes EPO kontakt; WEB/SNMP hálózati interfésszel felszerelhető; UNMS távfelügyeleti licensz 9 szerverig (opcionálisan bővíthető); programozható szárazkontakt kimenetek; Modbus kommunikációra képes; aggregátor kompatibilis működés. Adatbanki, egészségügyi, ipari, irodai környezetben egyaránt alkalmazható transzformátor mentes technológia.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Biztosítók
Biztosítók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...